2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم مگه به حس شماس...مثبت اندیش باش.فقط به این فکر کن که مامانی...ارتباط برقرار کن با کوچولوهات.ما ...

عزیزم شما که تو مرکر ناباروری کار میکردی زایمان طبیعی هم میکردن ای وی افی هاپ و بدون خطره؟ یا ریسک نکنیم؟

من ورزش و شنا میرم مربیم ماما هستش و کلا مدرک داره برا این کار و مثل بقیه دارم ورزش میکنم بپر بپر دارم و تو ابم همش ورزش اشکالی نداره؟

من مشکلی ندارم 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خدانکنه قربونت برم انشاءالله شما حتما مثبتی ..

الهام جان خیلی ناراحت شدم مطمین بودم مثبتی😢

بتا دادی عددش چنده؟ بزار ۲روز دیگه حتما تکرار کن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاءالله به حق پنج تن و فاطمه زهرا شما مثبت بشی بچه ات بغل بگیری انگاری من مثبت شدم

فدای محبتت خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستش من بخاطر هماتوم همه رو بهم گفتن بده که ببینن امپول دور نافی لازمه یا نه کل سی دی‌مارکرا ...

چه جالب قبلش میدن این آزها رو.

من توی ۳ تا بارداریم هماتوم داشتم.

این بار آخر  بیشتر از همه بود.

استراحت کردم. دکتر طرازی گفت مواظب باش یبوست نشی و آسپرینمو قطع کرد . جذب شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا   @تورک_آنا   @بسارا   @samin11     دوستای عزیزشما ا ...

نه گلم دست ما نیست، بر اساس کیفیت نی ها رو میذارن، البته جایی که من هستم 

مثلا دو تا جنین گرید آ رو تو یک بسته نمی‌ذارن 

مثلا یک آ میذارن یه BC 

یا سه تا b 

اما اگر شما نگرانی حتما قبلش با جنین شناس صحبت کن و دغدغه هات رو بگو و حتما ازشون توضیح بخواه

آره بابا کلی درگیر شدیم سر آب😜😜😜 اون میگفت سرده من گفتم داغ من گفتم سرد اون‌گفت داغ کلا عاشق تفا ...

واقعا تحسین میکنم دوتایی رفتین حموم💓💓💓😍😍😍

🔞🔞🔞🔞 مراقب باشید شیطون گولتون نزنه، فعلا جاست فرند باشین🙈🙈🙈

سلام دوستای خوشگل من خوبین؟مامانای حال و آینده،چه خبر؟کسی زایمان کرده تازگیا؟کسی مامان شده؟

خیلی خیلی دلتنگتونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چه جالب قبلش میدن این آزها رو. من توی ۳ تا بارداریم هماتوم داشتم. این بار آخر  بیشتر از همه ب ...

نمیدونم والا این دکتر مم خوپش که نییت ولی ماما با سواد منم ترسیدم گفتم اشکال نداره

من مناسفانه همخ چییی تیت کردم اما یوبوست هستم

بمن گفت ازمایش بده که لازم بود برات امپول دور نافی بنویسم که سقط نشه

راستش ادم میترسم میگه نکنه اتفاقی بیوفته

مال شما چند درصد بود عزیزم؟ 

مال من ۲۵ حجم رحم و پشت جفت هست

روزی سه تا سیکلوژست سه تا دوفاستون و ی پروژسترو امپول میزنم

خونریزیمم هفته ایی ۱-۲ بار خون زیاد عین پریودی شدید

بقیشم خون مرده موقع دستشویی ببخشید واضح گفتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزان بچهای من امروز سنو شدم هشتم‌پریودی بود هر دو تخمدان‌هام فولیکها اندازه هاش ۱۰تا ۱۲بودن د ...

سلام عزیزم عالیه، حسابی رژیم پر پروتیین رو رعایت کن 

بله با إمپول رشد می کنن، داروهای تحریک تخمدان تزریقی اغلب دور نافی هستن