2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لکه بینیم هر هفته یک بار بود . ولی در حد لک قهوه ای. تا استراحت میکردم خوب بود.  ولی اگر ب ...

اها

مال من لک همیشه هست راستش

اما خونریزی شدید عین پریوذی میشم هفته ایی یکبار

من دوتا بلاست انتقال دادم

یکیش گرفته

ولی لک قهوه ایی تیره دو هفته هست دارم 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عه ثمین جون انتقال دادی عزیزم؟ان شاالله که بیام اینجا خبر مامان شدنتو بخونم 😍

آره عزیزم بازم انتقال دادم.از رو نمیرم نه؟الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی اونایی ک پر از پروئتین هستم‌نخورم؟؟؟ ممنونم عزیزمممم فدات شم..ان شاالله 

یعنی حتما پر پروتیین بخوری 

هر روز حداقل 3 تا سفیده تخم مرغ، مصرف کمتر برنج و شکر و شیرینی مصنوعی 

مصرف بیشتر گوشت قرمز و سفید

مصرف زیاد آب و آبمیوه طبیعی و پیاده روی 

راستی گلم اصلا جارو برقی نکش

اگه خدایی نکرده جواب نگرفتم شتید یه ویزیت برم پیشش البته من از کار تیمی خوشم نمیاد اصلا عصبی میشم. ...

عزیزم من فکر کردم داری واسه مراقبت های بارداری میپرسی 

اصلا به چیزای بد فکر نکن، دلم روشنه برات 

واسه من که عملا کار تیمی نبود همه چی دست خودش بود، تو بارداری هم دیگه کار تیمی نیست فقط با یک دکتر ویزیت میشی

والا یک بار رو میگم از متخصص بپرس، اگه اون صلاح دونست برات هی چی لازمه بنویسه اگر هم صلاح ندونست بذ ...

عزیزم این هفته میخوان برم اگه وقت بده و مرخصی بگیرم اون سری هر سه جنینن بلاست شد طوری که طرازی مطمئن حرف میزد در مورد کیفیتش بازم اگه گفت هیسترو و ازمایش لازم نیس اصرار نکنم 

آره عزیزم بازم انتقال دادم.از رو نمیرم نه؟الهی آمین

این چه حرفیه قوی ترین و صبورترین مامان دنیا؟

همین الان دارم به دخترم شیر میدم اگه لایق باشم از ته دلم دعا میکنم برای تو دلیات که محکم بچسبن بهت و حسااابی هممونو خوشحال کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان یه سوال مهممممممم.من الان گونالم رو تزریق کردم متوجه شدم که احتمالا دیروز ۱۵۰ واحد رو برام در ...

ببخشید از کدوم داروخانه گونال گرفتی؟

واگه اشکالی نداره قیمتشو میگی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه هنوز تازه ۱۷ روزه منفی شدم😔

منم تقریبا بیست روزی میشه منفی شدم دوباره رفتم تو سیکل

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعا تحسین میکنم دوتایی رفتین حموم💓💓💓😍😍😍 🔞🔞🔞🔞 مراقب باشید شیطون گولتون نزنه، فعلا جاست ف ...

زینبی من انتقال قبلیم ۵ ۶ روز بعد انتقال پریود شدم.الانم ۹ روز از انتقالم گذشته جوش و کمردرد و گریه و عصبی شدن قبل پ اومده سراغم☹ همش گریه میکنم و عصبانی ام بی دلیل.یعنی دارم پ میشم☹ شما علتشو میدونید چرا زود علائم پریودیم میاد با وجود آمپول و شیاف پروژسترون.۲۴ پریودمه امروز ولی از دیروز مدام علائم قبلش میاد سراغم .اگه هرکسی اطلاعی داره بگه.قبلا ۴تا سقط داشتم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم