2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

الهام جونی دورت بگردم عزیزم

واقعا ناراحت شدم

نمیدونم چی بگمثایشالله خدا ارامیش بده به دلت عزیزتورو خدا خودتو نباز

هیچی مهم تز از خودت نیست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم خیلی سخته خدا بهت آرامش بده نمیدونم بار چندم انتقال بودی ان شاالله به زودی بارداربشی این روزا یادت بره😢😢

سلام عزیزم اره واسه بارچهارووومم😭اره ولی حس خوبی ندارم گمونم بازم منفی میشه

عزیزم مگه به حس شماس...مثبت اندیش باش.فقط به این فکر کن که مامانی...ارتباط برقرار کن با کوچولوهات.ماامید نباش.خدا خودش بهترین زمان نی نی رو بغلت میذاره

سلام عزیزان بچهای من امروز سنو شدم هشتم‌پریودی بود هر دو تخمدان‌هام فولیکها اندازه هاش ۱۰تا ۱۲بودن دکتر ستروتایید و گورپرویس داد بچهای شماهم‌دور ناف زدین اینارو؟؟؟ 

@زینبی_بابا     زینب جون بیا بیین وضعیتم‌چجورهه....بچها با این امپولها اندازه فولیکولام بزرگتر مبشه؟؟؟ دکتر گفت تعداشون زیادهه فولیکولات

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

الهی بمیرم خواهر غمتو نبینم خدایش ناراحت شدم خدا بزرگه سخته خیلی سخت هیچ کلمه وهیچ جمله برای تسکینت ندارم واقعاً ناراحتم دلمم خیلی پر شده ایشالله خدا خودش بده جوریکه اصلا باورت نشه 😔😔😔😔😔😥😔😥😔😥😩😩😩😩😩😔😥😔😥😔😥😔😥😔😥

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

شهید بهشتی اصفهان دکتر رضوی واسه م  انجام داد انقدر هیجان زده م نمیدونم چیکار کنم

آرشین جان امپول ستروتایید و گورپرویسن رو دورناف زدی شماهم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزممم خیلی ناراحت شدم  ایشالا اندفعه طبیعی باردار میشی

مامان ماهک شماهم‌امپول ستروتاید و گورپرویسن اطراف ناف زدی؟؟ 

دوشنبه وقت سونو دارم عزیزم حرکاتش خوبه خدا رو شکر آخه اصلا اینطوری نبودم کاش دیروز پاده نمیومدم تا خ ...

خب خداروشکر...بیخیال چیزی نشده...تو آخرین سونو برام 5بهمن زده...ببینم چی میشه ولی باید سزارین بشم

خب خداروشکر...بیخیال چیزی نشده...تو آخرین سونو برام 5بهمن زده...ببینم چی میشه ولی باید سزارین بشم

سلام عزیزم.. من روز 4 انتقالم گوجه با گوجه گیلاسی میتونم بخورم؟؟