2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
عزیزم گفتم دیشب نبودی نگو خدا بزرگه هرچی قسمت بشه همونه ایشالله که شده تا ساعت دو لحظه شماری میکنم م ...

مرسی ماری جون وقت اذان برام دعا کن بازم امیدم به معجزه خداست

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون خوبی من زنگ زدم الزهرا بزور جوابمو دادن چرا اینطورین اینا به خدا اشک تو چشام جمع شد بهش گفت ...

عزیزم از من سوال کنی زودتر به نتیجه میرسی تا اون تلفن چی.

من خودم بدجور باهاش دعوام شد  تا جایی که دکتر وساطت کرد بیخیال شدم

عزیزم دکتر شنبه صبح ساعت 9 نازایی میبینه ساعت 7/5 نهایتا باید اونجا باشی رو در اتاق 112 ی برگه چسبوندن با خودکار اسمتو بنویسی.

از روز یکشنبه تا چهارشنبه هر روزی که میخوای بری ساعت 12 تا 12:30باید بیمارستان باشی خدماتیا بغل درب چوبی نشستن لباسشونم قهوه ای و کرم هستش ازشون بپرس میخوام نوبت بگیرم از دکتر کبودمهری بهت میگن دفترچتو بذار توی سبد مخصوص دکتر کبودمهری و خودشون ی برگه میدن اسمتو بنویسی به همین راحتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم الهه جون منتظرم ساعت دو بشه زنگ بزنم بپرسم ..دوساعته دیگ معلوم میشه

متنفرم از انتظار.قلبم داره در میاد از دهنم .انشالله به حق فاطمه زهرا مثبتی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای خواهر زشتشم قبول دارم فقط خدا سالمشو بهم بده اینبار

قربونت خواهر ایشالله مثبت میشی یکی مثل خودت بیاری🤪🤪🤪🤪🤪

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اگه خودش برداره چی خوشم نیومد ازش انگار طلب دارن از آدم خودمون مشکل داریم باید اخلاق گند اینارم تحمل ...

من یکبار زنگیدم این باهام بد حرف زد6بار پشت سرهم زنگ زدم هرچی توی دهنم بود حوالش کردم گفتم من که میدونم تو کی هستی واستا برسم بیمارستان بهت نشون بدم گوشی رو علی پور قطع کردن یعنی چی.رفتم بیمارستان قشقرق بپا کردم جلو بقیه خرد کردمش اصلا هم ناراحت نشدم گفتم جز ی تلفن چی سمت ریاستم بهت دادن؟رنگش پریده بود از صدای جیغ من

زنگ زدم دوباره بهش گفتم زنگ زدم قطع کردی میگه حالا باز جوابتو میدیم ما اینجا هستیم فقط بگیم بله یا خ ...

عجب عوضیه شنبه دکتر فقط صبحها هست ساعت 7/5 باید اونجا باشی ساعت 9میاد دکتر

ثمین جان روز چند انتقالی خواهری بیصبرانه منتظرم بیای با خبرای خوب  😍😍

تازه روز سوم

مبارک باشه مامان خانوم ان شاءالله به روز 280برسی عزیزم 😍😍

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

سلام خانما وقت بخیر/دکتر بدای منم همین رو تشخییص داده البته بعد از چند دوره دارو خوردن  من هیچی ازین روش  بارداری نمیدوتم و ب شدت ناراحتم 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
سلام خانما وقت بخیر/دکتر بدای منم همین رو تشخییص داده البته بعد از چند دوره دارو خوردن  من هیچی ...

سلام خوش اومدین منظورتون میکرو هست؟میتونین صفحه های اول تایپیک و بخونین اطلاعات خوبی بهتون میده

نگفتن مشکلتون چیه؟ 

خدا جونم شکرت...
سلام خوش اومدین منظورتون میکرو هست؟میتونین صفحه های اول تایپیک و بخونین اطلاعات خوبی بهتون میده نگف ...

بله عزیزم تنبلی تخمدان دارم 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌