2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزارماشالا. انشالله که بختت هم بلنده عزیزم. یه زمانی واسه قد خیلی غصه میخوردم اما همسرم کلی بهم میخن ...

قد کوتاه حداقل مزیتش اینه که کم سن تر ادم به نظر میاد حسرت کفش لژدار توی دلم مونده والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شمیم جون انشاءالله به حق این روز عزیز و حق بی بی زینب سال ۹۹ بچه هات تو بغلت باشه ..خیلی انتظار کشید ...

فدااات بشم عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ماشالله. اتفاقا نسبت به قدت مناسبی. من وزنم هم 52 هست. کلا چاق نمیشم. دوست دارم یه 3 کیلو اضافه کنم ...

قربونت

آخه میدونی استخوان بندیمم تقریبا درشته، یعنی شوهرم به شوخی دور بازومو میگیره میگه ماشاالله ماشاالله😂😂😂 منظورش اینه داری چاق میشی جلوی خودتو بگیر😊

یعنی به هیچی چاق میشم به سختی لاغر فقط وقتی مریض میشم زود وزن کم میکنم، یادش بخیر زمان دانشجوییم 55 بودم😞

بیشترم شکم دارم آمپولای پانکچرم بدترم کرده ولی خداییش این داروهامم بی تاثیر نیستن به شوهرم میگم باور کن از داروهامه ولی اون میگه از پرخوریه، تحرکم زیاد ندارم البته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قد کوتاه حداقل مزیتش اینه که کم سن تر ادم به نظر میاد حسرت کفش لژدار توی دلم مونده والا

والا منم حسرت اشراف داشتن به محیط تو دلم مونده.     اما تو واقعیت سن که فرقی نمیکنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من اصلا نمیتونم استفاده کنم هیچ کدوم از تقویتی هارو.نه مولتی ویتامینو نه قرص اهنو 😢 میبینمشون بالا ...

عزیزم الهی، منم از هفته 12 یه خط درميون آهن شروع کردم و بقیه مکمل ها، گاهی هم ببخشید بالا میاوردم

از هفته 20_24 دیگه جنین وابسته به تغذیه مادر میشه، ان شاء الله تا اون موقع بهتر شدی

کلا با آب کم بخور و همراه غذا

من سوالم همین هست تو دوره پانکچر میگن شکمت رو با سیاهدانه بپیچ گرم بشه و صبحانه ها مثلا ارده شیره بخ ...

زنان پانکچر گرمی خوبه که تخمدان باید فعال باشه

بعد انتقال چون چیزای گرم قاعده آوره بهتره کمتر مصرف بشه

ممنون عزیزم.بارداری شما هم مبارک باشه.یعنی گرمی بخورم اشکال نداره؟ شما کی ازمایش بارداری دادی ک مثبت ...

عزیزم، من هنوز مثبت نشدم ماه بعد قراره برای چهارمین بار انتقال بدم ولی این حرف خیرت رو به فال نیک میگیرم😍😍😍

مثلا دوتا دونه خرما بخوری مشکلی پیش نمیاد چون سردیه بیش از اندازه ام خوب نیست، هرچیزی به اندازه، بذار به زینبی ام بگم بهتر میتونه راهنماییت کنه

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جانم عزیزم انشالله دیگه سند مادرانگیت مهر خورده و منتظرن خشک بشه به زودی تحویلت بدن.... 

جونت سلامت اناجون،ممنونم از دعات 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آخخخ فداتشم ..انشالله که آخرش خیره لرات ..خدا بزرگه شک نکن ... آنوکسا چند هزار میزنی؟؟

4000 ولی خارجی .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم الهی، منم از هفته 12 یه خط درميون آهن شروع کردم و بقیه مکمل ها، گاهی هم ببخشید بالا میاوردم ا ...

باشه عزیزم سعی مو میکنم..ممنون.

ببخشید عزیزم قرص آهن بوی خون میده یا من فکر میکنم که بو میده؟!😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

آخ آخ من برم. دوباره اومدم تاپیک و کلی حرف متفرقه زدم. دوستای خوبم ببخشید که یهو به تعداد صفحات کلی اضافه شد. آرزو دارم همه دوستای منتظرم تو تاپیک که انتقال دادن مثبت بشن و فرزندانی سالم و صالح به دنیا بیارن و کسانی که تو روند درمان هستن بهتر از اونچه که فکر میکنن براشون اتفاق بیوفته و عزیزانی که به دلایلی مثل مسائل مالی، نبود دارو، بدقلقی همسر و ... هنوز نتونستن اقدامی بکنن، خداوند به بهترین شکل حلال مشکلاتشون بشه و دلشادشون کنه

میبوسمتون                   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم