2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
پنجشنبه ها مبارکه. انشالله به حق بزرگی خدا و قرآنش پنچشنبه میای و تیکر بارداری میذاری عزیزم

فدات بشم مهربون خدا از دهنت بشنوه گلم ایشالله

ایشالله شما هم به زودیه زود خبر مامان شدنت رو بدی مهربون جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا، ما فقط صبح ها میخوردیم به جز این صبح ها 7 تا زیتون شب ها 7 تا انجیر. که البته من انج ...

زینبی جون میگم من میخوام ژل رو با عسل بخورم، به نظرت اثرش کم میشه؟ آخه امروز بار اولم بود گذاشتم زیر زبونم تازه فوری ام قورتش دادما اما ببخشید چندبار عق زدم اصلا خیلی بد بود نمیتونم اونجوری بخورمش دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره گفتن گونال نیست!

خسته نباشند با این تامین داروشون 

پیورگان که خیلی وقته نیست گونالم که نیست 

هر روز دارند شرایط رو برای ماها سختتر میکنند من بعید میدونم اصلا به گونال و سینال جواب بدم دفه قبل روزی 300 واحد پیورگان میزدم هرجا هم سراغ میگیرم ندارند نیست 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
قربونت آخه میدونی استخوان بندیمم تقریبا درشته، یعنی شوهرم به شوخی دور بازومو میگیره میگه ماشاالله م ...

هزار ماشالله. اسپند دود کن. یه وقتایی آدم خودش رو بدجور چشم میزنه دور از جونت مریض نشی. عزیزم داروهای هورمونیت تموم شن برمیگردی به روال سابق. البته باردار شی تپلی میشی. اضافه وزنی که البته بسیار لذتبخش هست. بعد دنیا اومدن نی نی هات فکر کنم دوباره 55 شی از بس باید بدویی دنبالشون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینبی جون میگم من میخوام ژل رو با عسل بخورم، به نظرت اثرش کم میشه؟ آخه امروز بار اولم بود گذاشتم زیر ...

خیلی مزش بده شادن جون من گرفتم واسه انتقال قبلیم بقیش مونده تو یخچال هرچی به شوهرم میگم بردار بخور تموم بشه میگه اگه خوشمزه بود خودت میخوردیش یعنی در این حد بد مزس که از قیافشم معلومه 

ولی شنیدم ژاپنیا با عسل مخلوط میکنند میخورند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
باشه عزیزم سعی مو میکنم..ممنون. ببخشید عزیزم قرص آهن بوی خون میده یا من فکر میکنم که بو میده؟!😣

سارا جونم توهنوز خوب نشدی😢

وااای فقط میتونم بگم خدابهت طاقت وتحمل بده...واقعا بهشت زیرپاهای تو هس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانم گل ببخشید من پنج روز پیش انتقال داشتم همش دارم غذاهای سرد وخنک میخورم میخاسم بدونم میشه غذ ...

سلام عزیزم، آره حتما ترکیبی و متعادل بخور 

دقیقا مثل زندگی عادی قبل از انتقال، تعادل بدنت رو بهم نزن مامان گل

زینبی جون میگم من میخوام ژل رو با عسل بخورم، به نظرت اثرش کم میشه؟ آخه امروز بار اولم بود گذاشتم زیر ...

منم شنیده بودم که بدمزه س!

قرصشو گرفتم اون موقع..

با عسل بخوری فکرنکنم مشکلی باشه عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بستگی به خودت داره گلم من واسه دو هفته که داروهای تحریک تخمدان دریافت کردم، برای خودم و همسرم 10 گرم ...

سلام عزيزم ي سوال دوستم 28ابان پانکچر شده 30براش کارت فريز دادن يعني جنين ها چند روزه بوده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
پس عزیزم میگن قبل انتقال با روغن سیاه دونه شکمتو ماساژ بده یا عسل و سیاه دونه بخور ضرر داره؟  ...

عزیزم مالش بعیده اثر منفی داشته باشه 

ولی خوراکیش رو نخور، حالا اگر هم تا الان خوردی، اشکال نداره از این به بعد لب نزنی کافیه

برای خال هم دو هفته زمان بده بعد برو دکتر پوست 

خیلی مزش بده شادن جون من گرفتم واسه انتقال قبلیم بقیش مونده تو یخچال هرچی به شوهرم میگم بردار بخور ت ...

آره عزیزم اصلا موندم چجوری بخورمش، دوتا ده گرمی ام گرفتم😥 اولش که گذاشتم زیر زبونم فقط ترشیشو متوجه شدم بعدش مزه ی اصلیشو حس کردم وای نتونستم تحمل کنم بار اولم بود امروز، دیگه مجبورم بذارمش روی عسل سریع قورتش بدم حتی اگه اثرشو از بین ببره چاره ای ندارم نمیتونم واقعا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم مالش بعیده اثر منفی داشته باشه  ولی خوراکیش رو نخور، حالا اگر هم تا الان خوردی، اشکال ند ...

ممنون عزیزم ببخشید همش سوال میکنم ها🙈😘😘😘😘😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕