2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
قربونت عزیز دلم.شرمنده ام میکنی به خدا. راستی تاریخ آزمایشت کی هست عزیزم.؟ راستی اگه گونال پیدا نکن ...

واقعیت هست

من با اینکه بلاست انتقال دادم دکتر گفته ۱۵ روز بعد که میشه ۵شنبه آینده

راستش دقت نکردم کجایی هست 😔

عزیزدلم اللن گفتن مصرف نکنیم گرمیجات رو با داروهای شیمیایی  پس چرا میگن قبل پانکچر حسابی گرمی ...

اشتباه نشه گرمیجات با داروهای طب سنتی فرق داره

مثلا راحت خرما میشه خورد، موز، آناناس و... اینا همه طبع گرم دارن 

منظورم عرقیجات هست نه گرمی 

مثلا سیاه دانه تداخل داره، عرق رازیانه تداخل داره و... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم گل ببخشید من پنج روز پیش انتقال داشتم همش دارم غذاهای سرد وخنک میخورم میخاسم بدونم میشه غذ ...

سلام عزیزم، مبارکت باشه

دیگه تو تغذیه ت باید تعادل رو برقرار کنی نه خیلی سردی نه خیلی گرمی، همه چی رو در حد عادی بخور

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم متفورمین فقط برای پلی کیستیک تجویز میشه؟اگر کسی پلی کیستیک نباشه و مصرف کنه مشکلی به وجود میاد ...

عزیزم سر خود نباید استفاده کرد 

برای قند خون بالا و لب مرز هم استفاده میشه

چون قند خون رابطه مستقیم با کیفیت تخمک و... داره

نه منم متوسطم عزیزم، شوهرمم 178 هست یه 15 سانت فرقمونه😊 ولی خب وزنم بالاست قبل از انتقال 72 بودم ا ...

ماشالله. اتفاقا نسبت به قدت مناسبی. من وزنم هم 52 هست. کلا چاق نمیشم. دوست دارم یه 3 کیلو اضافه کنم اما هر راهی رفتم نمیشه. یه شب غذا نخورم و معده ام بهم بریزه فرداش قشنگ وزنم میاد پایینتر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، مبارکت باشه دیگه تو تغذیه ت باید تعادل رو برقرار کنی نه خیلی سردی نه خیلی گرمی، همه چی ...

ممنون عزیزم.بارداری شما هم مبارک باشه.یعنی گرمی بخورم اشکال نداره؟ شما کی ازمایش بارداری دادی ک مثبت بودی

سلام خانمی من یهسوال درگیرم کرده از دیشب من مولتی ویتامین که داده بودن بهم رو با ویتامین دی از قبل ا ...

عزیزم سلام 

اول از همه استرس رو از خودت دور کن چون خیلی بده

منم نمیدونستم روغن کنجد سرشار از ویتامین آ. هست تا مدتها میخوردم، هیچی هم نشد 

اما بهتره موقع انتقال تا هفته 12 فقط اسید فولیک مصرف بشه و اگر کمبود ویتامین د3 داری، مکمل د3

ترجیحا مولتی ویتامین لازم نیست

نهایتا فمیبیون 1 بگیر

اصلا هم نگران نباش، خیالت راحت

ایشالله مثبتی و مامان شدی  از روز اول استراحت کردی تا الان غذا چی میخوری  علائمم داری؟

قربونت برم مرسی ایشالله

۴۸ ساعت اول فقط واسه غذا و دستشویی پا شدم اما از بعدش کم کم برگشتم زندگی عادی حتی غذا هم میپزم الان 

۳ روز اول شیر نشاسته خوردم دیگه بعدش فقط روزی یکی یا ۲ تا سیب زمینی. انجیر و روغن زیتون و برگه زردآلو و آلو هم برای جلوگیری از یبوست

واقعیت هست من با اینکه بلاست انتقال دادم دکتر گفته ۱۵ روز بعد که میشه ۵شنبه آینده راستش دقت نکردم ...

پنجشنبه ها مبارکه. انشالله به حق بزرگی خدا و قرآنش پنچشنبه میای و تیکر بارداری میذاری عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اشتباه نشه گرمیجات با داروهای طب سنتی فرق داره مثلا راحت خرما میشه خورد، موز، آناناس و... اینا همه ...

زینب جان الان که من تو سیکلم میوه سرد مثل پرتقال یا آب پرتقال بخورم بده؟

خدایا شکرت  
زینب جان طبیعیه اقلا روزی 100 تا سوال جواب میدی اینجا همگی ممنونت هستیم متفورین رو دکتر غدد بهم داد ...

قربونت عزیزم، بعضی وقتی حتی تو خونه یه چیزی میگم، بعد مثلا همسرم حواسش نیست، دوباره ازم میپرسه، میگم یادم رفت🙈🙈🙈

یا کلمه باقالی و لوبیا رو جابجا میگم، یه وضعی شدم

خب میشه یکی جوابمو بده کسی با جنین کمپکت بچه دار شده فرقش با بقیه مورولا یا 8 سلولی چیه شده کسی مورف ...

عزیزم زینبی جون میاد کامل فرقشونو برات توضیح میده

فقط اینکه اکثر خانومایی که اینجا باردار هستند شوهراشون مشکل داشتند.اصلا میکرو برای آدمایی مثل ماست چون بهترین اسپرمارو انتخاب می کنند و وارد تخمک می کنند پس خودتو نگران نکن با امید برو جلو تا به امید خدا موفق بشی

اگر + بشم فدای سرم .یادته که اینبار 10جلسه فقط طب سوزنی رفتم هنوزم شکمم سفته حالا رو اون سفتیا انوکس ...

آخخخ فداتشم ..انشالله که آخرش خیره لرات ..خدا بزرگه شک نکن ...

آنوکسا چند هزار میزنی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اشتباه نشه گرمیجات با داروهای طب سنتی فرق داره مثلا راحت خرما میشه خورد، موز، آناناس و... اینا همه ...

پس عزیزم میگن قبل انتقال با روغن سیاه دونه شکمتو ماساژ بده یا عسل و سیاه دونه بخور ضرر داره؟ 

راستی یه سوال میدونم بی ربطه ولی ذهنمو مشعول کرده تا برم دکتر گفتم بپرسم این داروهای هورمونی که ما استفاده میکنیم رو بدن تاثیر داره؟ من که جوش ریز زیاد میزنم امروز یه خال بالای لبم دارم صبح پا شدم گنده شده بود نسبت به قبلش انگار باد کرده شوهرم میگه شاید جوش زده مگه میشه؟ هرچی راجع بش سرچ کردم ترسیدم دیدم زده باید بررسی بشه سرطانی نباشه و از این حرفا من چند تا خال رو بدنم دارم ولی اهمیت نمیدادم الان چیزایی که خوندم راجع به خال ترسوندم😥

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕