2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
نه عزیزم من تهران هستم بیمارستان بهمن شهرک غرب تزریق سرم داشتم و هزینه این کار شد ۱۰۰ هزار تومان&nbs ...

ممنون عزیزم ..بیمارستان بهمن دولتیه یا نه؟؟ خوب شده 

من شیرازم ولی جایی پیدا نکردم ..نمیخوامم ریسک کنم لحظه آخر دربدر بیمارستان باشم ..از همین حالا دارم میگردم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ..بیمارستان بهمن دولتیه یا نه؟؟ خوب شده  من شیرازم ولی جایی پیدا نکردم ..نمیخوامم ...

بیمارستان خصوصیه و اینکه دکتر من و کلا ivf تو این بیمارستان انجام دادم شاید براشون مهم باشه که دکترت تو این بیمارستان هست یا نه

چون یه قانون جدید اومده که هر کاری میخوای تو‌بیمارستان های خصوصی انجام بدی ازت میپرسن اول اینکه دکتر خودت مال همون بیمارستان باشه و دوم اینکه دستور پزشک داشته باشی  به نظرم اگه میخوای بهمن بیای تلفنی اول سوال کن 

۳ ساعت هم‌ طول کشید و تو کل مدت مانیتور میشی و در واقع بستری میکنن بیمارو 

اگه تا الان آمپول استفاده میکرده از این به بعدم همون آمپولو بزن چون منم همیندفه از دکترم پرسیدم میشه ...

نه عزیزم از اول شیاف داشته ، نه گلم تهران نیست ،قزوینه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
یه کم استراحت کن. کاش به مرکزت صبح زنگ بزنی بگی. شاید دوز پروژسترون رو بیشتر کنن. عزیزم نمیشد مرخصی ...

مرسی از لطفت عزیزم

مرخصی بهم نمیدن. دو روز رو به سختی گرفتم

مادرشوهرمم اگه بگم حالم خوب نیست میگه بیاین پیش خودم بمونین😐 مثلا میخواد بهم برسه.اما خونه شلوغه و پررفت و آمد وگرنه بیچاره بد نیست

خدا خودش بخیر بگذرونه

بچه ها این دوستم که مثبت شده هر چی زنگ میزنه رویان دیگه درست حسابی جوابشو نمیدن میگن دیگه باید تحت ن ...

عزیزم پروژسترون چه شیاف چه آمپولش تا حدود هفته ۱۵ ادامه داره.

انشاالله مشکل دوستتون‌ هم زودتر حل بشه، بنده خدا از سردرگمی در بیاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من اصلا نمیتونم استفاده کنم هیچ کدوم از تقویتی هارو.نه مولتی ویتامینو نه قرص اهنو 😢 میبینمشون بالا ...

آخی عزیزم شرایط شما خیلی سخته، کاش کاری از دستمون بر میومد برای بهتر شدن حالت.

والا من نمیدونم، حتماً با دکترت در این مورد مشورت کن.

@زینبی_بابا   عزیزم سوال سارا جون رو ببین لطفاً.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
وای من فوبیای آمپول دارم عمرا بتونم خودم بزنم.دور نافی هارو موقع تزریق نفسم روحبس میکنم وچشمامم روهم ...

آخی تا این حدددد هر کی اخلاقش یجوره دیگه من که خودم میزنم میترسم بشکنه یا هوا بره تو😅😅 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
صدری خیلی از مریضاش الان میان پیش کبودمهری.چندین نفر باهاشون برخورد کردم توی الزهرا که مریض صدری بود ...

جدی به منم گفت بیا بهت نامه بدم برو الزهرا اونوقت همونجا تو بیمارستان ویزیت می کنن خانوم دکتر کبودمهری؟

من دیروز هزینه انتقال 160دادم باورت میشه؟پانکچرم 2سال پیش 300شد.البته شامل طرح شدم کسی که مشمول طرح ...

وای چقدر خوب منم یبار اونجا آی یو آی کردم شامل طرح شدم 30 هزار تومن دادم دکترم فکور بود ولی نیومد یدونه از انترا برام انجام داد ولی ثمین جون از وقتی اون آی یو آی اونجا کردم خیلی عفونت بدی گرفتم تا اومدم پیش صدری بهم یسری آمپول و اینا داد  واسه همین دودلم 

نه عزیز دلم. سیکلم قرار بود این ماه باشه که گونال هنوز پیدا نکردم

عزیزم به 1490 زنگ نزدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امسال منظورت 99 هست؟

خواهر 99 کجا بود هنوز 98 هستیم زیادی ذکر گفتیا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....