2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
اینجا کسی که ivig تزریق کرده باشه و شیرازیم باشه نیست? لطفا کمکم کنین  کجا تزریق میکنن تو شیرا ...

عزيزم من تازه زدم بيمارستان نيكان ٣٦٥ زدم دفه دوم بقيه االله ٨٠ كه ٤٠ تومنش ويزيت پزشك بود  ٨٠٠ تومن نديا اينجا با ٣٥ هم زدن درمانگاه معمولي

اسمش برام آشناست این دکتر انشأالله که اینبار نتیجه می گیری درست حسابی عزیزم  من به صدری گفتم م ...

صدری خیلی از مریضاش الان میان پیش کبودمهری.چندین نفر باهاشون برخورد کردم توی الزهرا که مریض صدری بودن نامه داده برا کبودمهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دخملی شوهرت چه کیفی کنه بااین همسر شادوشنگول

آره یه زمانی دختری بودم ک صدای خنده هام و شادی هام قطع نمیشد اما امان از روزگار ک وفق مراد نبود و .....

خیلی ساله دیگه شاد نیستم.

الانم منتظر معجزه خدا هستم😔😔😔😔😔

می بینی من تو پارس اینهمه پول دادیم مثلا خصوصی بود چقدر اذیت شدم آفرین بهشون چقدر هزینه میکرو تو الز ...

من دیروز هزینه انتقال 160دادم باورت میشه؟پانکچرم 2سال پیش 300شد.البته شامل طرح شدم

کسی که مشمول طرح نبود 870 داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامان ثمین جان انشالله میچسپن به دلت تا ۹ماه دیگه بیان بغلت.

سلام عزیزم انشالله

سلام زینب جون خوبی؟میشه راجع به ژل رویال یه توضیحی بدی؟برای کیفیت تخمک خوبه؟

سلام عزیزم خدا رو شکر، خودت خوبی‌؟ 

گلم ژل رویال غذای ملکه زنبور عسل هست و خیلی مقویه 

خودم و همسرم در طول مصرف داروهای پانکچر هر روز صبح تقریبا می‌خوردیم، برای من که فکر میکنم عالی بود اثرش 

وای ثمین نگو کاش بگیره بگو ایشالله اینبار گرفته ایشالله دوهفته دیگه گلبارون تاپیک باشه برای تو عزیزم ...

انشالله انشالله

وای یاد بدبختیایی که اینبار کشیدم میوفتم گریم میگیره

سلام بچه ها یه سوال کسی واریوپمتیل۳/۷۵زده تا حالا میدونید چقدر بعدش پری میاد من دکترم دوتا داده دومی ...

زینبی جون سلام جواب این سوالمو میدونی🙈 @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه بابا کجا خوشبحالممممم😡😡😡 بیرون روی بهتر از یبوسته که عشقممممم الان در چه مرحله ای فداتشم؟؟

تازه روز دوم انتقالم خخخخخخخخ

زینبی جون یعنی اینوفولیک و یدوفولیک یکی هستن؟ من فکر کردم فرق دارن ازین به بعد یدوفولیک میگیرم قرص ر ...

نه گلم با هم فرق دارن

فکر کنم اون دفعه که جواب تارا جون رو دادم گیج خواب بودم درست ندیدم

گلم اینوفولیک از اینوزیتول و فولیک اسید هست و برای تنظیم قند خون به کار میره، برای pco هم خیلی عالیه 

ولی یدوفولیک ید و اسید فولیک هست

🙈🙈🙈🙈🙈

سلام😊

سلام عزيزم خوبي ني ني ها خوبن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اینجا کسی که ivig تزریق کرده باشه و شیرازیم باشه نیست? لطفا کمکم کنین  کجا تزریق میکنن تو شیرا ...

سلام من هم امپول دیفرلین یا دیکاپتیل زدم هم سرم ivigهم خراش اندومتر اگه سوالی هست در خدمتم 🥰

زینب جان عملکرد اینوفولیک و متفورمین یکیه؟! از یک دکتر عمومی پرسیدم گفت چون اسیدفولیک میخوری و متفو ...

تارا جان نمیدونم چرا اینوفولیک رو یدوفولیک خوندم 🙈🙈🙈🙈 گلم دکتر درست گفته عملکرد متفورمین و اینوفولیک مشابه هم هست 

یدوفولیک فرق داره 

الان مخم سوت کشید بایت سوتی خودم