2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
چوب خشک😐😡😡 بگو شما بلدین زیاد بزایین به اونا چه من چون کلا آدم رک هستم کل خانواده  میرسه ...

الهی دورت بگردم

آره جدا گفت دیگه الان از چوب خشکم بچه بدنیا میاد و بهردارش میکنن😳😳🤔🤔

یعنی من از چوب خشکم کمترم و ...😔😔😔😔

من متولد ۲۱ آبان ۱۳۷۲ هستم

و اینکه من شانسی پانکچرم انتقالم و روزم آزمایشم همش یکشنبه هستش.

راستی یه سوال اینجا نمیشه صوت دانلود کرد؟؟

آخه درد پریودی اومده سراغم.از غروب هم لکه بینی قطع نشده.کم هم نیست بیشتر ازین غصه م میگیره که یکی ن ...

یه کم استراحت کن. کاش به مرکزت صبح زنگ بزنی بگی. شاید دوز پروژسترون رو بیشتر کنن. عزیزم نمیشد مرخصی بگیری یا خونه مادرشوهر نری مثلا بگی کمرم گرفته،یا ویروس اسهال اینا که بترسن خودشونم نخوان بری پایین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دورت بگردم آره جدا گفت دیگه الان از چوب خشکم بچه بدنیا میاد و بهردارش میکنن😳😳🤔🤔 یعنی من ا ...

خوب بیا تا یکشنبه صبر کن یکشنبه برو آز  ایشاللله سومیش برات اومد داره ته تغاری🤗🤗🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

برای تو هم برآورده بشه عزیزم واست دعا میکنم من دکتر یوسف نژاد میام بیمارستان لاله شهرک غرب

ممنون عشقمممممم

من عاشق مامان شدنمممممممم نمیدونی که با هم ست کنیم با هم بخونیم برقصیم شادی کنیم وایییییییی خلاصه دیوونشم نیومده وای ک اگه چند قلو بشه که دیگه هیچی باید یه شهر رو نذری بدم

منم طراری میرم مطبش فقط انتقال و پانکچر برد آبان

خدانکنه عزیزم. میفهممت کامل. چون برای زن داداشم این اتفاق افتاد و بعد زایمان متوجه تومور کبد شد و مت ...

خدا بیامرزه زنداداشتو لیلا جونم...

نمیدونم چه جوری بعضیها انقدر ذاتشون پلیده..از نیش زدن لذت میبرن.خدا به راه راست هدایتشون کنه..

ان شاء الله به زودی نی نی های خوشگلتو بغل میگیری 💖💙 و دهن این افراد بدجنس رو میبندی واسه همیشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای خوش به حالتون/من همیشه همینن از وقتی انتقال میدم تا 10روز ببخشید اسهال شدید میگیرم فقطم بخاطر دا ...

نه بابا کجا خوشبحالممممم😡😡😡

بیرون روی بهتر از یبوسته که عشقممممم

الان در چه مرحله ای فداتشم؟؟

ممنون عشقمممممم من عاشق مامان شدنمممممممم نمیدونی که با هم ست کنیم با هم بخونیم برقصیم شادی کنیم وا ...

ایشالله عزیزم

واست دعا میکنم

میای اینجا بهمون خبر میدی که مامان شدی🥰🌷🌷🌷

سارا جون همراه داشتم ولی اجازه ندادن بیان داخل گفتن خدمه بیان دنبالت ببرنت تو بخش اونوقت برات لگن می ...

متاسفم براشون...درک نمیکنن که..😒

فدای تو 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی دورت بگردم آره جدا گفت دیگه الان از چوب خشکم بچه بدنیا میاد و بهردارش میکنن😳😳🤔🤔 یعنی من ا ...

ولشون کن

بگو برین ........

خداروشکر سنتم خیلی خوبه 

جای من نیستی 

من ۳۴ سالمه بدبختی

ممنون عشقمممممم من عاشق مامان شدنمممممممم نمیدونی که با هم ست کنیم با هم بخونیم برقصیم شادی کنیم وا ...

وای منم عاشق بچه ام هرجا برم بچه باش ناخودآگاه دورجم میسن اما گاهی بهذخاطر دل شوهر نمیتونم با بچه هاباشم غصه اش میگیره دلم نمیاد ولی دلم همیشه پر میکشه یه کوچولو میبینم کاش من دوقلو بیارم راحت شم 😔😔😔😔😥😥😔😔😔😔😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خوب بیا تا یکشنبه صبر کن یکشنبه برو آز  ایشاللله سومیش برات اومد داره ته تغاری🤗🤗🤗🤗🤗🤗

چشم خواهری یکشنبه میرم 

البته پنجشنبه ام بدم باز باید یکشنبه تکرارش کنم دکتر گفته بهم

خواهری تو در چه حالی؟؟