2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.

من امروز رفتم آز غربالگری اول رو نشون دادم. برام اسپرین نوشت. شبی یکی. کیا اسپرین میخورن؟ چرا؟

بچه ها جواب بدین لطفا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اخی عزیزم😢😢😢😢من بچه چهارماهه سقط کردم هنوز شبا کابوسشو میبینم. خدا خودش بهش ارامش بده و به زودی ...

ممنونم از محبتت خواهری انشالله خدا دل همه بنده هاشو شاد کنه اینقدر ماها سختی و زجر میکشیم انصاف نیست تهش غم ببینیم ولی حکمت خدا چیز دیگریست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مولتی ویتامین رو از هفته چند میدن؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مرسی عزیزم انشالله دکتر رویا کبودمهری  والا 98% میکروهاش +هستش من 3بار پیششون انتقال دادم 2با ...

اسمش برام آشناست این دکتر انشأالله که اینبار نتیجه می گیری درست حسابی عزیزم

من به صدری گفتم میشه ایندفعه برام الزهرا انجام بدی کلا قیافشون عوض شد گفت من اصلا اونجا کار نمی کنم فقط پارس و پارس بیمارستان خوبیه ولی واقعا هزینش بالاست چون با بیمه اصلا قرارداد نداره مابیمه تکمیلی دادیم من یبار اونجا عمل شدم نزدیک 8ملیون دادم یبارم میکرو بازم نزدیک 8ملیون بیمارستان گرفت که به ما بیمه گفت فعلا باید صبر کنید تاسال دیگه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم پارسال برای iuiسینال زدم پودر ومحلول بود تزریقاتی خودش قاطی میکرد.واسه من پرستارا از هوا آمپولو ...

نه واسه من خیلی راحت بود اتفاقا خودم میزدم آخراش یاد گرفته بودم😏

وا خدمه ی الزهرا انقدر خانومن بخدا هربار اصرار میکنن لگن بیارم برات .تازه منو با ویلچر میبرن دم ماشی ...

می بینی من تو پارس اینهمه پول دادیم مثلا خصوصی بود چقدر اذیت شدم آفرین بهشون چقدر هزینه میکرو تو الزهرا ممنون واقعا از راهنماییتت عزیزم💓😍

من ناراحتم که چرا برا ما بلاست نمیکنن.سه روزه رو انتقال میدن. کسی با سه روزه مثبت شده اینجا؟؟؟

ربطی نداره بخواد بگیره سه روزه می گیره واسه من سه تا پنج روزه بود نگرفت

سلام به همگی من دیروز دوتا جنین 3روزه انتقال دادم.ازهمون لحظه تا الان دلدرد شدید دارم

سلام مامان ثمین جان انشالله میچسپن به دلت تا ۹ماه دیگه بیان بغلت.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

بچه ها من بدجور بهم ریختم😭

دلم به حال خودم میسوزه

آخه مجبورم هرکاری انجام بدم.تو محل کارم هر روز مجبورم دو سه بار برم طبقه ی دوم و بیام پایین

تو خونه مجبورم برم طبقه پایین به مادر شوهرم سر بزنم اگه نرم میفهمه چیزیم هست

آشپزی کنم قابلمه سنگین بلند کنم

آخه کسی ک انتقال میده این کارو رو انجام میده؟

دوباره لکه بینی دارم فک کنم دارم پریود میشم.آخه موعد پریودیمه

ممکنه با وجود پروژسترون و بقیه داروها پریود بشم؟