2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریودم فکر کنم نهایت تا آخر هفته باشه و اون قبل پانکچر هم همون 12 اینا پس باهمیم ان شاالله من که د ...

خیلی سخته 

من تازه پریودم‌تموم شده دکتر بهم قرص ال دی داده گفت ۱۳ یا ۱۴ تا خوردی برم برای سونو فکنم اخرای ماه پریود بشم 

من فولیک و آسپرین هم می خورم 

منم کلا کار خاصی نمی کنم چاق شدم متاسفانه این موضوع رو اعصابمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من بدجور بهم ریختم😭 دلم به حال خودم میسوزه آخه مجبورم هرکاری انجام بدم.تو محل کارم هر روز ...

عزیزم همه اونایی که کار عجیب غریب کردن مامان شدن. به فال نیک بگیر. خواهر من که ۵ صبح میرفت سرکار تا ۵ عصر.با ویار وحشتناک. چقد اون موقع نادون بودم هیچ کاری هم براش نکردم!!  طفلی هرشب هم تا روز زایمانش بالا سر مامانم شیفت وایمیستاد. تازه مراقب مام بود. حتی از خونه مامانم رفت برای زایمان. به خدا بچه اش هم مثل ماه بود صحیح و سالم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی سخت بود  اگه بدونی چه فشاری بهم اومدچه قبل انتقال چه بعد انتقال با اینکه خصوصی بود ببخشید ...

خیلی سخته که!

واقعا که!

اونا وظیفه شون بوده که بیارن برات ..حالا تجربه باشه اگه یه موقع هرجا باز با مثانه پر برات انتقال دادن، یه همراه با خودت ببری واسه این کارای ضروری..زورشون میاد دیگه وظیفه شونو انجام بدن..

اصلا بهارجون الهی که طبیعی باردار شی ودفعه بعد واسه زایمانت بری بیمارستان😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم کاشکی بگیره

وای ثمین نگو کاش بگیره بگو ایشالله اینبار گرفته ایشالله دوهفته دیگه گلبارون تاپیک باشه برای تو عزیزم ایشالله دلت شاد بشه ماهم امیدوار شیم 🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰مامن ثمین😁😁😁😁😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ای خدا چرا اینجوری شد! چند روزه حالم بده از شدت ناراحتی هرشب بابای خدا بیامرزم میاد به خوابم هر شب ...

خدا بیامرزه پدرتو عزیزم...ان شاء الله به زودی خدا دلتونو شاد کنه با هدیه قشنگش 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

من الان یکم اطلاعاتم رو گفتم بیشتر کنم

یکم استرس گرفتم

جنین سه روزه اصلا گفتن خوب نیست

جنین بلاست شده از همه بهتره😔

من جنینم ۳ روزه بودن و کاملا معمولی

فریز نبودن

چی میشه ؟؟؟

مثبت میشه؟؟؟

عزیزم همه اونایی که کار عجیب غریب کردن مامان شدن. به فال نیک بگیر. خواهر من که ۵ صبح میرفت سرکار تا ...

آخه درد پریودی اومده سراغم.از غروب هم لکه بینی قطع نشده.کم هم نیست

بیشتر ازین غصه م میگیره که یکی نبود بالا سرم باشه مجبور به هر کاری بودم .شوهرمم دیر میاد خونه.کمک حالم نیست

توقع دارم مثبت هم بشم.

یعنی میگی بجای اینکه برم آز بدم بی بی بزارم؟

نه ته تغاری نکنی آ بی بی جیزه😬😬😬😬

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خیلی سخته که! واقعا که! اونا وظیفه شون بوده که بیارن برات ..حالا تجربه باشه اگه یه موقع هرجا باز ب ...

سارا جون همراه داشتم ولی اجازه ندادن بیان داخل گفتن خدمه بیان دنبالت ببرنت تو بخش اونوقت برات لگن میارن هر چی می گفتم من دارم .... حالیشون نمیشد اینقدر لفتش دادن  موقعی اومدن که کار از کار گذشت واقعا خاطره بدی بود

انشأالله به دعای خوبت  😍😍🙏🙏بعضی اوقات یه دعا دل آدمو خوش می کنه ممنون واقعا😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏