2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
خدانکنه عزیزم. میفهممت کامل. چون برای زن داداشم این اتفاق افتاد و بعد زایمان متوجه تومور کبد شد و مت ...

ممنون از همدردیت فداتشم ان شالله این روزامون زود بگذره و لبخند بیاد روی لبامون.

آدما انگار بعضی هاشون از بین این همه نعمت فقط دل شکستن رو یاد گرفتن.

سلاااام 

خانومای گل اینجا شیرازی داریم که آی وی آی جی تزدیق کرده باشه؟؟ کی نوشت براش و کجا تزریق کرده ..لطفا جواب بدین ..

من دکتر طرازی گفته لازم دارم و تست حساسیتشو نوشته ..هفته بهد برم نسخه کنه آمپولا رو برام ...ولی تو شبراز جایی پیدا نمیکنم تزریق کنن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا کلافه ام دیگه بریدم زندگیم به جایی رسیده ک نیاز به تزریق انرژی و امید داره اگه نشه ناب ...

الهی عزیزم 

آخه چرا؟؟؟

میخوای یکم تعریف کنی 

اینجا راحت حرفاتو بزن خودتو خالی کن

همه انرژی میدیم بهت مهربون

انقدر به خودت استرس نده مگه ما بنده اون خدايي نيستم که ميتونه ناممکنا رو ممکن کنه پس چرا ناراحتو غمگ ...

چشم عزیزم ولی هر کاری کنیم تا جواب آز نیاد این استرس کم نمیشه لامصب

من ۸ ساله منتظرم.

شما چی؟

آرام جونم اسم نی نی نازمون چی قراره باشه؟ منم اسمم اکرم هست  منم تهرانم عزیزم

چه خوب منم تهران میام برای دکتر

خودم مهرشهر هستم 

پس نزدیکیم😍👌

اسم😂😂

بزار ببینیم مثبت میشه

من انقدر خورده تو ذوقم

همش آزمایشهای منفی که نگو

این آزمایشگاه مهرشهر منو میشناسه 

هر وقت میرم با ناراحتی جوابمو میگه

استرس گرفتن از دست من😂

تا میرم میگه دوباره آز بتا داری نه

الهی عزیزم  آخه چرا؟؟؟ میخوای یکم تعریف کنی  اینجا راحت حرفاتو بزن خودتو خالی کن همه ا ...

اتفاقا به یکی از بچه ها گفتم

آخه میدونی چیه من ته تغاری خونمونم ششمین بچه خانواده حالا همه خانواده منتظر بچه منن همه دعا میکنن نذر میکنن خیلی سخته .....

مامان و بابام پیر شدن از ناراحتی من .....

بماند حرفای اطرافیان ک چقدر شکوند منو ......

یه حرف خیلی ناراحتم کرد یکی گفت بهم الان دیگه چوب خشکم باردار میکنن شما ...😭😭😭😢😢😢

چه خوب منم تهران میام برای دکتر خودم مهرشهر هستم  پس نزدیکیم😍👌 اسم😂😂 بزار ببینیم مثبت م ...

آره عشقم نزدیکیم

مطمئنم مامان شدی بسلامتی و آرزوت برآورده شده.

برای منم دعا کن.

کدوم دکتر میای تهران؟

دوست دارم زودتر از موعد یعنی ۱۲ انتقال پنجشنبه یه آز بدم ببینم چه خبره.

شما چون پنج روزه اي بي بي چکم بزاري نشون ميده فک کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اتفاقا به یکی از بچه ها گفتم  آخه میدونی چیه من ته تغاری خونمونم ششمین بچه خانواده حالا همه خا ...

چوب خشک😐😡😡

بگو شما بلدین زیاد بزایین

به اونا چه

من چون کلا آدم رک هستم کل خانواده 

میرسه به من چیزی بگه

تو هم جواب بده

بعدشم من مطمئنم تو هم بارداری

ماه تولدت با تاریخ دقیق تولدت رو بگو از روی ستاره شناسی برم ببینم

امسال ماه های که از جنس خاک هستن خیلی سال خوبی براشونه

آره عشقم نزدیکیم مطمئنم مامان شدی بسلامتی و آرزوت برآورده شده. برای منم دعا کن. کدوم دکتر میای ته ...

برای تو هم برآورده بشه عزیزم واست دعا میکنم

من دکتر یوسف نژاد میام بیمارستان لاله شهرک غرب

کیه پریودت؟

پریودم فکر کنم نهایت تا آخر هفته باشه و اون قبل پانکچر هم همون 12 اینا

پس باهمیم ان شاالله

من که درگیریم خدایاااا، دیروز کلا بیمارستان بودم امروز هم خدمت و پذیرایی و....

شما آسپرین نداری؟ چیارو رعایت میکنی؟ من که فعلا خودمو فراموش کردم تا بره و به بتونم کمی به خودم هم فکر کنم

برای من گفتن گرید Aو هشت سلولی.دکتر جینین شناس میگف کیفیت جنین هات فوق العاده س

مبارکت باشه عزیزم

برای منم جنینام همشون هشت سلولی a هستن ولی بلاست نمیشن انتقالم دادم منفی شدم، سه بار😔😔😔 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام هاانا جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ واقعا توي بارداريهاي چندقلويي اين اتفاقهاي تلخ خيلي بد ...

سلام مامان سبحان خوبيم خداروشكر 

خودت  خوبى؟؟دختر و پسر گلت خوبن؟؟دقيقا همينه هيچى رو نبايد اصرار كرد و من خداروشكر مى كنم كه با توجه به شرايطم دوقلو برام نشد

انشالله همه باردارى خوبى داشته باشن تا آخر و اينجور اتفاقها ديگه هيچوقت پيش نياد🙏🏼و خدا به دل ليانا جون هم آرامش بده💕

مبارکت باشه عزیزم برای منم جنینام همشون هشت سلولی a هستن ولی بلاست نمیشن انتقالم دادم منفی شدم، سه ...

آخی عزیزم من برای همه تون دعا کردم بخدا  هم امروز که فهمیدم این روزا که استراحت میکردم