2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حق حضرت زینب به حق خانوم فاطمه ی زهرا از خدا میخوام دامن  همه تون سبز شه که منتظر بچه این وا ...

خیلی لحظات سختیه خیلی

من میدونم اگه منفی بشم همسرم مثل کوه میریزه و ریزش میکنه و میشکنه.

خیلی ناراحت و داغون میشه.

دعا کن منم لبم به خنده باز بشه.

به حق حضرت زینب به حق خانوم فاطمه ی زهرا از خدا میخوام دامن  همه تون سبز شه که منتظر بچه این وا ...

مبارک باشه عزیزم

ان شاء الله قسمت همه منتظرها💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خبری نیست دوستم خیلی همه چیز عادی هست هیچ فرقی با قبل انتقال ندارم زمان هم که نمیگذره اصن

آره والا نداشتن علائم انگار معزل شده بخدا.

چی میشد زودار میگذشت.

توام جرات بی بی نداری؟؟

آز من مثبت شد با بتای 385

خداروشکر عزیزم ..مبارک انشاءالله هشت ماه بعد بگیری بغلت شیرش بدی منم دوروزه دیگ آزمایش دارم برای منو همه منتظرا تو این شب عزیز دعا کن ماهم دلمون شاد شه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خیلی لحظات سختیه خیلی من میدونم اگه منفی بشم همسرم مثل کوه میریزه و ریزش میکنه و میشکنه. خیلی نارا ...

ان شاء الله مثبت میشی عزیزم و دلتون شاد میشه 💖💙

ان شاء الله مثبت میشی عزیزم و دلتون شاد میشه 💖💙

ممنون نازنینم.

به فکر منفی شدن که میفتم‌ناخاگاه چشمام خیس میشه.

دلم میسوزه واسه پدرو مادرم ک منتظرن نوشون و ببینن دلم میسوزه واسه برادرم ک بنده خدا هر روز دوبار خانمش و آورد واسه آمپولام منفی بشه جوابشون چی بدم چطوری بگم منفی شده😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭

ممنون نازنینم. به فکر منفی شدن که میفتم‌ناخاگاه چشمام خیس میشه. دلم میسوزه واسه پدرو مادرم ک منتظر ...

انشاءالله  به حق این شب عزیز مثبت میشی اکرم جون

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره والا نداشتن علائم انگار معزل شده بخدا. چی میشد زودار میگذشت. توام جرات بی بی نداری؟؟

من از بی بی متنفرم یعنی اصن نمیرم بخرم عصبی میشم

تازه تو دفترچه دیدم دکتر روز ۱۹ دی برام آزمایش نوشته با اینکه جنین بلاست انتقال دادم که میشه روز ۱۵ البته اگه روز انتقال رو هم حساب کنیم ۱۶

ممنون نازنینم. به فکر منفی شدن که میفتم‌ناخاگاه چشمام خیس میشه. دلم میسوزه واسه پدرو مادرم ک منتظر ...

نگو اینطوری .اشک منم درومد 😢 الهی به حق همین شب عزیز و مبارک خدا اولاد سالم و صالح میده به همه منتظرها من جمله شما عزیزم 💖💙

سلام آرشین جون مبارک باشه میشه ی کم از بیمارستان بهشتی واسم بگی که چطور بود و بار چندم بود انتقال میدادی؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏