2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
عزیزم الان چه طوری؟ بهتری؟ 

زینبی جان من دوروزه پای راستم شدید درد میکنه به استخونش دست میزنم تیر میکشه قبلش تخمدان راستم دردمیکرد بعد زد به پام از زیرشکمم تا انگشتای پام درد میکنه هرماه چند روز اینجوری میشم ممکنه به خاطر تخمدانpcoباشه چون من همیشه درد تخمدان دارم یا ممکنه مریضی دیگه ای باشه؟

انقدر دردمیکنه انگاراستخونش داره میترکه با دردش هم انگشتای پام خشک میشن خیلی میترسم روماتیسم باشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
ممنون مهربونم..میدونم.بهم محبت داری همیشه..فقط لطفا دعا کن برام که زودتر این حال خراب تموم شه 💞💞

حتما عزیزدلم الهی خدا به حرمت دل مهربونت خودش حالتو خوب کنه و نی نی ات رو از این به بعد با حال خوب تو وجودت پرورش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم.خیلی سعی میکنم انرژی منفی ندم تو تاپیک ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم و درمو ...

خوب میکنی عزیزم حتما برو، حتما اونجا هم جلو چشمشون زنگ بزن پرستار بیاد سرم بزن

بلند نشی خودتو داغون کنی و کمک بدی، چون میگن اینکه میتونه، دیگه حساب نمی کنن چی میکشی و غیرت داری

[QUOTE=117973287]آره گلم مریض دکتر رضاییم اینجا [/QUOT ماشالله دوستان زیادن منم کم حافظه فرامو ...

من خدایی نکرده تنها سیدالشهدایی دکتر باشه بهم بگن برو پیشش بچه دار میشی انصراف میذدم از مادری پیشش نمیرم خیلی عصبانی

اگه خدایی همسرت مشکل نداره خانم رضایی خیلی دکتر خوب با انصافیه خیلی تحصیل کرده فکر کنم انگلیس 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنونم عزیزم.شما هم آی وی اف کردی؟پله بالا پایین رفتی؟

نه هنوز به اون مرحله نرسیدم.ولی خیلیها رو دیدم اینجا هم از دوستان بودن اکثر خونه ها آپارتمانیه وپله داره.خودم بخوام ivf کنم احتمال زیاد برم تهران باید۸ساعت توماشین باشم رفت وبرگشت میشه۱۶ساعت اونم تو جاده های ایران .میخوام بگم زیاد درگیر این نباش .انشالله بزودی میای خبر بارداریت رو میدی.

حتما عزیزدلم الهی خدا به حرمت دل مهربونت خودش حالتو خوب کنه و نی نی ات رو از این به بعد با حال خوب ت ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی د ...

مبارکه عزیزم انشالله قلبش۱۲۰سال برات بتپه  

فکر نکنم اینقد زود خراب شه می تونی از خودشون بپرسی ولی چون هر روز یه کوچولو زیر زبون باید بزاری و طو ...

آخه من دو بسته گرفتم یکیشو گذاشتم فریزر یکیشو که میخوام شروع کنم گذاشتم یخچال ولی تو نت زدم نوشته بود دمای صفر تا پنج درجه مناسبه ولی برای چندماه باید داخل فریزر باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی د ...

خداروشکر ایشالله بسلامتی بغلش کنی دعاکن این حس خوشحالیت نصیب ماهم بشه ؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

انقدر ترسیدم بچه های اینجام همش گفتن بخاطر آندو هستش گفتم نکنه یه درد به دردهامون اضافه شده عشقم ب ...

نه گلم داروها گاهی شاید مشابه باشه ولی علت تجویز متفاوته

گلم بعد دو iui منفی، اولین انتقال معجزه شد مامان شدم 

دیروز اولین بار تونستم پرونده رو با جزئیات بخونم، واقعا معجزه خدا رو دیدم

چون تو تمام آزمایش های قبل از پانکچر agglutination اسپرم ها 90 درصد بوده و چند تا اسپرم آزاد پیدا می‌شده 

ولی روز پانکچر 100 در صد بهم چسبندگی داشتن و مورفولوژی هم 0و 1 بوده، فهمیدم چند ساعت کار کردن روی اسپرم ها تا تونستن یه تعداد رو از هم باز کنن از ساعت12 تا 3:45 دقیقه... واقعا زبونم بند اومد

واسه من زاویه رحم یه جوری بود کانتر تو نمیرفت گفت دستگاع سونو رو روشن کنن که همون موقع وارد شد با عم ...

حالا من دوستم بدون عمق رحم و سونو انتقال داد مثبتم شد به دکتر گفت من عمق رحممو اندازه نزدن دکترش که دکتر خودمم هست گفت مهم نیست نمیخواد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوب میکنی عزیزم حتما برو، حتما اونجا هم جلو چشمشون زنگ بزن پرستار بیاد سرم بزن بلند نشی خودتو داغون ...

ممنون عزیزم...باشه.فعلا که از سرشب اومدم از بیحالی یه کلمه هم نمیتونم حرف بزنم باهاشون.فردا صبح میگم پرستار بیاد سرممو بزنه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه هنوز به اون مرحله نرسیدم.ولی خیلیها رو دیدم اینجا هم از دوستان بودن اکثر خونه ها آپارتمانیه وپله ...

مرسی از محبتت عزیزم.انشاالله شما هم به زودی زود طبیعی و بدون دردسر نی نی تو بغل کنی عزیزم.

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

[QUOTE=117976497]من خدایی نکرده تنها سیدالشهدایی دکتر باشه بهم بگن برو پیشش بچه دار میشی انصراف میذدم از مادری پیشش ن ...[/QUOTE

مرسی عزیزم از راهنماییت .انشالله بزودی مامان میشی گلم به امیدخدا.

آمپولشو ما میزنیم پولو مامیدیم بدن ما داغون میشه اونوقت دکترا اعصاب ندارن  خیلی بده کارت بیفته دست دکتر بداخلاق درد آدم میشه هزار درد

فقط اگه میتونستید کمک کنید برای هماتوم تغذیه دارو کارا اینا ممنون میشم @زینبی_بابا   &nb ...

ببین گلم وقتی هماتوم داری یه مقدار استراحت نیازه ولی از اون مهم تر  جلوگیری از یبوسته

چون زور زدن خودش باعث بیشتر شدن هماتوم میشه

داروهاتو سر ساعت مصرف کن، هر وقت دستشویی فرنگی رفتی پاهاتو با آب ولرم بشور که گردش خون بره بالا، بعد هم خشک کن بیا بیرون

فعلا اینا به ذهنم رسید