2777
2789
عنوان

کلی سرپسرم داد زدم 🥲

118 بازدید | 20 پست

۶سالشه ،یبار نشد به این بچه بگم یه کاری و انجام بده،ظهر کلاس بودم چندساعت خونه ی مادرشوهرم بود و سوپری پدرشوهرم ک دم خونس ،بعد چندساعت برگشتم میگم نویان بریم بالا میگه ن نمیام حالا یکم بعد پدرشوهرمم گفت چنددیقه دیگه میفرستم وایستادم یک ساعت بعد آقا اومد،دیروز کلی توکوچه پیش پدرشوهرم بوده شبش میگه خونه حوصلم سر رفته من برم خونه ی اونا گفتم ن رفت ب شوهرم گفت اونم گفت مامانتدگفته ن نرو انقد گفت حوصله ندارم ندارم ک شوهرم گفت بزار بره یکم ،رفته بعد یه ساعت اومده بالا ،بخدا توخونه بازی کارتون هراسباب بازی بگی هست خودمون بازی میکنیم باهاش دوتاکلاس میبرم پارک شهربازی من دیگه نمیدونم بااین بچه چیکارکنم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یکم پیش اومد بالا کلی دعواش کردم حتی یه سیلی هم زدم‌گفتم یبار آدم حساب کن گفتیم بیا بالا بیا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد عادتش نکن دو روز دیگه میگه میخام وایستادم پیش پدر بزرگ کار کنم یا دعوایی چیزی بشه تو خیابون بدن ...

خب همون دیگه بخدا یه روز نره دهن منو سرویس میکنه انقد میگه مامان برم توروخدا برم بزار برم انقددددد میگه میگه تا نغزم منفجرشه

خب این بچه تنهاست

هم بازی نداره سرگرمی نداره

شما میگی اسباب بازی داره و...خودت بچه بودی با کلی بچه یا تو کوچه خاله بازی میکردی یا دختر خاله ایی پسر خاله ایی چیزی بود باهاشون بازی میکردی

این بچه تنهاست

میره پیش اونا

خانواده شوهرت مشکلی دارن؟ یعنی دعوایین بد دهنن امنیت نداره پیششون

چجوریه ک دوست نداری پیششون باشه؟

عادت کرده خواهر. از سرش ببر کلاس ثبت نامش کن پیش دبستانی نمیره.؟

بقرآن هم زبان میبرم هم ژیمناستیک میبرم پارک میبرم شهربازی میبرم ،نیست تویه ساختمونیم با این بدردنخورا ،مادرشوهرم میگیره تخلیه اطلاعاتیش میکنه مامانت چی بهتون میده چیا داره فلان اینم یاد دادم هی میگم بگو نمیدونم نمیدونم انقد ازبچه سوال میکنه ،بعد ک میبینه چیزی گیرش نمیاد میگه من دیگه میخوام بخوابم برو کوچه پیش بابابزرگت 😐خداشاهده فشارم چسپیده ب سقف ازدست این

بقرآن هم زبان میبرم هم ژیمناستیک میبرم پارک میبرم شهربازی میبرم ،نیست تویه ساختمونیم با این بدردنخور ...

ب خودت فشار نیار عزیزم 

کاش از اون ساختمان میرفتین  اجاره میدادین  میزفتین جایی دیگه . اینطور  این وسط تو حرص میخوری  بچه اذیت میشع شوهرت بین تو بچه  گیر میکنه 

اصلا نمیدونم فاز بعضی مادرشوهرا  چیه بخدا

خب این بچه تنهاستهم بازی نداره سرگرمی ندارهشما میگی اسباب بازی داره و...خودت بچه بودی با کلی بچه یا ...

عزیزم الان اکثربچه ها تک هستن،من بخاطر اینکه تومحیط باشه از۳سالگی دارم کلاس میبرم الان زبان و باشگاه میره خونه خودم بازی میکنم هرشب باشوهرم بازی میکنه پنج شنبه جمعه ها کلا پارک و تفریحه ،خونه کارتون فلان من واقعا دیگه موندم چیکارکنم ،عزیزم مادرشوهزم ازش سوال میپرسه تموم ک شد برقارو خاموش میکنه میکنه دیگه من میخوام بخوابم برو کوچه پیش بابابزرگت بچه رو میفرسته کوچه ،اینم عشق کوچه منم فکرمیکنم توی خونشونه 

ب خودت فشار نیار عزیزم کاش از اون ساختمان میرفتین اجاره میدادین میزفتین جایی دیگه . اینطور این وس ...

ای کاش ای کاش ای کاش عقل الانو داشتم هیچ کقت قلم پاممم میشکست جایی ک خانواده ی شوهربودن پامونمیزاشتم

شما درست میگیا ولی این نویان طفلک هم  بی تقصیره خوب اگه میشه بذار یکم پیش پدربزرگش باشه البته اگه عاقلن 

یه قانون بذار مثلا از قلان ساعت تا فلان ساعت

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ای کاش ای کاش ای کاش عقل الانو داشتم هیچ کقت قلم پاممم میشکست جایی ک خانواده ی شوهربودن پامونمیزاشتم

بخدا دختر خالمم عین تو اون میگف من میرفتم بیرون مادرشوهرم میومده  خونه رو میگشته ببینه جی داریم یا نه 

اما خودت سرزنش نکن 

فقط ب پدر شوهرت بگو این سری بگو نویان جون برو پیش مامانت من کار دارم ی بار برونش  از خودش بهتره دیگه نمیره پایین

شما درست میگیا ولی این نویان طفلک هم بی تقصیره خوب اگه میشه بذار یکم پیش پدربزرگش باشه البته اگه عا ...

بخدا قسم من مشکلی ندارم ک پیششون بره ولی دقیقا هدف منم اینه ک توچهارچوب قانون خودم باشه،ک متاسفانه جوابگو نیست یعنی یبار بگم بیابریم نویان بگه ن پدرشوهرم سریع میگه بزار خودم یکم دیگه میفرستمش یکم دیگش میشه یه ساعت دیگه منم ک دیگه روم نمیشه صداش کنم و اینو خوب فهمیده ک با یکبار ن گفتنش میتونه زمان بخره،بعد ازاونور مادرشوهرم نمیگه ک این بچس خودش نمیره فکر میکنه من بچمو دک میکنم پایین 😵‍💫

بخدا دختر خالمم عین تو اون میگف من میرفتم بیرون مادرشوهرم میومده خونه رو میگشته ببینه جی داریم یا ن ...

ن بابا اون ک اصلا حرف سرش نمیشه ب هیچ عنوان یعنی اصلا منطق اینجور حرفارو نداره ازاون پیرمردایه قدیمه ،باید یه جوری پسرمو توجیه کنم ک هرچی بازبون گفتم نفهمید حالا بادادوهوار امیدوارم اثر کنه