2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
نگران نشو ولی فردا حتما دکتر برو شاید کاری میشه کرد ،آخه داروخونه فرقشون نمیدونست اشتباهش میتونه باع ...

ممنونم از دلداریت عزیزم ..انشالله که خیر وصلاحی توش باشه وگرنه همسرم دیگه اجازه نمیده میکرو کنم😔😔😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مبارک باشه نیوا جان...شیر دادنی بچه های تاپیک و اون اخراش منم دعا کن لطفا 💙💖 بوس  به دستای کو ...

سلام ساراجونم خوبی؟هی تیکرت رو میبینم میگه خدا جون خیلی مونده هنوز،به کرمت قسم به سارا جون رحم کن. عزیزم فکر کنم میوه خشک و بیسکوییت ساقه طلایی و نون سوخاری برات خوب باشه.بیسکوییت رو دکتر گوارش برای اسید معده و درد معده توصیه کرده.البته فقط ساقه طلایی ساده

من خونه ام غرب تهرانه ،دفتر کارم هم غربه سمت اکباتان، به خدا بی تعارف میگم هرکاری،هرکاری داشته باشی میام با جون و دل انجام میدم، به هرحال یه سری چیزا رو به خانوادمون نمیگیم اما دوستی به درد همین روزا میخوره. تو خصوصی هروقت پیام بدی هرکاری بخوای انجام میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...خوبی لیلای خوش قلبم؟ منم از دیروز حالم خرابه به خاطر لیانا...یادش میفتم اشکم میریزه..خدا بهش ...

قربونت برم دوست خوبم. بعد اینکه برات پیام فرستادم این پیامت رو دیدم وگرنه رو همین ریپلای میکردم عزیزم. راستش خوب نیستم چون اتفاقی که برای لیانا جون افتاد برای خواهرم چندسال پیش افتاد و بعدش فهمیدیم الکی دوقلوی سالمش رو سقط و کورتاژ کردن روزای خیلی بدی بودن. واسه همین حالش رو خوب میفهمم و دردش رو با تمام وجود درک میکنم.خدا برای هیچکس پیش نیاره

الان خواهر من یه دختر داره امیدوارم خدا لیانا جون رو هم زودتر آروم و خوشحال کنه که دردش محو شه

کلا یه تخمدان دارم مادرزادی، و مشکل اصلیم تنبلی تخمدان همین

عزیزم از قدیم گفتن خدا درد و داده درمانم داده عشقم

خب میکرو واسه همین موقع هاست دیگه فداتشم.

الان کدوم مرحله ای؟؟

سلام من باivf باردار شدم بدون هیچ علائمی برا سونو کیسه آبم رفتم همه چی مرتب بود الان ۱۹ برج باید برم برا صدا قلب انشالله اما اصلا اصلا هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم چرا من اینجوریم کسی بوده مث من باشه خانومای باردار لطفا جواب بدید دارم دیوونه میشم

سلام من باivf باردار شدم بدون هیچ علائمی برا سونو کیسه آبم رفتم همه چی مرتب بود الان ۱۹ برج باید برم ...

عزیزم برو خداروشکر کن که بی علائمی. به خدا دوستامون اینجا هستن تهوع و لک و خونریزی امونشون رو بریده. انشالله صدای قلبشم میشنوی و ۱۲۰ سال برات میتپه خانومی

سلام دوستان من قبلا گفتم تو سیکل میکرو هستم یه سوال داشتم لطفا هرکی تونست جواب بده ضروریه..من از روز ...

عزیزدلم نگران نشو و برو دکتر بالاخره الان فهمیدن و حتی کنسل کردنش بهتره از ادامه راهش

چون حداقل تا الان فقط دارو هزینه کردی ولی اگه خوب پیش نره هزینه عملم داده باشی تخمک و جنینت خوب نباشه ک بدتر۶ فداتشم.

کاش زودتر پریود شم تا این دردای رحمی نکشم😥 عززیزم برا امضات دعا کردم.🙏❤ ..بعد از این همه پانکچرو ...

شهر خودمون یه دکتری داره خیلی خوب ولی نمیدونم چرا به پیگیری اهمیتی نمیده دوماه پیش رفتم که آزمایشات کامل رو برام بنویسه نگفتم میخوام جای دگه برم گفت ماری برو پریود شدی دومش بیا سیکل کوتاه برات بذارم تامثل دفعه آخر هایپر نشی گفتم آزمایش اضافی لازم نیست ،گفت نه فقط تکرار چاره اش و خدا بخاد فقط مگر نه جنینام ه8سلولی گرید آ دیگه نمیدونم فقط میدونم خدا نخواسته فعلا

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم ممنون همچنین قدم نی نی خودتم مبارک باشه.آره چند وقت بخاطر زردی بستری بود نی نی بعدشم ختنه ...

ممنون عزیزم..منم چندروزپیش ختنه کردم..

پسر من دل درد داره شبا خیلی بیقراریی وگریه میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزدلم نگران نشو و برو دکتر بالاخره الان فهمیدن و حتی کنسل کردنش بهتره از ادامه راهش چون حداقل تا ...

ممنونم عزیزم تو این ده روز فقط حدود دو تومن دارو خریدم دیگه سونو و آسیب بدنی و...  هیچ😔😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم برو خداروشکر کن که بی علائمی. به خدا دوستامون اینجا هستن تهوع و لک و خونریزی امونشون رو بریده. ...

همین دیگه همه دوستام که باهم انتقال داشتیم  خیلی حالشون بده ولی من انگار نه انگار همش میگم نکنه خدایی نکرده پوچ باشه اخه سابقه یه سقط دارم چشمم ترسیده.

انشالله عزیزم ممنون❤

همین دیگه همه دوستام که باهم انتقال داشتیم  خیلی حالشون بده ولی من انگار نه انگار همش میگم نکنه ...

نه منم سر دخترم اینطوری بودم خیلیم خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همین دیگه همه دوستام که باهم انتقال داشتیم  خیلی حالشون بده ولی من انگار نه انگار همش میگم نکنه ...

برو لذتشو ببر ایشالا تا اخرش که نی نی تو بغد میگیری راحت میگذرونی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
امروز روز ۹ انتقالمه بازم طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک گذاشتم چرا حداقل کمرنگ هم نمیندازه😭 دلم و خ ...

چرا گذاشتی دختر 

اصلا از کجا آوردیش

تو که گفتی عمرااااا

ناراحت نباش زود زدی

نه منم سر دخترم اینطوری بودم خیلیم خوبه

واقعا شمام اینجوری بودی 

ممنون که جواب دادی قبلا میگفتم باردار بشم دیگه غمی ندارم ولی حالا همش استرس استرس بعد هفت سال انتظار جز ترس حسی ندارم خدا خودش به هممون رحم نکنه همیشه گفتم خدایا نده اگه دادی سالمشو بده