2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

سلام دوستان من قبلا گفتم تو سیکل میکرو هستم یه سوال داشتم لطفا هرکی تونست جواب بده ضروریه..من از روز دوم پریودم روزی دوتا سینال اف دور ناف میزنم الان سه روزه hmg هم اضافه شده همزمان با سینال میزنم ولی متاسفانه امروز عصر داروخونه اشتباها به جای hmg..... به من hcgداد منم حواسم نبود تزدیق کردم بعدش که متوجه شدم رفتم hmg گرفتم زدم به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه تو روند سیکل ..خیلی نگرانم و ناراحت😔😔😔😔😔😔  تا صبح به دکترم دسترسی ندارم به زور سینال دوتا تخمک غالب داشتم تا امروز😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
قربونت یلدای عزیز نه فقطیه بار هیسترو کردم گفت هیچ مشکلی نیست خدا نخواسته هنوز محتاج دعام ممنون ایشا ...

عزیزم شما جواب سوال منو نمیدونی که بالاتر پرسیدم🙏😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوبه عزیزم کم کم دارم امیدوار میشم😅😅😅

فکر کنم مامان بزرگای تاپیکیم تو این مدت 😁😁😁😁 ایشالله مامان بشیم  🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

فکر کنم مامان بزرگای تاپیکیم تو این مدت 😁😁😁😁 ایشالله مامان بشیم  🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ...

آره واقعا😅😅😅

پناه بر خدا عزیزم😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما جواب سوال منو نمیدونی که بالاتر پرسیدم🙏😔

نمیدونم روز چند سیکلتی؟!؟

دوتا hgcزدی؟!

hgc,آزاد سازی تخمک‌تو هر روزی باشه ۴۸ساعت بعد تزریق تخمک آزاد میشه نمیدونم کاش زینبی بود اگه میدونست حتما کمک میکرد 🤔🤔🤔🤔🤔

نمیدونم روز چند سیکلتی

روز دهم  سایز فولیکولام امروز ۱۰ و ۱۱ بود😔😔😔😔

سلام دوستان من قبلا گفتم تو سیکل میکرو هستم یه سوال داشتم لطفا هرکی تونست جواب بده ضروریه..من از روز ...

آره عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی اچ سی جی باعث آزاد شدن تخمکای بالغت تا 36 ساعت آینده میشه حتما فردا به دکترت بگو، این داروخونه ای چقدر گیج بوده اشتباه به این بزرگی کرده😥😥😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی اچ سی جی باعث آزاد شدن تخمکای بالغت تا 36 ساعت آینده میشه حتما فردا ...

اینقدر گریه کردم از عصر اولش یه کم تشر زدم سرشون  بعدش گریه امونم نداد 😔😔😔😔😔فقط تونستم hmg بگیرم بزنم صبح باید زنگ بزنم ...ممنون از اینکه  جواب دادین💚💚 ..گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

سلام دوستان من قبلا گفتم تو سیکل میکرو هستم یه سوال داشتم لطفا هرکی تونست جواب بده ضروریه..من از روز ...

سلام..چه اشتباهی کرده داروخونه ..واقعا که!! ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
روز دهم  سایز فولیکولام امروز ۱۰ و ۱۱ بود😔😔😔😔

نگران نشو ولی فردا حتما دکتر برو شاید کاری میشه کرد ،آخه داروخونه فرقشون نمیدونست اشتباهش میتونه باعث کنسلی سیکلت بشه غصه نخور هر چی خدا بخواد همون میشه حتما حکمتی بود فردا حتما برو شاید فرجی بشه از خودت خبر بده 😔😔😔

اینقدر گریه کردم از عصر اولش یه کم تشر زدم سرشون  بعدش گریه امونم نداد 😔😔😔😔😔فقط تونستم hmg ...

قربونت، هرکی دیگه ام بود عصبی میشد آخه اشتباه کمی نیست

فدای سرت، شایدم سبب خیر شدن خودت این ماه طبیعی باردار شدی😍😍😍 فقط به دکترت اطلاع بده حتما شاید راه حلی داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام..چه اشتباهی کرده داروخونه ..واقعا که!! ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم

ممنونم..انشالله😔

قربونت، هرکی دیگه ام بود عصبی میشد آخه اشتباه کمی نیست فدای سرت، شایدم سبب خیر شدن خودت این ماه طبی ...

ممنونم ..انشالله 💚💚