2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
احتمالا برای اینکه کیست نزنی، نگران نباش در کل من واسه سیکل انتقال 27 روز بوسرلین داشتم، همراه با ا ...

انقدر ترسیدم بچه های اینجام همش گفتن بخاطر آندو هستش

گفتم نکنه یه درد به دردهامون اضافه شده

عشقم برا شما بار چندم مثبت شد؟

شمام بارداری اولته فرشته نازنین؟

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم.خیلی سعی میکنم انرژی منفی ندم تو تاپیک ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم و درمو ...

الهی واقعا چقدر بیرحم شدن. عزیزم انشالله که همسرتون حمایت روحی میکنه. کار خوبی میکنی یکم یه فکر خودت باش تو این زمونه فقط خود آدم باید یه فکر خودش باشه تو رو خدا دیگه از خودگذشتگی نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میکرورلین یا هم خانواده اش دیفرلین رو میدن تخمدان ها غیرفعال بشن برای سیکل انتقال به منم میکرورلین د ...

ممنون دوست مهربونم.

کاش یه روشی بود زودتر جواب رو میفهمیدیم و راحت میشیدیم بخدا چیه این دو هفته شبیه عذاب بخدا.

کاش نی نی هامون بیان و خوشحالمون کنن.

واییییییی فکر کن واسه من سه تا تپل باشه آخ که عاشقشونممممممم از همین الان😘😘😘😘🥰🥰🥰

الهی واقعا چقدر بیرحم شدن. عزیزم انشالله که همسرتون حمایت روحی میکنه. کار خوبی میکنی یکم یه فکر خودت ...

اره باید این روزها و خاطراتشو بنویسم که یادم بمونه چه جوری باهام رفتار کردن تو این روزهای سخت که مثل خودشون باشم من بعد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

امروز روز ۹ انتقالمه

بازم طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک گذاشتم

چرا حداقل کمرنگ هم نمیندازه😭

دلم و خوش کنم بهش

من طاقت ندارم

این آمپول ناکسپیرین هم که پدرمو درآورده

دور نافم درد و کبوده

ممنون عزیزم...نه یه دونه نی نی کاکلی دارم 💙 صارم میرفتم..

اخههه عزیزمم مبارک باشه خودت خواستی اختلاف سنی و و برای تعیین جنسیت اینکار د کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
امروز روز ۹ انتقالمه بازم طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک گذاشتم چرا حداقل کمرنگ هم نمیندازه😭 دلم و خ ...

انقدر عجله نکن خیلی زوده بزار ۱۲ شد بی بی بزلر 

بلاست انتقال دادی؟

امروز روز ۹ انتقالمه بازم طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک گذاشتم چرا حداقل کمرنگ هم نمیندازه😭 دلم و خ ...

عزیزم بی بی چک روز نه اصلا اصلا قابل اعتماد نیست جوابش...دیگه بی بی چک نزار تا روز ازمایش..

امپول دور نافو اروم تزریق کن که مویرگا پاره نشه و کبود نشه.جاشم ماساژ نده

ان شاء الله مثبتی 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ببخشید عزیزم ناراحتت کردم.خیلی سعی میکنم انرژی منفی ندم تو تاپیک ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم و درمو ...

سلام عزیزم تهران هستی گلم؟

اگه خوانوادتم اذیتت میکنن نری بهتره که ناراحت اعضاب نشی نازنینم

همسرت چطوره چیزی نمیگه همکاری میکنه؟؟

بخدا من فعلا انتقال دادم ولی تا یکشنبه پا میشم بگو خونتون بیام کاری داری کمکت کنم گلم

یا بگم یکی از خواهرام برات غذا بپزه

تو درس دخترتم مشکل داشتی بگو بهش درس میدم.

بچه خا من خونریزیم خیلی شدیدیه عین پریود همینجوری داره میریزه نوروخدا برام دعا کنید 😭😭😭 دارم م ...

ای وای ایشالا چیزی نیست برو سونو شو بیا خبر بده 

صلوات بفرست