2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه اکثرا نازایی ها رو می شناسن می دونی من ترجیحا یه پریناتالوژیست هیات علمی می خوام قابل اطم ...

دقیقا دکترایی هم که تلویزیون میرن اصلا قابل اعتماد نیستن، چون کلی پول به صدا و سیما میدن

پریناتولوژیست من پیش مشفقی رفتم گاهی ولی دیگه ازش راضی نیستم مثل قبل

بقیه هم در حد معرفی دوستان نی نی سایت میشناسم، مثلا دکتر فرزانه

انشاالله سالم باشه نینیت 💓💓 من  دکتر  بی فکرم گفت رژیم دیابتی بگیر برا امپول بتا  ...

عزیزم حسابی از الان کباب و ماهیچه بخور، جوجه بخور، ماهی کبابی ترجیحا، اینا حسابی به وزن گیری جنین کمک می کنن

چون پایه و اساس وزن گیری جنین پروتئین هست

تخم مرغ هم روزی یکی بخور

عزیزم کجایی؟ توی خارج از کشور ، خیلی جاها یک بار دولتی انجام میدن با هزینه کم. دفعات بعد آزاده. الا ...

عزیزم من امریکا هستم 

فقط توی یکی دو تا ایالت هست که بیمه ناباروری رو قبول میکنه

اما من تو اون ایالتها نیستم

هر چیزی مربوط به ناباروری بدون هیچ بیمه ای انجام میشه و خیلی گرون. در مقایسه با درامد خود مردم امریکا خیلی گرون هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم حسابی از الان کباب و ماهیچه بخور، جوجه بخور، ماهی کبابی ترجیحا، اینا حسابی به وزن گیری جنین کم ...

ببخشید یه سوال دیگه خیلی دستشویی لجیش دارم عب نداره برم؟ اخه چون شیر سویا و آب و نشاسته خوردم نمیشه

عزیزم انشاءالله خدا غافلگیرت میکنه طبیعی باردار میشی به حق فاطمه زهرا..راست میگی تنهایی خیلی سخت

همین الان دیدم که انتقال دادی عزیزم

امیدوارم همین جنینها بشن دوقلوهات و سختیهای این روزها رو فراموش کنی 💕

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دکتر بهم گفت هفدهم آز بده.میزارم همون موقع برم بلاست بودن جنینام از بی بی چک هم متنفرم.خره😁

من یکی اینکه نمیدونم چرا انقدر استرس دارم از طرفی اندازه یک ثانیه ام نمیتونم به منفی شدن فکر کنم عصبی میشم.

بمن گفته ۱۵ بده ولی حالا میخوام شانسم و امتحان کنم.