2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
بهترین راه اینه ک پیش هر سه دکتر یکبار ویزیت بشی  ببین کدوم یکی بیشتر ب دلت میشینه

والا این راهو باید تنها برم شوهرم دیگه اصلا موافق بچه دار شدن نیست ، میگه همش خونریزی داشتی و رنگت گچ بود ، نمیدونم چطور اعتماد کنم میترسم برم دکتر جدید بگه دوباره لاپارا کنم و ..

[QUOTE=117823916]والا این راهو باید تنها برم شوهرم دیگه اصلا موافق بچه دار شدن نیست ، میگه همش خونریزی داشتی و ر ...[/QUOTE

بهر حال روزه شک دار هم نمیتونی بگیری 

سه تاشم برو 

تنها برو 

ولی حتما ولش نکن و ادامه بده

همسرت هنوز داغه و هنوز اون مشکلاتی رو ک داشتی براش پررنگه و از یادش نرفته 

تو این فاصله ک بهتره بهم بدید شما بیکار نشین 

حتما هر سه دکتر رو برو ببین چی میگن

بالخره ی جا باید مشخص بشه ک باید از کجا و چجوری شروع کنی 

انشاله تا اونموقع هم همسرت رصایت میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام یاور همیشگی من  زینب جون من پیش نصر لاپارا و هیسترو شدم و سپتوممم بر ...

من تجربه م رو‌در مورد دکتر رزاقی میگم

خیلی وقت می ذاره برای مریض

دونه دونه ویزیت می کنه

شرح حال کامل می گیره

اما من احساس می کنم بیش از اندازه دارو می ده

خب اگه همه رو ببندی به انواع داروها معلومه نهایتا جواب می گیری

واسه خود من حداقل ده نوع قرص تو یه روز نوشته بود

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

خدایا  چقدر ناراحت شدم برای لیانا.خدا خودش بهش صبر بده ودلش آروم شه.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

الهی بگردم لیانا جان..دیروز تو تک تک لحظات به یادت بودم.خیلی خیلی ناراحت شدم.شب که خابیدمم خاب دیدم با گریه دارم تعریفت میکنم به خواهرم.الان با غصه بیدار شدم..یک لحظه از یادم نمیری...حق داری گله و شکایت کنی از خدا.بعضی امتحاناش واقعا سخته و تو تاب و تحمل ما نیست.حکمت این کاراشو نمیدونم  ولی ازش میخام خودش بهت صبر بده و خودش کمکت کنه بتونی فراموش کنی این روزهای سخت رو..دوستم تو ماه نهم چند روز مونده به زایمان پسرشو از دست داد.خدا چندماه بعدش دوباره بهش بخشید.ان شاء الله که به زودی جاشون برات پر میشه دوباره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزدلم نه بهم ندادن شاید ضرر داره.

خيلي يبوست بده ادم نميتونه غذا بخوره نميتونه نخوره من ک تصميم دارم از اول انتقالم هر چيزي باشه بريزم سوپي بخورم انشالله شمام مشکلت حل شه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

بمیرم برات بمیرم کاشکی کور میشدم و پیامتو نمیدیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چی بگم دلت آروم بشه چی بگم غمت کم بشه وای عزیز دلم چی کشیدی😭😭😭😭😭😭ان شاءالله خدا برات جبران میکنه ان شاءالله معجزه میشه و باردار میشی و به سلامت بغلش میگیری 🤲🤲🤲🤲

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
بچه ها من صبح انتقال دارم... نمازمو چطوری بخونم بعدش؟ روصندلی یا خابیدنی چجوری؟؟ صبح صبحانه بخورم یا ...

مبارک باشه

ان شالله بهترین نی نی دنیا نصیبت بشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خیلی ممنونم از توضیحاتتون، ببخشید میدونم گفتید این موارد به یادتون مونده ولی احیانا خاطرتون نیست که ...

تداخل دارویی که فکر نکنم اما آسپرین و مواد غذایی که رقیق کننده هستن مثل سیر سعی کن قبلش نخوری.فکر کنم گفتن شب قبلش هم مسکن استفاده نکنین.یچیز دیگه که یادم اومد شب قبلش شکلات.چای نسکافه نوشابه واز اینجور نوشیدنی ها هم نباید مصرف کنی.حتما شوهرت باهات باشه چون کلی خون ازت میگیرن شاید ضعف کنی.

عزیزم اینکه اینجا بهم دیگه اطلاعات بدیم کمترین کاریه که میتونیم برا همدیگه انجام بدیم. ان شالله سال دیگه بیایم اینجا و درمورد ترفندهای بچه داری از هم سوال بپرسیم و به هم اطلاعات بدیم😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها من صبح انتقال دارم... نمازمو چطوری بخونم بعدش؟ روصندلی یا خابیدنی چجوری؟؟ صبح صبحانه بخورم یا ...

به من گفتن نشسته بخون رکوع سجده هم کم خم میشم مهرو رو پیشونیم می زارم . دیگه نمیدونم امیدوارم خدا قبول کنه باز سرچ کن تو گوگل 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج