2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
میگم شما ها چه شعرای قشنگی مینویسین و چقدر به جا آفرین بهتون،امروز رفتم محل کارم اعلام کنم که سقط شد ...

سلام عزيزم خوبيذعلت سقطتون چي بوده؟ذپ

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
میشی یلدا جون چند روز دیگ صبر کن تا ده روز بعضا طول میکشه تا پری بشی ..زعفران و چای گیاهی دم کن خوب

الهام جون گرمی هم زیاد میخورم ...

این درد داخل رحمم گهگاهی میادو میره بعضی موقع تو خواب میگیرتم اونقدر شدیده از خواب میپرم اما خبری از خون نیست کاش پریود شم راحت میشم از این دردا😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اطلاع ندارم ک همه رو داره یا نه  بهتره قبل رفتن حداقل تلفنی سوال کنی عزیزم  ولی وا ...

منم برای چکاپ رفتم یکبار هم همسرم آز اسپرم اونجا انجام داده، واقعا قیمتشون نسبت به جاهای دیگه مناسبه ولی نمیدونم چرا حس میکنم که آزمایش ایمنی و انعقادی انجام نمیدن، البته میپرسم،، البته سر راهم نیست ولی چون رفتم مسیرشو بلدم،، ممنونم از یاداوریتون

منم برای چکاپ رفتم یکبار هم همسرم آز اسپرم اونجا انجام داده، واقعا قیمتشون نسبت به جاهای دیگه مناسبه ...

ببین تو چکاپ من

تیروئید 

آنتی ای پی او 

ذخیره آهن 

پی تی 

پی تی تی و ی سری این چیزا بود ک انجام دادن 

پس ی کاری کن حالا ک سر راهت نیست زنگ بزن 

برایر منشی یکی یکی بگو میگه داریم یا نه

نه گلم، چه مشکلی من که کلا اون موقع ایرانی استفاده میکردم  الانم که سرکلاژ کردم روزی یک یا دو ...

ممنون فداتشم.

عذاب وجدان گرفته بودم شدید ک نکنه جنین هام و ازبین بردم.

تا۱۰روزبعداز تزریق پرژسترون مشکلی نیست 

کاش زودتر پریود شم تا این دردای رحمی نکشم😥

عززیزم برا امضات دعا کردم.🙏❤

..بعد از این همه پانکچرو انتقال دکتر هیچی نگفت که چرا جنین لانه کزینی نمیکنه؟؟!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستم دکتر گفت مشکل کوروموزومی😞

قلب تشکيل نشد،؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه گلم، چه مشکلی من که کلا اون موقع ایرانی استفاده میکردم  الانم که سرکلاژ کردم روزی یک یا دو ...

یه سوال دیگه عشقم

اینکه من دو تقریبا دو ساعت یبار دستشویی ام از روز اولم همینطور بودم ایرادی نداره؟

یبوست دارماااا ولی ادرار میرم همش.

یه سوال دیگه عشقم اینکه من دو تقریبا دو ساعت یبار دستشویی ام از روز اولم همینطور بودم ایرادی نداره؟ ...

برا يبوستت شياف گليسيرين اجازشو نداري؟

@زینبی_بابا   سلام یاور همیشگی من 

زینب جون من پیش نصر لاپارا و هیسترو شدم و سپتوممم برداشت طی یک عمل بعدشم گفت یه لوله ات هیدرو بود بستمش ، پانکچر و انتقال هم دادم که البته در جریانی دوست مهربونم 😍😍😍زینب جون چون همه اینکارارو باهاش انجام دادم میترسم برم دکتر دیگه ای ولی از طرفی دوس ندارم دیگه باهاش ویزیت بشم میدونی که اصلا وقت نمیزاره و استرس روزای بارداریم و هی سونو و سونو رو یادم نمیره ،میشه اگر دکتر خوبی میشناسی که بتونم بهش اعتماد کنم و وقت بزاره بهم معرفی کنی ،ممنونت میشم 

سمانه جون دکتر فروتن رو معرفی کردن از دکتر رزاقی هم وقت گرفتم ولی میترسم در کل یه جای جدید برم 😞😞😞

@زینبی_بابا   سلام یاور همیشگی من  زینب جون من پیش نصر لاپارا و هیسترو شدم و سپتوممم بر ...

مونا جون طرازی هم خیلی خوب وقت می‌گذاره واسه مریص البته‌ تو مطبش 

آنا جون هم مراجعش بود اگه یادت باشه

من خودم اعصاب مراکز نازایی رو ندارم ک هر بار با ی دکتر ویزیت بشم 

@زینبی_بابا   سلام یاور همیشگی من  زینب جون من پیش نصر لاپارا و هیسترو شدم و سپتوممم بر ...

بهترین راه اینه ک پیش هر سه دکتر یکبار ویزیت بشی 

ببین کدوم یکی بیشتر ب دلت میشینه