2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
قربونت برم مرسی عزیزم ایشالله با دعاهای شما واقعا ما میمیریم و زنده میشیم من همسرم تو از جنین شنا ...

گر نگهدار من آنست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟ممنون یادمی.من فعلا دارم مکمل میخورم. خیلی نمیرسم بیام سایت. ای کاش امروزم سر نمیزدم ...

منم خوبم لی لا جون، قربونت

آره دیدی طفلی لیانا، خیلی ناراحت کننده بود خدا بهش صبر بده این روزا زودتر بگذره براش، کاشکی آدم از اول مثبت نشه اگه میخواد به سرانجام نرسه، بعضی امتحانای خدا وحشتناک سخته مثل همین اتفاقی که برای لیانا جون افتاد😔😔😔

منم ال دی رو که شروع کردم از امروزم سینافکتم اضافه شد دیگه پریود بشم باید برم استرادیول بگیرم برای انتقال

ای خدا خودت بهمون رحم کن...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادن عزیز من یه سالی بزرگترم فعلا رکورد دسته منه 🤗😁😁😁😁😁😁

خب خوبه عزیزم کم کم دارم امیدوار میشم😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خوبم لی لا جون، قربونت آره دیدی طفلی لیانا، خیلی ناراحت کننده بود خدا بهش صبر بده این روزا زودت ...

انشالله اینبار مثبت میشی و جنین هات برات موندگار میشن و تبدیل به فرزندانی نازنین برات بشن.

لیانا خوابم نمیبره 😞😞😞میدونی یاد چی افتادم!واسه پانکچر که رفته بودم مطب یه خانمی کنارم نشسته بود ...

چقدر خوب گفتی و تعریف کردی مونا جون 

منم از عصر تا الان ی لحظه از فکرش درنمیام 

انشاله تو و  لیانا جان خیلی زودتر از حد تصورتون قشنگترین معجزه خدا رو تو آغوشتوون حس کنید و بغل بگیرید 🙏🌷

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من یه بار روز ششم یبارم الان از توالت ایرانی استفاده کردم زور نزدم ...

نه گلم، چه مشکلی من که کلا اون موقع ایرانی استفاده میکردم 

الانم که سرکلاژ کردم روزی یک یا دو بار ایرانی میرم، هیچ مشکلی هم نیست

خیالت راحت ربطی نداره

لیانا خوابم نمیبره 😞😞😞میدونی یاد چی افتادم!واسه پانکچر که رفته بودم مطب یه خانمی کنارم نشسته بود ...

بدجور دپرسم، حالم عجیب گرفته است

😭😭😭😭😭😭😭

انشالله اینبار مثبت میشی و جنین هات برات موندگار میشن و تبدیل به فرزندانی نازنین برات بشن.

ممنونم عزیزدلم، پناه بر خدا❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها یه سوال من وقتی منفی شدم دکترم برام آمپول دیفرلین نوشت به خاطر آندومتریوزم پیدا نکردم واریوپپ ...

در مورد لکه بینی چیزی نمیدونم ولی واریوپپتیل زدی مشکلی نداره، نگران نباش حالا چرا دیفرلین نبوده، همه یکی هستن

بدجور دپرسم، حالم عجیب گرفته است 😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا عین حال عجیب و پریشون من 

هر که در این بزم مقرب تر است 

جام بلا بیشترش می دهند 

از بس این دختر ماه و مهربون و دلسوزه آدم این سرنوشت‌ تلخ واسه بچه هاشو نمی تونه هضم و باور کنه 

ای خدا چی بگم....... 

دلیل محرمیت چیه؟

عزیزم می گند چون قراره به وسیله ی این دو نفر جنین تشکیل بشه بهتره با هم محرم باشند 

من خودم به این موضوع اعتقاد زیادی ندارم ولی برای اشخاصی هم که اعتقاد دارند احترام قائلم

دقیقا عین حال عجیب و پریشون من  هر که در این بزم مقرب تر است  جام بلا بیشترش می دهند& ...

من به همسرمم نگفتم قضیه لیانارو. اون از من بدتره قشنگ تا چندوقت حالش چنان گرفته میشه که نگو.

باورت میشه من حتی نمیتونم دلداری بدم.چون واقعا دردش کمرشکنه

فقط چون میدونم خدا دلسوزتره قطعا از من، ازش میخوام هرجور که میدونه این سختی رو برای لیانا و همسرش جبران کنه