2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
عزیزدلمممممم منم شاید پنجشنبه آز بدم دلم طاقت نمیاره تا هفته بعد نهایت اینه که منفی میشه دیگه حالا ...

دختر فکر منفی نکن انشاءالله یه بتای خوب میاد جوابت یکشنبه هم میری برای چک چند برابر شدن آزت

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وقتی تخمک و اسپرم لقاح پیدا مینکنن صاحب اونا باید محرم باشن

واییییی این خیلی بده بنظرم هرچند خودتون می دونین ولی یکی مثل من اصلا نمی تونم با این موضوع کنار بیام 

کلا تخمک اهدایی هرکی میگیره شوهرش با اون خانم محرم میشه ؟ اینکار و نکن تخمک که تو مراکز اهدا می کنن بگیر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. به این کارت مطمئنی؟؟ از آیندش از همسرت از اینکه خدایی نکرده زبونم لال مثبت نشی و عکس ...

همسرم ایشون را نمیشناسه و سعی میکنم تا اونجا که بشه نبینن همدیگه را. چه این خانم بشه چه هر کس دیگه ای کارهای مربوط به ایشون را خودم انجلم میدم. دکتر بردنا و همراهی کردنا

همسرم مرد خوبیه. از این مورد نگرانی ندارم اصلا

من راضی اش کردم برای تخمک اهدایی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دختر فکر منفی نکن انشاءالله یه بتای خوب میاد جوابت یکشنبه هم میری برای چک چند برابر شدن آزت

واییییئیییییییییی

یعنی میشه نمیدونی چقدر آرزوها دارم برای بعد مثبت شدنش

خب خداروشکر خیالم راحت شد گفتم بدبخت شدم رفت بچه هام افتادن. بخدا مامان خوبی ام خودشونم میدونن بخا ...

خیالت راحت خدا بخواد بده تحت هر شرایطی میده من به این اعتقاد دارم..انشاءالله برای شما هم میخواد و میبخشه آمین

واییییی این خیلی بده بنظرم هرچند خودتون می دونین ولی یکی مثل من اصلا نمی تونم با این موضوع کنار بیام ...

شرعی نیست

البته بعضی مراجع اجازه میدن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
واییییی این خیلی بده بنظرم هرچند خودتون می دونین ولی یکی مثل من اصلا نمی تونم با این موضوع کنار بیام ...

نه کی گفته.من ایندفعه یه خانوم با تخمک اهدایی باهامون بود تو مرکز.گفت اصلا طرفو ندیدیم.

چه برسه به محرمیت

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
همسرم ایشون را نمیشناسه و سعی میکنم تا اونجا که بشه نبینن همدیگه را. چه این خانم بشه چه هر کس دیگه ا ...

توکل بخدا عزیزم

ولی بازم ریسکش بالاست.

حالا مشکل خود شما چیه چرا اهدایی ؟

نه کی گفته.من ایندفعه یه خانوم با تخمک اهدایی باهامون بود تو مرکز.گفت اصلا طرفو ندیدیم. چه برسه به ...

بنظر منم اینطوری خوبه 

نه اینکه همو ببینن و محرمم بشن اشتباهه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیالت راحت خدا بخواد بده تحت هر شرایطی میده من به این اعتقاد دارم..انشاءالله برای شما هم میخواد و می ...

ممنون عزیزدلم.

ان شالله این بار واقعا خدا تو قسمتمون واسمون نوشته باشه 

مامان شدن😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘💃💃💃💃💃

زینب جان 2تا امپول پروژسترون زدم الان 6 روز شده بعد امپول پریود نشدم...داخل تخم دانام درد میادو میره ...

میشی یلدا جون چند روز دیگ صبر کن تا ده روز بعضا طول میکشه تا پری بشی ..زعفران و چای گیاهی دم کن خوب

این خانوم کاملا غریبه اس فقط یه آشنایی کمی با خواهرم داره خواهرم معرفی کرد برای کار ابرو خانم سالم ...

عزیزم از یک نفر تخمک بگیر که مطمئن باشی ذخیره تخمدانش بالاست.شما که در این مورد از این خانم مطمئن نیستی.بعدم ممکنه یک روزی خواهرت رو ببینه و بهش بگه اون موقع دیگه کاریش نمیشه کرد.به نظر من دنبال یه نفر دیگه بگرد

بچه ها یه سوال من وقتی منفی شدم دکترم برام آمپول دیفرلین نوشت به خاطر آندومتریوزم پیدا نکردم واریوپپتیل گرفتم الان روز ۱۴ پریودم همچنان لکه بینی دارم مثل پریود ترشحات کم مثل تخمک گذاری که خونی و قهوه ایه سر دردای گاهی شدید درد سینه و گاهی قفسه سینه درد زیر دلو کمر دارم چیکار کنم طبیعیه تو رو خدا جواب بدید

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه من 35 سالمه، منم تو ششمین سال ازدواجم هستم و 6ساله که اینجا زندگی میکنم😶😶😶 گفتم که از همه بزر ...

شادن عزیز من یه سالی بزرگترم فعلا رکورد دسته منه 🤗😁😁😁😁😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه کی گفته.من ایندفعه یه خانوم با تخمک اهدایی باهامون بود تو مرکز.گفت اصلا طرفو ندیدیم. چه برسه به ...

خیلی کارا میشه تو این مراکز

این که گفتم ممکنه درک نکنید همینه

برای ما ضرورت داره