2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

عزیزم..الهی بمیرم برادلش اخه چرا 😞😞😭😭شوکه شدم اصلا باورم نمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزدلم لیانا جون.من الان خوندم چی شده...دلم خون شد😭😭😭..فقط از خدا میخام بهت صبربده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی دکتر خودم نمیتونه دارو بده باید برم غدد ؟آخه نباید خودش در جریان باشه چون روند درمانمو داره برس ...

نه عزیزم دکتر خودت کار نداره

دکتر غدد دارو میده

مال من کفت برو غدد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دکترم میگفت نیاز نیست به آزمایش اونوقت  ولی همیشه آزمایشای تروییدم نرمال بود قبل اتقالم هم

قرص پردنیزولون میدن بدنت جنین پس نزنه ..خوب شده دادی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ااا بسلامتی  پس تو هم‌مثل منی         من که  گفتم خودمو اشتباه بسته بو ...

عع 

لوبیا سبز هم میگن خوووبه اتفاقا ولی من پیدا نکردم😁😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
قرص پردنیزولون میدن بدنت جنین پس نزنه ..خوب شده دادی

سلام عزیزم چطوری فدات😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قربونت برم مونا جون ..انشاءالله خدا از دهنت بشنوه منم اونروز ببینم همیشه تصور میکنم برم سونو صدای قل ...

قربونت برم ،در اوج ناباوریت اون روز هم برات میرسه و با هر تپشش شوکه میشی و اشک شوق میریزی 😍🥰😍🥰😍🥰

سلام دوستان بین شما کسی بوده توالت ایرانی استفاده کنه و مثبت بشه؟؟؟

اکرم جون زینب کلا ایرانی استفاده کرده بنظرم سیما هم ایرانی استفاده میکرد

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام

میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک کنه. شما شاید بفهمیدم. شایدم نه😔

من نیاز به تخمک اهدایی دارم. اما نمیخوایم از فرد ناشناس یا کسانی که مرکز معرفی میکنه بخریم

چون با اعتقادمون جور نیست. باید یه خانم مطلقه یا بیوه در سن مناسب پیدا بشه که یکی دوهفته هم با همسرم محرم شه.

شاید از نظر یه عده این کار ابلهانه باشه اما مرجع ما این راه را پیش پامون گذاشته و اگر قرار باشه شرعی نباشه اصلا نمیخوایم.

یه خانومی تو نظرم هست که خانم سالمیه و ۲ تا بچه داره و مطلقه اس. اعتقاداتش را قبول دارم اما واقعا نمیدونم چطور بهش بگم.... از عکس العملش میترسم.... اینکه حس کنه بهش توهین شده... از طرفی دوست خواهرمه و من اصلا نمیخوام از خانواده کسی بفهمه

هزار بار اون چیزی که میخوام بگم را تو ذهنم مرور کردم

اما بازم سخته

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اکرم جون زینب کلا ایرانی استفاده کرده بنظرم سیما هم ایرانی استفاده میکرد

خب خداروشکر خیالم راحت شد

گفتم بدبخت شدم رفت بچه هام افتادن.

بخدا مامان خوبی ام خودشونم میدونن بخاطدشون جونمم میدم خدا و خودشون شاهدن واسه پانکچر انقدر شرایط و وضعم بد شد ک داشتم میمردم و درد زایمان انگار داشتم میکشیدم بخدا.