2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
@زینبی_بابا    

نگران نباش گلم

مال من ۳۸۸ هست

دکتر گفت مهم نیست باید قرص بخوری نگران نباش

من خودم شبی که فهمیدم مردم از استرس

دوتا دکتر رفتم هر دو گفتن هییچ مشکلی نییست

برو دکتر تیرویید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچه ها کسی میتونه آزمایش بخونه آزمایش ایمنی انعقادی به دکترم گفته بودم بنویسه امروز دوتاشو تو آزمایش ...

عزیزم آنتی تی پی اوت بالاست ...قرص پردنیزولون میدن بهت کنترل میشه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آنتی تی پی اوت بالاست ...قرص پردنیزولون میدن بهت کنترل میشه

دکترم میگفت نیاز نیست به آزمایش اونوقت  ولی همیشه آزمایشای تروییدم نرمال بود قبل اتقالم هم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
استرس تشدیدش میکنه ها اصلا بهش فکر نکم

اون وقت این تو انتقال منفی ام تاثیر داشته؟حالا جواب ۶ تاش ده روز دیگه میاد گیر دادم به دکترم کلا ۸تا فاکتور نوشت بر ام😕

اصلا مهم نیست منم انتقال دادم با انتی تی پی او ۳۸۸

یعنی دکتر خودم نمیتونه دارو بده باید برم غدد ؟آخه نباید خودش در جریان باشه چون روند درمانمو داره برسی میکنه

سلامممم‌به همه‌..بچه ها من تازه اول راه هستم شروع ب امپول هام کردم ان شاالله همچی خوب پیش بره برای همه مون یا الله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلامممم‌به همه‌..بچه ها من تازه اول راه هستم شروع ب امپول هام کردم ان شاالله همچی خوب پیش بره برای ه ...

ان شالله آخرش با نتیجه عالی همراه میشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ان شالله آخرش با نتیجه عالی همراه میشه

ان شاالله عزیزمممم 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزدلم

همه ما از ته قلبمون خیلی خیلی خیلی ناراحت شدیم اصن نمی دونم چطور تونستم بنویسم حتی انگشتامم رمق ندارن از ناراحتی 😔 چیزی نمی تونم بگم که تسکینی باشه بر دردت فقط از خدای مهربون می خوام خودش دلت رو با یه سورپرایز طبیعی شاد کنه و خیلی زود بازم مادر بشی