2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم،،،  یعنی با دفترچه هزینه ش اینقدر شدش؟  ناشتا بودن که نمیخواد هر ساعتی میشه رفت ...

ببین وقتی میری آزمایشگاه خودشون شرایط رو بهت میگن.منم دکتر بهم نگفت.ناشتا باید باشی و سه روز قبلش هم گوشت نخورده باشی.فقط همینا رو یادم مونده.من صبح اول وقت رفتم روز سوم پریودیم هم بود چون گفته بودن جوابش یک ماه طول میکشه میخواستم تا اون موقع که بیام رویان جوابش آماده باشه.هر چند زودتر آماده شد.اینجا بحاطر اینکه نمونه ها رو میفرستن تهران یکم جوابش طول میکشه بیاد.هزینه هم بدون دفترچه اینقد شد.آزمایش من فکر کنم یسری فاکتور های دیگه هم داشت.فریتین و یسری بررسی ها برا بررسی مینور بودنم.مال ما رو بیمه گفت همشو برمیگردونه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لی_لا1     عزیزم خوبی؟ چیکارا کردی؟

سلام عزیزم خوبی؟ممنون یادمی.من فعلا دارم مکمل میخورم. خیلی نمیرسم بیام سایت. ای کاش امروزم سر نمیزدم!! یکی دو صفحه خوندم پست زینبی بابا رو راجع به لیانا جون خوندم قلبم آتیش گرفته آروم نمیشم از فکرش. حال زینبی رو و دردی که از ناراحتی لیانا داشت رو قشنگ حس میکردم.

شما کجای سیکلی؟چیکارا کردی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم تو از ما جلوتری خوشبحالت. پنجشنبه میری آز؟

آره عزیزم پنج شنبه میرم آزمایش..وایییییی خیلی سخت جواب آزمایش گرفتن تا الان که هربار آز دادم تیتر بتا صفر بوده ..انشاءالله اینبار خدا با یه بتای خوب غافلگیرم کنه البته به همراه همه ی دوستای انتقالی 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بچه هایی گ اول دی انتقال دادیم پایه اید ریسک کنیم و پنجشنبه آز بدیم؟؟

یعنی همتون با من برید آزمایش ..بعد خدا نظر کنه هممون مثبت شیم خدایا چی میشه

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

الهی بمیرم واسه دلت لیانای عزیزم،خدا به دلت ارامش بده ، منم هنوز بعد از سه هفته زار میزنم فک میکردم بمیرم ولی زنده موندم ولی من باتو قابل قیاس نیستم اصلا 😔😔😔😔واسه تسکین دردت هیچی کارساز نیست میفهممت خدا خودش کمکت کنه ،بیا از خودت و دردات بنویس خودتو خالی کن 😔😔😔بمیرم واسه دلت عزیزم

آره عزیزم پنج شنبه میرم آزمایش..وایییییی خیلی سخت جواب آزمایش گرفتن تا الان که هربار آز دادم تیتر بت ...

انشالله الهام جون،میفهمم چقدر این روزا انتظار سخته ولی به خودت میای و میبینی صدای تپش قلباشون دلتو میلرزونه دختر 🥰🥰❤️🥰❤️❤️❤️

بچه ها کسی میتونه آزمایش بخونه آزمایش ایمنی انعقادی به دکترم گفته بودم بنویسه امروز دوتاشو تو آزمایشگاه عماد دادم جوابشو گذاشته بود سریع تو سایت قرمز زده استرس گرفتم@زینبی_بابا

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم خوبی؟ممنون یادمی.من فعلا دارم مکمل میخورم. خیلی نمیرسم بیام سایت. ای کاش امروزم سر نمیزدم ...

آره دیدی لی لا جون چی شد تا تاپیک یه جونی میگیره و فضای شادی میگیره یه دفعه یه غم سنگینی کل تاپیک رو میگیره.بمیرم برا دل لیانا جون.خیلی سخته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها کسی میتونه آزمایش بخونه آزمایش ایمنی انعقادی به دکترم گفته بودم بنویسه امروز دوتاشو تو آزمایش ...

عزیزم انتی تی وی او هست

عیبی نداره قرص تیرویید بخوری حله

مال من ۳۸۸ تحت نظر دکتر غدد باش

چیزی نیست گلم

دکتر گفت اصلا مهم نیست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
انشالله الهام جون،میفهمم چقدر این روزا انتظار سخته ولی به خودت میای و میبینی صدای تپش قلباشون دلتو م ...

قربونت برم مونا جون ..انشاءالله خدا از دهنت بشنوه منم اونروز ببینم همیشه تصور میکنم برم سونو صدای قلب بچه ام بشنوم بخدا فکرشم اشکم درمیاره 😢😢خدایا اون روز نزدیک کن..خدا به هممون نظر کنه و خیلی زود دوقلوهای شما رو هم بده باز بهتون انشاءالله