2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
عزیزم یکی از بچها گفت قرصشو گرفته دونه ای پنج هزار

شمیم جان این سری خود ژل رو گرفتما، یه دوست پیدا کردم همدانیه انتقالمون با هم بود خداروشکر مثبت شد خیلی دختر خوبیه گفت آشناشون داره مطمئنه بهش گفتم برام آورد آخه دیروز همزمان مطب نوبت داشتیم رفتم ازش گرفتم، دیروز برای قلب جوجش اومده بود تشکیل شده بود😍 اونو میبینم امیدوار میشم خیلی، البته بار دومش بود

نهاوندم ژل داره ها ولی من اعتماد ندارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم😙انشاالله به نظرم بذار پریود شدی روز اول تا سوم برو الان کاری نمیکنن که، اگه بخوان ال دی بدن ...

ممنون عزیزم اخه من پرونده ام بیمارستانه،پس باید وایسم پری شم بعد برم ببینم پرونده رو میدن ببرم مطب یا نه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمیم جان این سری خود ژل رو گرفتما، یه دوست پیدا کردم همدانیه انتقالمون با هم بود خداروشکر مثبت شد خی ...

ای جانم عزیزم چه خوب انشالله توهم مثبت بشی،،یعنی واسهقبل از انتقال میشه ژل خورد؟؟من فکر کردم واسه قبل پانکچر خوبه؟؟شماره دوستتو نداری ازش بپرسی ببینم مغازه دارن یا نه؟که ادرسشو ازش بگیری بریم ازش بخریم،،تو گرمی چقد گرفتی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

عزیزم مبارک خدارو هزار مرتبه شکر ...انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیری بغلت ..تو روخدا به خودت استرس نده حالش ببر و دعا کن همه چی خوب پیش بره..منم الان چهارمین بار انتقال دادم روز یازدهمم..عزیزم علایم هم داشتی؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنون عزیزم اخه من پرونده ام بیمارستانه،پس باید وایسم پری شم بعد برم ببینم پرونده رو میدن ببرم مطب ی ...

پرونده رو که نمیدن ولی میذارن کپی بگیری ببری، آخه یه روز یه آقایی رو دیدم میخواست خانومشو ببره یه جا دیگه، بعد دیدم پرونده رو بهش دادن ببره کپی بگیره

حالا من چون مطب میرم اونجا پروندم ناقصه هر سری میرم بیمارستلن برای پانکچر یا انتقال یه کم بهم غر میزنن میگن هیچیت کامل نیست😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرونده رو که نمیدن ولی میذارن کپی بگیری ببری، آخه یه روز یه آقایی رو دیدم میخواست خانومشو ببره یه جا ...

پس اول باید برم پیش یاونگی بعد بهش بگم پرونده ام بیمارستانه،،حالا ببینم چه صفحاتی ازش لازمه واسش کپی بگیرم ببرم،،هرچند دردسرش زیاده ولی فکر کنم ارزششو داشته باشه

ای جانم عزیزم چه خوب انشالله توهم مثبت بشی،،یعنی واسهقبل از انتقال میشه ژل خورد؟؟من فکر کردم واسه قب ...

قربونت، ممنون😙😙😙

من برای انتقال شنیدم مگه قبل از پانکچرم تاثیر داره؟ نمیدونستم

نه عزیزم مغازه ندارن اینم آشنای دورشون بود بهش گفت برام آورد، دیگه روم نمیشه بهش بگم وگرنه میگفتم برات بیاره😶

به من ارزون داد گفت 120 هستش 45 داد بهم، فکر کنم بستش ده گرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اول باید برم پیش یاونگی بعد بهش بگم پرونده ام بیمارستانه،،حالا ببینم چه صفحاتی ازش لازمه واسش کپی ...

من بیمارستان خیلی سختمه مخصوصا سونوش، یعنی دو سه بار که پیله وری گفته بود بیام خیلی اذیت شدم، مطب دکتر قشنگ برات وقت میذاره، پیله وری ام خوبه ها ولی خب بعضیا دوسش ندارن من راضی ام ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت، ممنون😙😙😙 من برای انتقال شنیدم مگه قبل از پانکچرم تاثیر داره؟ نمیدونستم نه عزیزم مغازه ن ...

شنیدم میگن خوبه واسه قبل پانکچرم،،

باشه عزیزم اشکال نداره دستت درد نکنه گفتم شاید مغازه داشته باشن،،البته شوهرم دوست عسل فروش زیاد داره حالا بهشون میگه ببینم چی میشه😉😉

شنیدم میگن خوبه واسه قبل پانکچرم،، باشه عزیزم اشکال نداره دستت درد نکنه گفتم شاید مغازه داشته باشن، ...

ببخشید عزیزم❤ آخه راستش خودمم ازش پرسیدم گفتم اگه مغازه داره بهم آدرس بده مستقیم برم که بهت زحمت ندم گفت ندارن خودم باید برم بگیرم

آشنا باشه خوبه، ما آشنا نداشتیم اصلا

راستی شما چندسالته؟ فکر کنم زود ازدواج کردی نه؟ چون اصولا من از همه بزرگترم همیشه😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیمارستان خیلی سختمه مخصوصا سونوش، یعنی دو سه بار که پیله وری گفته بود بیام خیلی اذیت شدم، مطب دک ...

اره بابا بیمارستان یه دقیقه نکشیده میگه تموم پاشو واسه سونو کردن دیگه ویزیتشم از اون بدتر،،،میدونی چرا میگم پیله وری خوب نیست چون دوسه بار واسم تشخیص اشتباه داده دیگه خوشم نمیاد ازش

اره بابا بیمارستان یه دقیقه نکشیده میگه تموم پاشو واسه سونو کردن دیگه ویزیتشم از اون بدتر،،،میدونی چ ...

نه خب خیلی مهمه دکترتو قبول داشته باشی یا نه، من جدیدا یه کم شک کرده بودم که خوبه یا نه ولی دیدم ماشاالله مثبتاش دارن زیاد میشن خیلیاشون میان مطب باردار شدن، فقط من موندم انگار😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید عزیزم❤ آخه راستش خودمم ازش پرسیدم گفتم اگه مغازه داره بهم آدرس بده مستقیم برم که بهت زحمت ندم ...

خواهش میکنم گلم،،باشه

عزیزم من ۳۳سالمه ودیگه تو۱۸سال هستم که ازدواج کردم،،نه بابا من فکر میکنم شما ۲۷یا۲۸سالت باشه😉😉

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

ای وای😢😢😢 من دیدم چند وقته انگار نیستش راستش رفتم دیدم عکس پروفایل و تیکرشو برداشته نگران شدم ولی نخواستم نفوس بد بزنم گفتم شاید مشکل دیگه ای داره، خدا بهش صبر بده واقعا سخته خیلی سخته😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40