2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
عزیزم دفعه چندم انتقالی؟  فکر کنم آزمایشگاه دانش خوب باشه

انجام دارم عزیزم بار اول منفی شدم ولی چون آندومتریوزم جنینام کمن گفتم بنویسه چند تا پیام پایین تر از این پیام که جواب دادی گذاشتم اسمشونو میبینی ۸ تاست فقط😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

عزیزم منم از روز اول که انتقال دادم شکمم ورم کرده بود و سفت شد هنوزم هست به نظر من ربطی نداره هم نفخ داریم هم به خاطره این همه امپولی که زدیم 

عزیزم من اصفهانم فردا دوباره میرم دکتر یه دکتر‌متخصص لاپاراسکوپی پیدا کردم .تومور مارکرهارا قبلا داد ...

پس وقتی تومور مارکر ها بالاست دیگه قضیه فرق میکنه 

فقط جراحی هر چی کم تهاجمی تر باشه بهتره، منظورم اینه بگرد یه نفر پیدا کن مهارتش رو داشته باشه با لاپاراسکوپی انجام بده برات

عزیزم قطعا اصفهان از لحاظ پزشکی خیلی پیشرفته هست ولی من شناختی ندارم 

من از تهران بیشتر شناخت دارم و میدونم مرکز ابن سینا، حرف اول رو میزنه برای آندومتریوز 

خانما داشتپ راجب دمنوش میوه به میخوندم اونهایی که اوایل انتقالشونه حتما استفاده کنید . البته من تازه ...

چه تاثیری داره؟

من مرباشو درست کردم میخورم توسیکل میکروم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نمیدونم عزیزم منم سال پیش اوایل 97 خریدم گرمی 8 هزار تومن،گذاشتم تو فریزر برای پانکچر، الان خیلی گرو ...

عزیزم یکی از بچها گفت قرصشو گرفته دونه ای پنج هزار

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من گاهی اونقد مطالب میخونم که استرس میگیرم.چون میبینم بعضی چیزارو زیاد رعایت نکردم.ولی آخرش معلوم نی ...

عزیزم اصلا استرس نگیر گلم، رسما هر جا دیدی از لحاظ روحی داری کم میاری، بزن بی خیالی و روال عادی زندگی و تغذیه، چون تو روال عادی آدم کار عجیب و غریب نمی کنه پس تداخل هم نداره

عزیزم اگر بدونی استرس چه قدر بده، تا میتونی میگی بی خیال 

قیمتاش بالا میشه خصوصی عزیزم من رفتم مرکز انتقال خون بعل برج میلاد۶ تاش رو اونجا دادم نزدیک ۴۷ هزار ...

عزیزم میشه عکس نسختونو بذارین اخه نن چند روز پیش رفتم گفتن فقط یه ازمایشت یک میلیون که باید بره تهران

وای خدا نصیب هیچ کس نکنه منم شبا خواب زایمان زودرس میگیرم انقدر تو فکرمه😔

می فهمم عزیزم، منم مثل شمام، با این تفاوت که یه قلو دارم

ولی تا وقتی علائم خطر وجود نداره، دنبال استرس نباید رفت، چون خود استرس باعث میشه اتفاقای بدی بیفته

عوضش بی خیالی به جا در کنار نیم نگاهی توجه به شرایط بدن و بچه ها بهترین کاره 

چون داریم مامان میشیم باید کنترل احساساتمون هم یاد بگیریم

ان شاالله شما هم به موقع و صحیح و سالم زایمان میکنی، نگران نباش 

خوشبحالتون کاش منم زودتر پریود بشم برم واسه انتقال،،انشالله خدا کمکمون کنه،شادن جون بنظرت نن الان بخ ...

عزیزم😙انشاالله

به نظرم بذار پریود شدی روز اول تا سوم برو الان کاری نمیکنن که، اگه بخوان ال دی بدن یا استرادیولو شروع کنن موقعش همون موقعست

من شنیدم یاونگی ام مطب زده اگه از پیله وری خوشت نمیاد میتونی بری پیش این، مطب راحتتری عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جان پسر فامیل ما دقیقا توی همین 24هفته ب دنبا اومد چند وقتی تو دستگاه بود الانم کلاس اوله دبستا ...

عزیزم من حتی 21 هفته هم دیدم مونده 

ولی این طفل معصوم ها قبل از رسیدن به دستگاه رفتن، طاقت نیاوردن... 

اتفاقا قرار بود سریع بذارنشون تو دستگاه ولی نشد