2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
آره شیاف روغنی هست بهتر آدم دفع میکنه  من که از پس فردا برم شرکت فقط شبا واژینال میزارم روزا ت ...

ممنون گلم، با دکترت مشورت کردی، یعنی هیچ مشکلی نیست صبح رکتال و شب واژینال میزاری؟ 

زینی جون من ۶هفته و ۳روزم هنوز برای قلب نرفتم امروز تهوع نداشتم بر خلاف دیروز که داشتم میکیردم دو ...

عزیزم خدا نکنه این چه حرفیه 

کم و زیاد شدن تهوع، حالت پری، لکه بینی، سرگیجه و... همه طبیعی هست و جای نگرانی نداره 

منم اون اوایل سرگیجه شدید داشتم قبل از شروع تهوع، علتش هم اینه داره حجم خونت بالا میره، همیشه یه ذره نمک کنار دستت بذار، کمک میکنه بهت، الان به خاطر زیاد شدن حجم خون بدنت به الکترولیت هایی مثل مواد نمک، پتاسیم داخل موز و... نیاز داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم، با دکترت مشورت کردی، یعنی هیچ مشکلی نیست صبح رکتال و شب واژینال میزاری؟ 

نه از دکتر نپرسیدم از داروخونه که می خریدم پرسیدم گفت ترجیحا ۲ هفته اول واژینال باشه بعدش رکتال بزاری اشکال نداره

خیلی خیلی ناراحت شدم واسش بمیرم الهی خیلی سخته 24 هفته خیلی زیاده آدم یه عالمه دلبسته میشه خدا بهش ...

نه عزیزم اتفاقا بچه هاش کاملا سالم بودن، رحمش هم ظرفیت دو تا بچه داشت، طول سرویکس هم عالی

فقط سه تا انتقال داده بودن، که یکیش فقط تبدیل به جفت شده بود، همون جفتی که قطب رویانی نداشت کارو خراب کرد و باعث خون ریزی شدید و انقباض شد

الهی بمیرم، خیلی کم خون شده بود، حتی آمپول آهن هم جبران کم خونی‌ش رو نمی‌کرد 😢😢😢😢

سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آم ...

تبریک ویژه

خیلی خوشحال شدم

بغل بوس عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نه از دکتر نپرسیدم از داروخونه که می خریدم پرسیدم گفت ترجیحا ۲ هفته اول واژینال باشه بعدش رکتال بزار ...

همون دیگه سرکار می‌خواهیم بریم خیلی بده   من هر ۱۲ ساعت باید شیاف واژینال بگذارم       نمازخونه هم که ماشالله یک اتاق پرده نازک وسطش هست

راستی شما ها  نشاسته توی آب حل می کنید بخورید

منم همین مشکل رو دارم  اسیرم بخدا

شما کی انتقال دادی، من کمپوت گلابی میخورم، سوپ میخورم و مرتب چند لیوان آب ولرم، یعنی اکثر آب ولرم میخورم فقط رو قرصا آب معمولی میخورم، خیلی کم دفع دارم، قبلا اینجور نبودم، احساس میکنم توالت فرنگی هم دامن زده به این یبوستم 

همون دیگه سرکار می‌خواهیم بریم خیلی بده   من هر ۱۲ ساعت باید شیاف واژینال بگذارم     ...

من فقط ۳ روز شیر نشاسته خوردم الان روزی یکی ۲ تا سیب زمینی می‌خورم فقط 

نشاسته یبوست میاره لعنتی

یعنی سزارینش کردن ؟؟ چند وقت دیگه میتونه دوباره انتقال بده ؟؟ خدایا خودت بهش بیخیالی و صبر بده

آره، اولش گفتن طبیعی، ولی خودش قبول نکرد، بعد موقع عمل فهمیدن جریان چیه

خدا رحم کرده زنده مونده😢😢😢😢

بچه هاش هم گفت قبل از اینکه بذارن دستگاه رفتن😔😔😔😔

باز هفته 28 بودن هم خوب بود

نه از دکتر نپرسیدم از داروخونه که می خریدم پرسیدم گفت ترجیحا ۲ هفته اول واژینال باشه بعدش رکتال بزار ...

آها، پس بهتره منم این دو هفته رو واژینال بزارم خیالم راحت تره، ممنون عزیزم که گفتی