2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
زینب جون یعنی شما میگید با گرید بی وسی هم باید یکی انتقال بدن؟؟یا فقط جنین پنج روزه رو یکی؟

عزیزم اگر اصولی بخوای بدونی بله همونم یکی انتقال بدن، چون شاید مثلا گرید بی تبدیل به بچه بشه ولی گرید سی نه، مثلا بشه همین جفت به تنهایی

ولی خوب اون دیگه خیلی خیلی احتمالش کمه، حالا اگر هم انتقال دادن خیلی خیلی خیلی بعیده مشکلی پیش بیاد

اما انتقال 3 تا جنین بلاست با کیفیت آو ب، برای خانم سن زیر 35 سال، ریسکش بالاست

حدودا دو سال پیش هم یه نفر دیگه سه تا براش انتقال دادن، یادم نیست گریدشون رو، هر سه گرفته بود، یکی تو رحم، یکی لوله راست، یکی لوله چپ

ببین چه بلایی سر اون بنده خدا اومد، درسته الان خدا رو شکر مامان شده ولی خب دوران سختی رو سپری کرد تا با کات شدن لوله هاش کنار بیاد و یکی دو بار بعدش منفی شد، تا بالاخره مامان شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین اینو نگفتم استرس بگیری، اغلب هم مراکز دولتی خیلی رعایت می کنن هر بسته دو تا جنین با کیفیت ...

زینی جون من ۶هفته و ۳روزم

هنوز برای قلب نرفتم

امروز تهوع نداشتم بر خلاف دیروز که داشتم میکیردم

دوبار قندم و فشارم شدید افتاد که حتی افتادم زمین

خیلی نکرانم

میگم نکنه قلب چیزیش شده😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

خیلی خیلی ناراحت شدم واسش بمیرم الهی خیلی سخته 24 هفته خیلی زیاده آدم یه عالمه دلبسته میشه

خدا بهش صبر بده 

من زیاد میبینم بین هفته 20 تا ،25 سقط زیاده چرا مگه بارداری تو این هفته ها دیگه ایمن نیست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشید درسته رکتال تو رفع یبوست تاثیر داره؟ اگه به مدت واژینال استفاده کنیم و بهدش رکتال مشکلی پیش م ...

آره شیاف روغنی هست بهتر آدم دفع میکنه 

من که از پس فردا برم شرکت فقط شبا واژینال میزارم روزا تو شرکت رکتال. تو کاتالوگ خودش نوشته فرقی نداره هر ۲ حالت میشه

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

ای وای....یه ساعته خشکم زده به پیامت ..سرم گیج رفت انقدر حالم خراب شد

خدا بهش ارامش بده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینی جون من ۶هفته و ۳روزم هنوز برای قلب نرفتم امروز تهوع نداشتم بر خلاف دیروز که داشتم میکیردم دو ...

نه بابا   قلب اون جوجه چیکار به فشار تو داده      خودت ضعیف شدی     قلبش عین ساعت میزنه  خیالت راحت راحت  😍😍😍😍

نه گلم تو سزارین فهمیدن 😢😢😢 این اتفاق خیلی کم پیش میاد عزیزم نترس

یعنی سزارینش کردن ؟؟

چند وقت دیگه میتونه دوباره انتقال بده ؟؟

خدایا خودت بهش بیخیالی و صبر بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشید درسته رکتال تو رفع یبوست تاثیر داره؟ اگه به مدت واژینال استفاده کنیم و بهدش رکتال مشکلی پیش م ...

آره گلم کاملا درسته، به منم خیلی کمک کرد

من خودم تصمیم گرفتم رکتال بذارم، چون تو کاتالوگ سیکلوژست نوشته بود جذب یکسان داره

یه نکته دیگه هم هست، دیدی خانم باردار اگر عفونت قارچی بگیره بهش میگن اپلیکاتور رو تا نصف بیشتر داخل نبره، میدونی برای چیه؟ 

چون اگر زیاد و بدون کنترل ببره، احتمال لکه بینی و تحریک دهانه رحم هست، حالا شیاف به اون بزرگی نیست ولی خب بازم ریسکش هست، یادمه خودم دفعه آخر که واژینال گذاشتم یه کم فشار دادم، قشنگ همون باعث لکه بینی شد، دیگه کلا بعدش تا الان کتال میذارم 

ببخشید خانما من 5 شنبهه انتقال دادم، احساس میکنم بجز تغذیه و عوارض داروها و کم تحرکی تو یبوست داشتنم توالت فرنگی هم باعث میشه من راحت نتونم تخلیه کنم🙈، میتونم از دسشویی معمولی برم بعد از این چند 4 روز. 

@لیانا21    

@لیانا21   عزیزدلم خیلی سخته که بچه های نازنینت رو که باهاشون انس گرفتی از دستشون بدی خیلی سخته.

اما عزیزم حتما حکمتی بوده فداتشم.

قطعا سلامتیه خودت خیلی واجب تره فداتشم.

به خودت برس به آیندت فکر کن ان شالله دوباره با کمک خدا با نتیجه های خوب میای پیشمون گلم.

دوستت دارم عزیزم.