2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

واقعا بعضی جاها فقط دنبال آمار مثبت شدن هستن!!! اصلا حتی میتونستن سه بار انتقال بدن، بلاست کیفیت بالا معلومه احتمال چند قلوییش بالاست، واقعا چی الان تسکینش میده؟!!!!!!!!!! نه هیچ حرفی و نه هیچ دلداری، فقط گذشت زمان

ان شاالله خدا لطفش شامل لیانا بکنه

سلام دوستم منم ۴شنبه یه جنین ۵روزه انتقال دادم ایشالله باهم مثبت میشیم

انشالله هردوتون مثبت اید عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

نشسته بودم سر میز داشتم ناهار میخوردم که پیامتو دیدم کلا بدنم یخ زد.بخدا نمیدونم چی بگم.اینکه جنینا کاملا سالم بودن درد و ناراحتیش رو بیشتر میکنه😢😢😢.خدا خودش بهش صبر و آرامش بده.

زینبی جون وو سونو ها معلوم نبوده که جفت سومی هم هست؟اگه میفهمیدن میتونستن کاری کنن؟اصلا چرا اینطوری شد😢😢😢 بخدا نمیتونم هضمش کنم این قضیه رو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 ایشالله خدا بهش آرامش بده خدا صبرت بده لیانای عزیز

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

اخی عزیزم الهی بمیرم واسه دلش،خدا صبرش بده انشالله😭😭😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
زینب جان جفت ینی چجوری اخه تا هفته ۲۴ رشد میکرده قبلشم علایمی نبوده

چرا عزیزم همیشه از اول دردهای خیلی شدید و خون ریزی های وحشتناک داشت، در حدی که کن خونی خیلی خیلی شدید گرفته بود که با آمپول آهن هم خوب نمیشد، چند بار بستری و... 

تو نگران نباش گلی، قرار نیست یه اتفاق نادر همیشه تکرار بشه، خیالت راحت