2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز میشه دوش بگیرم ؟فردا میررم سر کار ....خطری برام نداره کارم نشستنیه‌....

دوش کوتاه که آب داغ نباشه اشکال نداره عزیزم

نه برو سرکار مشکلی نیست فقط خودتو خسته نکن هروقت خسته شدی برو نمازخونه یکم دراز بکش

ایشالله چیزی نشده چند ساعت استراحت کن حتما که بهتر شی عزیزم  الان که یهو افت فشار پیدا کردی مح ...

مرسی عزیزم چشم حتمن

حالا شوهرمم بیاد هست دیگه

مامانم میگه نگو به اون میترسه

دعا کنید برام دخترا

اصن چیزیم یادم نمیاد ازش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آره به منم گفت روز ۱۳-۱۴ بیا سونو که من روز ۱۵ رفتم که شنبه بود بهم گفت روز ۱۷ آمپول میکرورلین رو ۱/ ...

ااا دکتر منم گفت ۱۳ یا ۱۴ تا خوردی بیا من دوتا وقت گرفتم یکی میشه ۱۲ عدد خوردم یکیم ۱۷ عدد

روزایی گه میشد که خودش بود اینا بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم چشم حتمن حالا شوهرمم بیاد هست دیگه مامانم میگه نگو به اون میترسه دعا کنید برام دختر ...

عزیزم تو بارداری پیش میاد بعضی ها اصن از حال که میرن متوجه میشن باردارن سریال شهرزاد یادت نیست 😉

عه اینا علامت ان ؟مطمینی ؟

عزیزم علائم هرکس متفاوته ممکنه یکی هیچ علامتی هم نداشته باشه اما هر تغییری رو میشه به فال نیک گرفت ایشالله خیلی زود جواب مثبت رو هم دریافت میکنی و دلت شاد میشه

بچه ها ب اتفاق بد افتاد از تخت بلند شدم که بیام درو باز کنم مامانم اومد برام ناهار بیاره وسط راه ...

خیلی مواظب خودت باش منم بارداری قبلیم‌البته فقط تو حموم اینطوری میشدم که هیچوقت تنها نمی رفتم همیشم مامانم شربی بیدمشک برام میاورد تو حموم دیدی اینطوری تنها نباش اصلا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود