2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
زینب جان من بعد ۴ روز تزریق پیورگان ۴ تا تخمک ۸ تا ۱۰ دارم.چیکار کنم اینا بزرگتر بشن؟ممکنه تعدادشونم ...

آره عزیزم ممکنه، ولی با تغذیه خوب و خصوصا هفته ایی سه بار تخم مرغ محلی میتونی کمک کنی بهشون

قند و شکر رو کم کن، به جاش میوه و آبمیوه طبیعی و تازه و پروتئین و سبزیجات مصرف کن، شبیه رژیم هایپری

ان شاالله که جواب میگیری عزیزم

پیاده روی تو پارک ها خوبه فعلا تا هوا دوباره آلوده شدید نشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

الهی حدس میزدم یه چیزایی شده بمیرم برا دلت لیانا جون خدا به دلت آرامش بده عزیزم غصه نخور گلم انشالله به زودی مامانی میشی

@زینبی_بابا     عزیزم چندروز بود نیومده بودم سایت تاحالا هیچنگ وهیسترو نشدم پنجشنبه ...

عزیزم با توجه به وضعیتت حتما آزمایش تومور مارکر ها رو باید انجام بدی، نتیجه اش مهمه 

اما واسه عمل باز و حتی لاپاراسکوپی با چند تا دکتر خبره مشورت کن، مثلا کلینیک آندومتریوز ابن سینا، آصف جاه

تا تکلیف اینها مشخص نشده انتقال نده، جنین هاتون هم اصلا دور نریز عزیزم اگر خوب هستن حیفه

وضعیت رحمت رو اوکی کن، و بعد هم انتقال، ان شاء الله که مامان میشی 

اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

وای خدای من

خدا خودش بهش صبر بده الهی خدا به زودیه زود بهش طبیعی نظر کنه و دوباره مادر شه

آره عزیزم منم حس میکنم همش میریزه بیرون پد میزارم بعدش به گند کشیده نشه لباسام. تا ۱ ساعت هم از جام ...

😘😘😘😘

خوب پس همه توی یک شرایط هستیم من گفتم حتما من بلد نیستم شیاف استفاده کنم   نگو همه بلد نیسیم  🤪🤪🤪🤪

عزیزم با توجه به وضعیتت حتما آزمایش تومور مارکر ها رو باید انجام بدی، نتیجه اش مهمه  اما واسه ...

خیلی معذدت می خواهم من مریض آصف جاه بودم سال ۹۰ عمل کردم      سال ۹۴ دوباره عود کرد و رفتم پیشش واقعا پولکی بود   اصلا هم ددست معاینه نکرد به من گفت کیستت سمت چپ هست فوری برو عمل کنم   رفتم دوتا دکتر دیگه یکی گفت راست یکی گفت چپ بلاخره رفتم پیش یک دکتر و عمل کردم بهش گفتم خواهشا قشنگ نگاه کن کجا هر دکتری یک چیزی می گخ گفت توخیالت راحت همه جاتو نگاه می کنیم    نگو یک کیست دیگه داشتم رفته بود به معدم چسبیده بود و کککیست اصلی سمت راست بود مخااف نظر عاصف جاه