2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست

بچه ها ب اتفاق بد افتاد

از تخت بلند شدم که بیام درو باز کنم

مامانم اومد برام ناهار بیاره

وسط راه سرم گیج رفت خوردم زمین

دیگه هیچی یادم نمیاد ازش 

دیگه بلند شدم درو باز کنم

مامانم اومد قند داد بهترم

ولی رون پام خیلی درد میکنه

نمیدونم چجوری خوردم زمین

هیچی‌یادم نمیاد😭😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاا به توم گفت بیا سونو قرص داشتی می خوردی؟ 

آره به منم گفت روز ۱۳-۱۴ بیا سونو که من روز ۱۵ رفتم که شنبه بود بهم گفت روز ۱۷ آمپول میکرورلین رو ۱/۳ شو بزن هم خانواده دیفرلین که بقیه زدن هست 

داروی دیگه ایی هم نداد گفت پریود شدی روز ۱ تا ۳ بیا

پس چرا من صدای قلبشو نشنیدم،برا من خیلی کوچولو بود و قلبش مثه نبض میزد،گفت دو هفته دیگه بیا برا صدای ...

صدا رو هفته های پایین معمولا نمیذارن. مال من nt گذاشت. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم زنگ زدم بهمن گفتن فعلا نمیخواد بیای دو هفته دیگه بیا فقط اگه دارو‌ تموم شده بیا میخواستم از شم ...

دارو تموم شده برو بگير من دارو تموم شد رفتم پيش دكتر خودم چون يه داروي خاص داشتم بايد مينوشت تو كلا يه بار ديگم ميتوني ٤٨ ساعت بعد ازمايش بتا بدي خيالت راحت شه ميتوني ام اصلا ندي

دلارام جان پس شما گونال پیدا کردی؟من پیدا نکردم.پیورگان گرفتم.شما سیکلت لانگ بود یا کوتاه؟

من مهرما همون داروخونه رویان بود .حتی دور اول گونال پن داشتن اما بعدش دیگه گونال پن تموم کردند و گونال به صورت پودر وآب داشتن اونم محدود.اونجور که فهمیدم گروه ما آخرین گروهی بود که گونال گیرشون اومد.بعدش فقط سینال داشتن.رویان سیکلم لانگ بود.اما اون مرکز قبلی سیکلم کوتاه بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم نگفتی تو رویان فقط ی دکتر ویزیت می کرد

فکر کنم جوابتون رو دادم.بار اول با دکتر مصطفایی بودم اما دفعات بعد کارام رو دکتر حافظی انجام داد.فقط اسم دکتر مصطفایی رو پروندمه وگرنه کارام همش با دکتر حافظی بود

منم ال دی رو دیر شروع کردم یعنی هفت سیکل دیگه احتمالا موعد پریودم تغییر کنه بیفته عقبتر، حالا سیکل پ ...

من واسه پانکچرم هم سینافکت زدم.الانم از روز ۱۵ دی باید روزی یه آمپول تا خط ۵۰ بزنم تا روز ۲۹ که برم برا سونو

اره فکر کنم وایی خیلیی بد بود الانم همش نگرانم رونم داره از درد میترکه با پشت سرم دعا کنید چیزی ن ...

ایشالله چیزی نشده چند ساعت استراحت کن حتما که بهتر شی عزیزم 

الان که یهو افت فشار پیدا کردی محض احتیاط کلید به مامانت بده داشته باشه عزیزدلم. البته ایشالله که هیچوقت دیگه پیش نیاد