2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میکرویی هایی که مثبت شدید، با بی بی چک فهمیدید مثبتید یا آزمایش؟ من امروز روز ۱۲ انتقالم بی بی زدم ...

عزیزم من روز دهم بیبی م یه خط کمرنگ افتاد و تا 15 ام که برم آزمایش هر روز خط بیبی پررنگتر شد.

البته من بتام خیلی بالا بود که اینقدر زود نشون داد،بستگی به سن و تعداد جنین هم داره،چند تا جنین چند روزه انتقال دادی؟؟؟؟

سلام بچه ها منم امروز انتقال داشتم روز سختی بود . برای منم دعا کنید 

انشاءالله بچسبن به دلت نه ماه ..برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله دوهفته بعد خوش خبر باشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم من روز دهم بیبی م یه خط کمرنگ افتاد و تا 15 ام که برم آزمایش هر روز خط بیبی پررنگتر شد. البته ...

بهار جونم قربونت برم شما لک دیدی قبل آزمایش؟؟

سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آمنیون هستن یعنی هرکدوم جفت و مایع سوا دارن صدای قلب ۲تاشونو شنیدم ممنونم شکرخدایا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم چطور بود نتیجه گرفتی؟ کی رفتین

آره برا من رویان خیلی خوب بود.دفعه قبل تو یه مرکز دیگه میکرو کردم که میگفتن ذخیرت هشت دهمه و با کلی داروی قوی فقط ۵ تا تخمک داشتم و ۴ تا جنین که رشد نداشتن وبه انتقال نرسید اصلا. بهمون گفتن باید برین جنین اهدایی بگیرین اما رویان بهمون گفتن اصلا نیازی به جنین اهدایی نیست و میتونین جنین خودتون رو داشته باشین.ذخیرم هم گفتن همون ۱.۹ هست که تو آزمایش نشون داده.فقط با آمپول گونال ۱۶ تخمک داشتم که ۹ تا جنین برام تشکیل شده .الانم دارم ال دی میخورم.۲۹ هم باید برم برا سونو و اگه همه چی خوب بود شروع داروهای اصلی برا انتقال.

بنظرم به تعریف کردن من نباید اتکا کنی خودت برو ببین خوشت میاد یا نه.مثلا اینجا خیلی ها از ابن سینا نتیجه گرفتن اما من اونجا هم رفتم خوشم نیومد.یا دکتر امیر جنتی اورولوژ مردان اینجا خیلی ها ازشون جواب گرفتن و تعریفش میدن ما اونجا هم رفتیم ولی خوشمون نیومد چون بدون هیچ بررسی ای فوری وقت عمل برامون نوشت برا عمل میکروتسه.پس بنظرم خودتون یبار برین ببینین خوشتون از محیطش و روال کار ها یا نه.اینجا خیلی ها هستن که از مراکز مختلف هستن ممکنه تجربه های مثبت داشته باشن از مراکز ممکنه تجربه های منفی داشته باشن .مثلا کسانی هم هستن که از رویان تجربه منفی داشته باشن.این شمایی که باید ببینی کدوم مرکز دوس داری بری.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بهار جونم قربونت برم شما لک دیدی قبل آزمایش؟؟

آره من همون دهم و یازدهم لک دیدم،خیلی کم.همون روزم بیبی گذاشتم.

ولی قانون ثابتی نداره،یکی ممکنه لک ببینه یکی هم اصلا متوجه لانه گزینی نشه.

الهام جون تنها کاری که میکنی،خودتو با هیچ کس دیگه مقایسه نکن،هر بدنی به شرایط مختلف یه جواب میده،همه مثه هم نیستن.

ان شاالله کی باید بری آزمایش؟؟؟؟

سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آم ...

خدا رو شکککککککککر عزیزم،به سلامتی عزیزم،خیلی خوشحال شدم.

عزیزم هفته چندمی که صدای قلبشون رو شنیدی؟

سلام ممنونم ازهمتون ک بفکرمید خیلی واقعا لطف دارین مرسی ک دعام کردید هر۳سالم هستند تری کوریون تری آم ...

خیلی خوشحال شدم پیامتون رو دیدم عزیزم خدا رو شکر.خیلی تو فکرت بودم دیروز.ان شاالله صدای اون یکی رو هم خیلی زود میشنوی.😍😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خدا رو شکککککککککر عزیزم،به سلامتی عزیزم،خیلی خوشحال شدم. عزیزم هفته چندمی که صدای قلبشون رو شنیدی؟

ممنونم هفته۶

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دلم گرفته خیلی ،مهمونی بودم یه عالمه بچه قد ونیم قد، پدرو مادراشون همه از ما کوچیکتر همه فکر دومی بو ...

قربونت برم انشاءالله خیلی زود مامان ماری بشی ..منم دوتا خواهر شوهرم و دوتا برادر شوهرم بعد من ازدواج کردن بچه دار شدن الان به فکر دومی هستن دیگ طوری شده که بچه ها هم میان یواشکی برای من دعا میکنن..تازه دوتا عروسمونم بعد من بچه آوردن ..کل اطرافم پر از بچه هایی که بعد من ازدواج کردن به دنیا اومدن ..حالا من بخاطر اینکه بچه دار شم ازدواج کردما چون عمل فیبرم کرده بودم ..ولی نگو خدا یه چیز دیگ برام در نظر داشته..الان دارم باچشم گریان مینویسم میگم اگه اینباره نشه خدایا چیکار کنم ..روز از نو روزی از نو ..خدایا خودت رحم کن بهمون

خیلی خوشحال شدم پیامتون رو دیدم عزیزم خدا رو شکر.خیلی تو فکرت بودم دیروز.ان شاالله صدای اون یکی رو ه ...

ممنونم هرچی خدابخواد