2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
اگر گرفتگی عضله هست به فال نیک بگیر  منم کشاله رونم سمت چپ یکم درد میکنه ولی میدونم از روز انت ...

نازنینم بعد از انتقال ک پای سمت چپم به شدت خواب رفت و خشک شد که جیغم دراومد ب۷اطر تخت سفت اما این کشاله سمت راست از روز سوم درد اذیتم میکنه.

فقط دعا عشقم دعا. به مرز دیوونگی رسیدم برام دعا کن.

عزیزم انشاءالله این بار حتما مثبت میشی و نه ماه میچسبن به دلت ..برات آیت الکرسی خوندم خانم فاطمه زهر ...

عزیزدلمممم

یک دنیااااا ممنونمممم ازت مهربووون ❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دادم..... البته هفته 12 انجام دادم ولی از ده میشه انجام داد....  تستی خوبیه جنسیتم ب ...

سلام مدیر جون.

خوبی عزیزم.

مامان مهربون برامون دعا کن خیلی دعا کن این بار مثبت بشم مامان بشم طعمش رو بچشم.

خدایااااااااا صدام و بشنوووووو😭😭😭😢😢😢

سلام خانم دکتر من هیچ علائمی ندارم فقط یبوست شدید دارم کمی هم ترشح خیلی کم سه روزه ران سمت راست پ ...

عزیزم منم روزهای اولی که فهمیدم باردارم پاهام بی دلیل خواب

میرفت و گزگز می‌کرد ولی رفع شد،الان که شما نوشتی یادم افتاد.ایشاله که مثبتی،به نظرم زود بتا نده😘😘😘

سلام دوستان من پنجشنبه انتقال داشتم    گلاب به روتون خیلی نفخ داشتم که پنجشنبه دچار یبوست هم شدم  و گلاب به روتون خیلی زور زدم😞😞😞😞

جمعه هم همینطور

یعنی جنین هام پس زده شدن؟؟؟

سلام عزیزان میشه منم راهنمایی کنید ۵ساله ازدواج کردم از همون اول جلوگیری نداشتم باردار نشدم خیلی دکتر رفتم ازعکس رنگی بگیر تا ازمایش هورمونی اینا شوهرم خداروشکر هیچ مشکلی نداره من پلی کستیکم و اصلا پریود نمیشم تا امپول نزنم دارو متفورمین ال دی و کلومفین و لتروزون خودم ولی هیچ فولی رشد نکرد فقط یه بار چندتا ۷یا۱۰شدن همین دیگه دکترم گفت من اجازه امپول ندارم بهت بدم ولی حتما بااون امپول فولی ت رشت میکنه باردار میشی نامه داد برم ابن سینا شعبه دو کرج کمالی سوالم این هست که برم این امپول بهم میدن یا نه یا که تابرم میگن ای وی اف ممنون میشم کمکم کنید 

❣خدایا❣یعنی بعد ۵سال به منم یه نی نی میدی ازبسه چشم انتظاری کشیدم بریدم😔😔😔
سلام مدیر جون. خوبی عزیزم. مامان مهربون برامون دعا کن خیلی دعا کن این بار مثبت بشم مامان بشم طعمش ...

عزیزم باید ایمان داشته باشی که خدا صداتو میشنوه تا وقتی به این جمله شک داشته باشی نمیشنوه 

پس محکم بگو خدا صدامو میشنوه خدا شاهد این لحظه هامه راضیم به رضای خودش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منم روزهای اولی که فهمیدم باردارم پاهام بی دلیل خواب میرفت و گزگز می‌کرد ولی رفع شد،الان که ش ...

سلام نازنینم منم خیلی اذیتم میکنه پام.

پا از یه طرف یبوست از یه طرف 

دل درد یبوستم از یه طرف نابودم‌کرده.

عزیزم باید ایمان داشته باشی که خدا صداتو میشنوه تا وقتی به این جمله شک داشته باشی نمیشنوه  پس ...

چشم عزیزم.

امسال مشهد ک رفتم نشستم صحن انقلاب روبروی پنجره فولاد و گنبد طلا و سقاخونه

بی صدا فقط واسه امام رضا اشک ریختم و بهش التماس کردم واسطه بشه دم اذان صبح بود فقط نگاهش کردم و اشک ریختم.