2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بنظرت از کی شکممون رو روغن بزنیم که ترک نخوره؟؟ بنظرت امکانش هست جلوشو بگیریم که اصلاً ترک نخو ...

گلم قطعا به ژنتیک ربط داره

ولی روغن زدن هم کمک میکنه حداقل ترک و لک کمتر بشه 

حتی زمانش هم فرق داره، یکی تا آخرش ترک نمیزنه، یکی از همون هفته 12 شروع میشه 

ببین خیلی عالیه به پوستت میرسی ولی اگر تلاش کردی و آخرش ترک خورد با افتخار بپذیر این تغییرات رو و باهاشون حال کن، چون به یه نفر دیگه داری زندگی میدی

نه والا هنوز هیچی هیچی ..انگار نه انگار ..من دلم و به معجزه خدا خوش کردم همین..شما روز چندم بودی عزی ...

وای توام مثل منی

بجز یبوست و کمی ترشح اونم گاهی علائمی هیچی ندارم فقط منتظر معجزه ام معجزهههه🥰🥰😍😍

گلم قطعا به ژنتیک ربط داره ولی روغن زدن هم کمک میکنه حداقل ترک و لک کمتر بشه  حتی زمانش هم فر ...

دقیقااا ژنتیکه من کرمای خوب میزدم ماستلا _کیو وی 

ولی ترک خوردم تازه من عادت به لوسین بدن دارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای توام مثل منی بجز یبوست و کمی ترشح اونم گاهی علائمی هیچی ندارم فقط منتظر معجزه ام معجزهههه🥰🥰😍 ...

انشاءالله برات معجزه میکنه اکرم جون😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی خانومی زیادی فکرتو لا این چیزا مشغول نکن به نظر من اینکه استرس نداشته باشی بهتر از همه ایناس&nb ...

والا دروغ چرا مگه میشه استرس نداشت بالاخره این همه زحمت کشیدی و منتظری بیاد ک دنیا رو به پاش بریزی و شب و روز خدا رو سجده کنی بخاطر نعمتی ک بهت داده.

اما بازم چشم فکرش و نمیکنم.

سلام نه چی رو انتقال بدم؟ 😔😔😔 از ۱۰ تا تخمک یکیش جنین شد اونم گفتن مشکل داره تو تست زنتیک

سلام عزیزم نازنینم

مشکل لز کجاست شما یا همسرت؟؟

الهی دورت بگردم الان دوباره باید بری تو سیکل؟

انشاءالله برات معجزه میکنه اکرم جون😍😍

منتظرم اینبار معجزش رو بزرگ تر ببینم

وای نمیدونی چه نقشه هایی واسش دارم نمیدونی که نفس های مامانشونن عمر منن عشق منن

وای خدایا کی میان کی خواهش میکنم معجزه کننننن🌺🌺🌺🌸🌸