2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام.من امروز روز 17 انتقال هستم و خدا رو شکر مثبت بوده.درد مبهم  کشاله ران راست دارم این خطرنا ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

اگر شدید و ادامه دار نیست اصلا اهمیت نداره

درد کتف و سخت نفس کشیدن و درد شدید تخمدان خطرناکه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون شما هنوز علائم نداری؟ من هیچی هیچی 

نه والا هنوز هیچی هیچی ..انگار نه انگار ..من دلم و به معجزه خدا خوش کردم همین..شما روز چندم بودی عزیزم؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

عزیزم خدا حفظش کنه گل پسرت رو😍😍😍😍😍

ماشاالله، لاحول ولاقوه الا بالله

خیلی خوشحال شدم اومدی

درکت میکنم واقعا وقت میگیره بچه داری، ان شاء الله قسمت همه... 

بچه ها میگم شما همتون دارید از وای فای استفاده میکنید؟؟ من از نت گوشیم استفاده میکنم، واقعاً مضر؟ من ...

عزیزم اول نت موبایل ، بعد آنتن موبایل و در آخر نت وای وای  ، ب ترتیب ضرر دارن.

من خودم اکثرا آفلاینم و کاری باشه وای فای ام رو استفاده میکنم.

توی خونه نت نوبایل رو استفاده نمیونم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
به من پردنیزول نداد فقط سرم خالی داد اونم دوتا حس میکنم کمه شاید چون خودم اضافه وزن دارم پردنیزول دا ...

نگران نباش عزیزم اگر لازم بود میدادن

والا خودم از سرم ivig بیشتر از پرد خوشم میاد به دلایلی

عزیزم خدا حفظش کنه گل پسرت رو😍😍😍😍😍 ماشاالله، لاحول ولاقوه الا بالله خیلی خوشحال شدم اومدی در ...

عزيزم بنظرت از کی شکممون رو روغن بزنیم که ترک نخوره؟؟ بنظرت امکانش هست جلوشو بگیریم که اصلاً ترک نخوره؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من براي بار دوم منفي سذم ايشالله همتون مثبت بشيد

محیی خیلی ناراحت شدم بخدا😔😔چقدر دلم خوش کرده بودم مثبتی ..حالتو  درک میکنم خیلی سخت منم سه بار این لحظه رو کشیدم😢😢

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏