2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها من هر وقتی سمت راست نافم درد میکنه با خط بیکینیم ،،تیر تخمدان هم دارم که گذاشتم پای پانکچر ،، ...

نگران نباش ماله همونه 

چندتا تخمک داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من دو روز مونده بود به تخمک کشی خیلی کمر درد داشتم روز پانکچرم کمرم داشت از درد نصف میشد شکمم درد و ...

وای منم پانکچر خیلی اذیت شدم خیلی ،،،یعنی یادش میوفتم گریم میگیره فکر نمیکردم انقدر سخت باشه منم مقل شما تعیین جنسیت کردم البته من دوتا دختر دارم و میخاستم سومی هم طبیعی اقدام کنم ولی همسرم چسبندگی گرفت و دیگه نتونستیم طبیعی اقدام کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم پانکچر خیلی اذیت شدم خیلی ،،،یعنی یادش میوفتم گریم میگیره فکر نمیکردم انقدر سخت باشه منم مقل ...

ااا شپام تعیین جنسیت کردین؟ چندتا انتقال دادین بسلامتی ؟

من خودم دیروز و امروز بی بی چک گذاشتم که مثبت شد یکشنبه هم ازمایش میدم تقریبا ۳ روز استراحت نسبی داش ...

مبارکه عزیزم  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
ااا شپام تعیین جنسیت کردین؟ چندتا انتقال دادین بسلامتی ؟

اره عزیزم😞😞

من یازده تا تخمک داشتم که نه تاش جنین شد ،سه تاپسر شش تا دختر که ی پسرش هم رشد نکرد و بیخود بود ،ی دونه انتقال دادم الان چهار روزه

من باز كلي خون ديدم دلمم باز درد گرفته ناجور تا انوكسا زدم خون شروع شد 

نباید بزنی تا ۱هفته بعد بزن منم نزدم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اره عزیزم😞😞 من یازده تا تخمک داشتم که نه تاش جنین شد ،سه تاپسر شش تا دختر که ی پسرش هم رشد نکرد و ...

خوب بسلامتی ایشالااا همین میشه 

گرید چی بود ؟ بلاست کردی؟ 

نه هیچی ۲۵ تا تخمک داشتم که ۱۸ اش جنین شد  از اون ۱۰ تا هم ۳تا پسر بقیش دختر دکنر میگفت دخترات ...

ای جان الان ۱۸تا بچه داری باید نوبتی همشون رو بیاری.

یه دوستز داشتم به جنینهاش میگفت بچه هام .جنینهاش روفریزکرد  قراربود بعد چند ماه انتقال بده همش میگفت بچه هام یخ زدن کلی قربون صدقشون میرفت آخرش خودش طبیعی باردارشد.جنینهاش فکرکنم هنوز موندن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
گرید و که نمیدونم  اره بلاست بود مرسی عزیرم دعا کن بگیره ،دیگه شرایطشو ندارم که بریم تو سیکل

نه مطمئن باش میگیره خیالت راحت کجا انجام دادی؟ هزینه هات چقدر شد؟

ای جان الان ۱۸تا بچه داری باید نوبتی همشون رو بیاری. یه دوستز داشتم به جنینهاش میگفت بچه هام .جنینه ...

😂😂😂

فک کن همشو بیاری خخخ 

من کلا دوتا داشته باشم اکیه 

ایشالا همه طعم مادر شدن و بچشن