2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزدلم ازته قلبم دعا میکنم مشکلی واسه بچه ها پیش نیاد استراحت کن حسابی. دکتر یا مرکزی که میری خوبن؟ ...

ممنونم توکل بخدا مرکزم رویانه نفهمیدن هماتومو

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم همچنین برای شما و دوستان😙😙 الانم بابت این خبربارداری.. خانواده شوهرم رفتن طبیعت جوج ...

منم دوماه بود عروسی کرده بودم فامیل پدر شوهرم پاگشامون کرد پدرشوهرم ومادرشوهرم رفتن دوتایی مارونبردن .فاملیشون گفته بود پس کو عروس وداماد من اونارو پاگشا کردم .داستان تو هم همینجوری شد

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام دوست من،تجربه من میگه باید انرژی مثبت باشی.خودت انرژی مثبت به بچه هات بفرست.ذهنت اصلا پیش سقط ...

عزیزم ممنونم توکل بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم  مرسی راستش چند روز پیشا یکی اوردم سرم زدم میترسم برم بیرون بدتر مریض شم ولی فک ...

من خیلی سرم زدم طوری نشد .لکه بینی قهوه ای رو منم چند روز اول بعد مثبت شدن داشتم.واسه لانه گزینیه نی نیه..بازم مراقب خودت باش.یه موقع خدانکرده فشارت نیفته..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من خیلی سرم زدم طوری نشد .لکه بینی قهوه ای رو منم چند روز اول بعد مثبت شدن داشتم.واسه لانه گزینیه نی ...

مرسی گلم از راهنماییت چشم حتمن

راستشو بخواهی انقدرم فشار قندم پایین

الان که بیشتر نگران قلب هم هستم

دعا کن برم سونو قلب و اومی باشه راحت بشم

بازم ممنونم عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم خداحفظش کنه خداروشکر ک موند سپردم بخدا

انشالله برای شما هم اتفاقی نمی افته بد به دلت راه نده.خودت وبچه هارو بسپار به خدا.انشالله خدا حافظتون باشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
مرسی گلم از راهنماییت چشم حتمن راستشو بخواهی انقدرم فشار قندم پایین الان که بیشتر نگران قلب هم هست ...

بااین حالت تهوعی که داری خیالت از بابت قلب راحت باشه..یکی دوتا نی نی شکمو درحال لود شدن هستن 😍 😘

سلام دیروز رفتم سونو گفت ۷۵درصد پشت جفت هماتومه نه دردت تسکین پیدا میکنه نه خونریزی شیاف و امپول پرو ...

الهی بگردم...وای این هماتوم چیه افتاده به جون نی نی های تاپیک..اعصابم خرد شد..توکل به خدا سیماجون.انشاالله که رفع میشه به زودی و خدا خودش نگه دار بچه های گلته..استراحت کن و شیاف هاتو به موقع مصرف کن..