2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هر کی پست منو میبینه راهنمایی کنه اونا ک تجربه دارن یا هر چی میدونن... من دوشنبه انتقال جنین دارم... چ توصیه هایی میکنید برای بعد انتقال.. باید ها و نباید ها.. چ بخورم نخورم چکار کنم.. نماز چطور بخونم؟ امپولمو عب نداره خودم وایسم بچرخم بزنم پشتم؟

زیاده  دیگه امیدی ندارم صد درصد سقطه

نه عزیزم اصلا نگران نباش

تورو خدا نا امید نشو

بخدا من خیلی دیدم قشنگ لخته خون دیدن

خود من اون شب مردم الانم میبینم بخدا ولی عادی شده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ان شالله فردا همین لحظه ها بچه های تاپیک در حال تبریک گفتن باشن بهت😍😍😍 حتما دعا کن اون لحظات رو. ...

عزيزم چقدر خوب نوشتي فردا همين موقع

انشالله عزيزم

همين الان منتظر اينسادم كه بشه و برم دعا كنم

برا همتون دعا ميكنم كه شما ها كه مثبت شديد خيالتون از بابت قلب راحت بشه

و ماها كه منتظريم ايشالله هممون مثبت بشيم

سلام خانوما من یه سوال دارم من این ماه بعد یه هفته که از پریم گذشته بود بتام مثبت شده بود ولی ۴۸ ساعت بعد پایین اومد ویه روزونیم لک بینی داشتم وبعد خونریزی نداشتم یعنی با همون لک بینا دفع شده؟؟؟نیاز هس دوباره برم آزمایش بتا بدم یا نه؟؟؟

بچه ها هر کی پست منو میبینه راهنمایی کنه اونا ک تجربه دارن یا هر چی میدونن... من دوشنبه انتقال جنین ...

استرس نداشته باش در وهله اپل دوم سوم استرسو دور کن

سه روز اول مراقب باشی بهتره

در حد غذا و دستشویی

روز اول سوپ بخور که یوبوست نشی

انجیر هم بخور

صبحا نشاسته و اب بخور

کوکو سیب زمینی اینا من زیاد خوردم

دیگه مثبت فکر کن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم