2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام اکرم جان، میدونی چرا ناراحتم؟ چون سه باره انتقال میدم بار دوم و سوم قرار بود برام بلاست انتقال ...

آره عزیزم بهت حق میدم.

کدوم دکتر و کدوم مرکز میری؟

هزینه ها که نگو من ۱۸ میلیون هزینه کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم بهت حق میدم. کدوم دکتر و کدوم مرکز میری؟ هزینه ها که نگو من ۱۸ میلیون هزینه کردم.

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه ولی ویزیتو سونو رو میرم مطب

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برا یبوستت سالاد درست با کاهوی زیاد بهش روغن زیتون بزن اگه میتونی اول صبح یه لیوان آب ولرم بخور ان ...

امروز آب خوردم افاقه نکرد

الان کلی کاهو با روغن خوردم ولی هنوز هیچی

دل دردم اذیتم میکنه

یبوست کشته منو

حتما مثبتی دوستم منکه مطمئنم خودتم دلت قرص باشه مامان شدی

الهی دورت بگردم ممنون از ابن همه دلگرمیت.

ولی ما نابارورا انقدر منفی دیدیم ک آز هم بدیم مثبت بشه تا یه مدت باور نمیکنیمش

الهی دورت بگردم ممنون از ابن همه دلگرمیت. ولی ما نابارورا انقدر منفی دیدیم ک آز هم بدیم مثبت بشه تا ...

خدا نکنه عزیزدلم

منکه اصن موندم چطور آزمایش بدم فکر کنم منفی شه سکته کنم ایشالله این سری هممون مثبتیم  

برای یبوست هم اگر هیچ راهی جواب نداده مجبوری یکم روغن زیتون بمالی داخل مقعد فوری جواب میده

به دکترت گفتی؟؟ چی گفت؟

گفت من اینهمه تاکید کردم حتما بلاست انتقال بدن دیگه باید چجوری بهشون بگم، گفت جنینی که بلاست نشه ارزش انتقال نداره

الان بازم میخوام برم سیکل انتقال ولی آگاه شدم دیگه تا خیالم راحت نشه نمیذارم انتقال بدن اگه سرم کلاه نذارن دوباره😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوردم عشقم. امروز از صبح کلا هیچی نخوردم غذا فقط آلو و انجیر و کاهو و روغن زیتون خوردم.

پس چاره ایی جز اون کار نداری فقط روغن زیتون زیاد وارد بدنت نکن بعد شکمت شل میشه دستکش بنداز انگشتت رو حسابی با روغن زیتون چرب کن داخل رو ماساژ بده

وایییی خدایا شکرت 😍😍😍 واسه ماها دعا کن الهی که همه بچه های این تاپیک و همه ی منتظرا یهویی دلشون ش ...

ممنونم عزیزم.من که خیلی کوچکتر از اینم که دعام مستجاب شه ‌ولی از خدا میخام که ازاین سورپرایزای یهویش نصیب همه کنه

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
گفت من اینهمه تاکید کردم حتما بلاست انتقال بدن دیگه باید چجوری بهشون بگم، گفت جنینی که بلاست نشه ارز ...

عزیزدلم مگه خود دکترت نمیاد واسه انتقال؟

چرا قبل از انتقال جنین هات رو ندید؟

شماتازه باردارشدید؟

سلام من منتظر پری بودم که این ماه جنیانمو انتقال بدم ولی ده روز روز عقب انداختم .همینجوری تست دادم فهمیدم که باردارم.هنوزم هنگم همینجوری

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
پس چاره ایی جز اون کار نداری فقط روغن زیتون زیاد وارد بدنت نکن بعد شکمت شل میشه دستکش بنداز انگشتت ر ...

یه سوال این آلو و انجیر و روغن و همین کاری ک میگی جنین رو دفع نمیکنه؟