2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم بهترین علامت همون ترشح هست به فال نیک بگیر حتما مامان شدی

ان شالله که همین باشه هزاربار تصور کردم که جواب آزمایشم مثبت شده و هر دفعه اشک تو چشمام جمع شده دعا کن خدا نور امید به زندگیم ببخشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

3 تا جنین انتقال دادم ساعت 4 و نیم😍، هنوز اول راهم، ایشالا بزودی زود این خبر خوبو بهتون بدم

پشاپیش مبارک باشه عزیزم..با همین روحیه خوب برو جلو..با هر سه شون حرف بزن..دعا و چله یادت نره

ان شالله دوهفته دیگه میای اینجا خبر بارداریتو میدی

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام عزیزدلم توام روزهات با منه منم روز پنجمم.یکشنبه انتقال دادم سه جنین. تو شرایطت چیه؟

منم یکشنبه انتقال دادم

کلا سه چنین داشتم همشونو انتقال داد

۳۴ سالمه

شرایط فعلیم هم کلا یکم از روز اول دلم درد خفیف پریودی داره و کمر درد دارم

شما چی؟ الان دل درد داری؟

کار خوبی کردی بلاخره استادشون تجربه داره، نه رزیدنت ها

شانس ندارم از دکتر پارسال عکس رنگی گرفتم لوله هام بسته بود گفتن باز شده.به دکترم (متخصص نازایی هم هستش)نشون دادم اونم گفت بازه یه دوره فقط آمپول داد یه بارهم iuiکرد منفی شد.ماه پیش رفتم یه دکتر دیگه خیلی باتجربه ست حداقل ۴۰سال تو زمینه نازایی کار میکنه گفت دخترم تولوله هات کمی بازن با عکس تمام بازنشده  گفت تا دوماه دیگه بیا هیسترو ولاپرا کنم برات

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام عزیزم. من هیچ علائمی ندارم فقط ترشح واژن همین و اینکه یبوست پدرم رو درآورده و دوروزه دبل نرفت ...

برای یبوستت چی میخوری؟؟

من همیشه مشکل یبوست دارم..

این روزا ولی خیییلی دارم احتیاط میکنم

یه شربت گیاهی هست به اسمfijin دوره بارداری هم میشه خورد..روزی یکی دو قاشقش رو میخورم.

توی سالاد کاهو روغن زیتون میریزم..

روزی دوتا سیب.سه چهارتا انجیر 

خیلی جدی بگیرش این یبوست رو..

من معدم خیلی بد قلقه😩😩 ولی شکر خدا این چیزا رو که رعایت میکنم خوبه

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام عزیزم چی شده چرا انقدر عصبانی هستی؟؟ تعداد جنین هات که خوبه خداروشکر ۱۵ جنین

سلام اکرم جان، میدونی چرا ناراحتم؟

چون سه باره انتقال میدم بار دوم و سوم قرار بود برام بلاست انتقال بدن بار دوم که گفتن مورولا شده انتقال دادن بار سومم گفتن بلاسته کیفیتشم خوبه، منم خوشحال، بعد که منفی شدم رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت ببین ما این سری 6تا از جنیناتو ذوب کردیم سه تاش از بین رفته سه تاشم بعداز دو روز اندازه ی یه روز رشد کرده مورولا شده، خودشون دیدن اینا ضعیفن رشدشون خوب نبوده اومدن انتقال دادن فکر کن دو هفته من الکی آمپول زدمو انتظار کشیدم، در صورتیکه واقعیت رو بهم میگفتن خیلی بهتر بود اقلا اینهمه دل نمیبستم، فکر کن هزینش یه طرف عوارض داروها یه طرف فشار روحیش از همه بدتر

الانم 9تاشون مونده جنین شناس گفت ظاهرا خوبن ولی تا رشدشون ندیم هیچی مشخص نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جان اگه تو تهران من دیدم بهت خبر بدم کلا میخوای یا منصرف شدی؟؟؟ 

قربونت😙😙😙 فعلا نمیخوام عزیزم خدا کنه با این جنینام نتیجه بگیرم چون 9تاشون مونده، برای پانکچر میخواستم قبلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
3 تا جنین انتقال دادم ساعت 4 و نیم😍، هنوز اول راهم، ایشالا بزودی زود این خبر خوبو بهتون بدم

ای جانم ایشالله

حسابی جذبشون کن

مامان خوشگله

منتظر خبرای خوب خوب هستیم ازت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پشاپیش مبارک باشه عزیزم..با همین روحیه خوب برو جلو..با هر سه شون حرف بزن..دعا و چله یادت نره ان شال ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله، ان شاءالله... ممنون ازتون، ان شاءالله که هر چی خیره و از خدا میخواین بهتون بده 

ای جانم ایشالله حسابی جذبشون کن مامان خوشگله منتظر خبرای خوب خوب هستیم ازت

ممنون عزیزم، ان شاءالله، ان شاءالله که شما هم بسلامتی این دورانو بگذرونید و صحیح و سالم فرزند دلبندتونو بغل بگیرین. 

سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

عزیزم

خدا بهت ببخشه

از خوشحالی گریه کردم تو جمع

اطرافیانم فک کردن دیونه شدم

گریه و خنده با هم

خدایا شکرت

خوش قدم باشه برات

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام.ببخشید نت من خیلی ضعیف شده در کمال ناباوری مثبت شدم.هنوز شوکه م ارزو میکنم خدا باسورپرازیای یهو ...

خداروشکر عزیزم، مبارکت باشه😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40