2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری عزیزم، ببین فقط میتونم بگم دعا کنیم بارون بیاد این هوا خوب بشه بعد بیایی و برات کارهات رو ان ...

انشالله يه بادو باروني بياد🙏

چقدر خوب پس منم همينكارو ميكنم هفته ديگه ميرم رويان ميگم راهم دوره هركاري لازمه بگيد انجام بدم كه حالاحالاها نخوام بيام اينجوري خيلي خوب ميشه

مرسي زينب گلي جون😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
انشاءالله با حق فاطمه زهرا بچسبن به دلت نه ماه ..ب ای مثبت شدنت آیت الکرسی خوندم عزیزم 

ممنون عزیزم، ان شاءالله قسمت همه، ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده 😍 😘 🌹 

زینب جون فهمیدی دستگاه بخور سرد چی خوبه ب منم خبر بده مرسی 

گلم از متخصص عفونی پرسیدم گفت دستگاه تصفیه هوا و بخور سرد تاثیر چندانی ندارن، 

خودم که فعلا همون بخور سرد یا مارک با قیمت مناسب که چند سالی کار بده دارم میگردم، ارزش هزینه زیاد نداره 

دوستان شماهایی که چندساله منتظرهستیدازخونه بیرون میرید یاتوجمع حاضرمیشید؟اگرکسی چیزی بگه شماجوابشون ...

عزیزم منم دوست نداشتم تو جمع باشم و اغلب میزدیم به شوخی و نمی خواییم و اینا

ولی اگر کسی بد پیله بود چند تا درشت بارش میکردیم، اونا که درست نمیشن فقط دلمون خنک میشد و فضولی اونا ظاهرا کم میشد🤣🤣🤣🤣

راستی گلم از هفته 28 میگن چک کن تعداد حرکات و اینا رو  قبلش معتبر نیست

عزيزم حركتش خوبه .ميفهمم حركاتشو....با اين حالم امكان افتادن بچه هست؟؟خون اصلا ندارم فقط ترشح قهوه اي .خيلي ميترسم🥺🥺🥺

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻