2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
[QUOTE=117316169]چه می دونم پس چرا مارو حامله نکرد😶 😬[/QUOT عزیز دلم گونال که رو بارداری تاثیر ند ...

نمی دونم فقط دکتر گفت یازده تا جنین تشکیل شد که فقط سه تاش تا بلاست زنده موندن 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم فقط دکتر گفت یازده تا جنین تشکیل شد که فقط سه تاش تا بلاست زنده موندن 

خب این دیگه ربطی به گونال نداره.گونال فقط رو هملگرد تخمدونا تاثیر میزاره.خیلی ها هستن که جنیناشون تا بلاست دووم نمیاره.بنظرم این عادیه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خب این دیگه ربطی به گونال نداره.گونال فقط رو هملگرد تخمدونا تاثیر میزاره.خیلی ها هستن که جنیناشون تا ...

پس ربطی نداره مرسی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم واقعا سختمه هرچی به شوهرم میگم یاد بگیر بزن میگه نه این آمپول واقعی هست مثه اون تو شکمی ها سوزنش ...

آره منم اینروزا گیر دادم به شوهرم که بره یاد بگیره..

همین رفت و آمده برام دردسره..همین که از جام پا میشم درد میاد سراغم

چی میگی تو😤😤😤😤
اشکال نداره عزیزم خداروشکر بخیر گذشت،،منتها هروقت میری واسه سونو حتی ازمایشم بهشون بگو ای وی اف کردی ...

آره خودم باید بهشون بگم....البته اگه دلسوز باشن باید رعایت همه بیماراشونو کنن 

چی میگی تو😤😤😤😤
منم همینجوری بودم. همسرم میترسید عضلانی رو برام بزنه، هرروز میرفتم بیرون میزدم. اونا هم دلشون برام س ...

خودم تازه دیروز فهمیدم چقد کیسه آب گرم میتونه کمک کننده باشه..روزای اول حس میکردم اثر نداره

ولی دیروز توی هر حالتی بودم جاش درد میکرد

از رو ناچاری آبگرم گذاشتم بعدش خیلی بهتر شدم..

ولی سفت شده جاشون..

دیروز دکترم گفت تا یه ماه دیگه برات آمپول نوشتم..البته فعلا!!!   ممکنه بازم بده..

اون زیر جلدیه هم ماما گفت ممکن تا آخر بارداریت لازم باشه بزنی

اسمش انوکساپارین4000 یعنی وقتی میزنم انگار بازوم تیر خورده😓😓

چی میگی تو😤😤😤😤
شادن عزیزم واست پست گذاشتم فکر کنم ندیدیش،،میگم شما واسه پانکچر دومی دکتر بخودت وشوهرت داروی تقویتی ...

نه عزیزم ندیدم، شرمنده😶😙

به من که هیچی نداد دیگه خودم میخواستم اوابوست بگیرم که پیدا نکردم بجاش اینوفولیک گرفتم و ویتامین e، بعدا بهش گفتم گفت خوبه بخور، برای شوهرمم گفت جینسینگ خوبه بخوره دیگه براش قرص جینسینگ قرمز گرفتم یه ماه خورد

ولی مکمل خیلی تاثیر داره

حالا با یکی دوست شدم اونم بار دومشه میخواد پانکچر بشه رفته بیمارستان با پیله وری ویزیت شده براش مکمل نوشته اوابوست و اینوفولیک، اونوقت من که مطب میرم اصلا اسم مکمل نیاورد برام خودم بهش میگفتم😐 فقط این سری برای انتقال گفت مکمل تو خونه چیا داری گفتم هیچی ولی اگه لازمه بگیرم گفت اینوفولیک روزی یه دونه بخور، ولی برای پانکچر میگه روزی دوتا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آهان پس مشکل فقط روحی نیست  گلم آزمایش های هورمونی رو حتما انجام بدن، درسته ممکنه الان داروها ...

ازمايش داده مشكلي نداشتن هورموناش

واااي يعني هشت ماه كارتون تاخير افتاد؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
خودم تازه دیروز فهمیدم چقد کیسه آب گرم میتونه کمک کننده باشه..روزای اول حس میکردم اثر نداره ولی دیر ...

سحر جان انوکسا رو به شکم و رون بزنی خیلی درد و کبودیش کمتره ها مخصوصا رون، حالا از دکترت بپرس ببینم موردی نداره اینجاها بزنی، من بازوم که میزدم شدید کبود میشد شکمم یه مقدار کمتر ولی به رونم که زدم هم دردش کمتر بود هم کبودیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@زینبی_بابا   ، عزیزم من دو روزه حرکت بچه ها رو کم حس میکنم.

هست یه چیزایی ولی نسبت قبل خیلی کمه.طبیعیه؟

رفتم صدای قلبشون رو گوش دادم.

اما خیالم راحت نیس.

میگم نکنه رشدشون مشکلی پیدا کرده.

قبلا چیز شیرین و خنک میخوردم یا قرآن میذاشتم براشون وول میخوردن.الان نه.

لازمه برم سونو؟

یا کاری کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای آره واقعا من دیروز انتقال دادم یه روز بعد شما  ایشالله هر ۲ باهم مثبت میشیم دوستم

عزیزم😍 انتقال دادی به سلامتی

انشاالله که مامان شدی دیگه😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم نمیدونم والا فعلا دراز کشیدم سال مادرشوهرمم نمیخام برم

سلام عزیزم..به دکترت خبر دادی؟؟

شوهرم امروز رفت پیش ماما بهش گفته بود جای نگرانی نیست اصلا..شیافم رو گفته روزی دوتاش کنم..واگه باز خونریزی داشتم آسپرینم رو قطع کنم تا دو سه روز..

سفارش کرد تا میتونم استراحت کنم..الانم خونریزی ندارم ولی تا بلند میشم درد میاد سراغم

تو چطوری الان؟!

خوب کردی نرفتی..الان اون کنجد کوچولا هستن که واجبن نه حرف یه عده بیکار

چی میگی تو😤😤😤😤