2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم راستش من از بعد انتقال هر روز صبح و شب ی نصف لیوان نشاسته و اب گاهی با یکم شکر گاهی با ی ...

عزیزم میشه با نشاسته فرنی درست کنم بخورم؟؟همون کارایی رو داره؟؟؟اخه اونجوری دوست ندارم اصلا و با این که سه روز از انتقالم گذشته نه نشاسته خوردم نه شیر سویا

راستی من سه شنبه انتقال دادم امروز میشه روز سوم انتقال؟؟

من هر روز باید آمپول بزنم.. پشتم دیگه جا نداره..جفت ب ا سنم جای آمپولا اندازه یه گردو سفت شده شماه ...

بله.بله.بله

منم همش همینه

ولی اصلا مهم نیس برام.صد تا دیگه هم بزنم .فقط مثبت بشه  

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميشه جواب منو بدين به نظرتون ميدن بدون نخسه پروژسترون؟؟ من امپولام خونه مامانمه ،امروز همش با ...

اره میدن

نزدیک بودی من بهت میدادم

اره میدن نزدیک بودی من بهت میدادم

مرسي الان ميپوشم ميرم ببينم ميدن

از شانس دفترچه امم تموم شده دوتا برگه اش فقط مال امازيش ها نوشته وگرنه ميزفتم پزشك عمومي بنويسه

انوكسا هم دارم امروز ولي ديگه اونو عمرا نميدن

سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجوری یه بی بی زدم یهو دیدم مثبت شد.بظرتون واقعن مثبته یا کاذبه

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

ان شالله که واقعیه.برو ازمایش همین الان

عزیزم میشه با نشاسته فرنی درست کنم بخورم؟؟همون کارایی رو داره؟؟؟اخه اونجوری دوست ندارم اصلا و با این ...

گلم راستش نمیدونم

منم مامانم میگفت فرقی نداره بذار برات فرنی بذارم گفتم نه همینجوری گفتن

ولی مامانم میگه هیییچ فرقی نداره

بله عزیزم روز سوم میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من سه شنبه ،هیچ علاعمی هم ندارم ،،چقدر هم دیر میگذره  تا این چهارده روز بگذره عمر ادم سر میاد و ...

وای آره واقعا

من دیروز انتقال دادم یه روز بعد شما 

ایشالله هر ۲ باهم مثبت میشیم دوستم

سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

تبرررررریک گلم ،اصلا تعجب نکن مثبته، آخه یه مدت خدا یه نیم نگاهی به این تاپیک انداخته ،شما الان چندمین معجزه هستی، ان شاالله این معجزه شیرین خدا شامل همه دوستان این تاپیک

عزیزم میشه با نشاسته فرنی درست کنم بخورم؟؟همون کارایی رو داره؟؟؟اخه اونجوری دوست ندارم اصلا و با این ...

من راستش تو لیوان یه کوچولو آب سرد میریزم نشاسته توش حل میکنم تو بقیه لیوان شیر داغ میریزم یعد با مربای به می خورم 

ای جانم چقدر خوشحال شدم ده روز کادب نیست که مبارکه عزیزم

ممنون.ولی نگرانم میگم نکنه بخاطر عوارض دارای پانچر کیستی چیزی گرفتم ومثبت کاذب شده

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
تبرررررریک گلم ،اصلا تعجب نکن مثبته، آخه یه مدت خدا یه نیم نگاهی به این تاپیک انداخته ،شما الان چندم ...

قربون شما برم.دعا کتید ازمایشمم مثبت بشه.خیلی بهش امید بستم 

گلم راستش نمیدونم منم مامانم میگفت فرقی نداره بذار برات فرنی بذارم گفتم نه همینجوری گفتن ولی مامان ...

عزیزم فرقی نداره هرچی که نشاسته داشته باشه خوبه حتی سیب زمینی پس سخت نگیر