2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

عزیزم مطمےن باش مامان شدی مبارکه ،،واسه اینکه خیالتم راحت بشه یه آز بده😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مطمےن باش مامان شدی مبارکه ،،واسه اینکه خیالتم راحت بشه یه آز بده😍😍

ممنون شما وهمه دوستان که دل گرمی بهم میدین.چشم حتمن

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
چه میدونم گفتم لابد خودش میدونه کجا رو نباید فشار بده..رعایت میکنه ولی اینا که نمیفهمن با چه بدبختی ...

اشکال نداره عزیزم خداروشکر بخیر گذشت،،منتها هروقت میری واسه سونو حتی ازمایشم بهشون بگو ای وی اف کردی تا رعایت حالت رو بکنن😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون شما وهمه دوستان که دل گرمی بهم میدین.چشم حتمن

خواهش میکنم عزیزم پس زودتر برو آز بده وبیا خبر خوشحالی رو بهمون بده

عزیزم همسر منم این مشکل رو داشت، دکترش براش تادالافیل نوشت کمک میکنه به آقا که به حالت ببخشید نعوظ ...

مرسي زينب جون راستش همسر من سه ماه پيش واريكوسل عمل كرد  مورفو تحرك صفر بود كلا ميلشم زياد نبود

توي اين سه ماه هم سه چهار بار نزديكي تو دوره تخمكگذاري داشتيم كه نشد ...

همين ماه كه نزديك ازمايشش شد يكي دوتا مسئله كاري هم براش پيش اومد

از حدو ده روز پيش اصلا ببخشيد نعوظ نداره  ميگه نميتونم ازمايشم نميتونه بده قبل عملشم بابدختي ازمايش داديم با كمك وياگرا و... الان فرهي بهش همين قرص تادالافيل نصفي در روز داده با پروپرانول وامپول اچ سي جي و پودر پروكسيد تا ميلشو بيشتر كنه دو سه روزه ميخوره اما خبري نيست هنوز

واسه همين ميترسم كارمون به ميكرو برسه نتونه اون روز نمونه بده

خودشم بنده خدا راضيه به عمل 

راستي راجع به فريز اسپرم اطلاعات داريد؟ كيفيت رو كم نميكنه؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
ميشه جواب منو بدين به نظرتون ميدن بدون نخسه پروژسترون؟؟ من امپولام خونه مامانمه ،امروز همش با ...

به من داروخانه یکی رو داد. اول گفت نسخه؟ گفتم نسخه ندارم، باردارم لکه بینی پیدا کردم زنگ زدم دکترم گفته فعلاً یه آمپول بزن تا عصری بیای مطب. اینو گفتم سریع داد بهم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام عزیزم 9 بار!!!!!  خدا صبرت بده  میشه بگی چه کارهایی کردی تا الان؟  آزمایش های ...

سلام به خانم هاي گل،يك سيوال داشتم.الان هفته٢٧بارداريمه.از طريق ivfباردار شدم.يك هفته اي هست ترشحاتم يا صورتي هست يا قهوه اي كمرنگ خون توش نيست.در طي روز مياد باز قط ميشه باز ترشح سفيد ميشه...زياد هم ترشح ندارم.جكار كنم بنظرتون؟؟هفته پيش رفتم دكتر بهم شياف داد.نكرانم خيلي اكر دليلشو ميدونيد حتما بهم بگين

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
مرسي زينب جون راستش همسر من سه ماه پيش واريكوسل عمل كرد  مورفو تحرك صفر بود كلا ميلشم زياد نبود ...

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم شرمنده،،یعنی اگه استیاق بهنزدیکی نداشته باشه مشکل داره منظورم از تحرک وضعف اسپرمه؟؟اخه شوهرمنم اصلا میل نداره مگه اینکه من بخام اونم به زور البته چند ماهی هست اینجوری شده🙈🙈🙊

سلام زینبی جون خواستم بپرسم شما از اول بارداری تا حالاسونوی واژینال شدی؟

سلام عزیزم بله

5 دفعه

سونو قلب 6 هفتگی

سونو رشد 8 هفتگی

سونو طول سرویکس روز غربالگری 12 هفته

سونو طول سرویکس هفته 15

سونو طول سرویکس هفته 22

من هر روز باید آمپول بزنم.. پشتم دیگه جا نداره..جفت ب ا سنم جای آمپولا اندازه یه گردو سفت شده شماه ...

منم همینجوری بودم. همسرم میترسید عضلانی رو برام بزنه، هرروز میرفتم بیرون میزدم. اونا هم دلشون برام سوخته بود انقدر داغون بودم! هی میپرسیدن تا کی باید بزنی اینارو؟ جا نداره دیگه! 🥴

توی خونه همش کیسه آب گرم دستم بود که گرم بمونه جاهاش، واقعاً هم تأثیر داشت و اینکه ماساژ دادن هم خوبه، البته اگر بتونی دردش رو تحمل کنی...

خداروشکر الان ۲ هفته‌اس که قطع کرده دکتر آمپول رو... 🤗

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...