2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مرکز نازایی کار میکنم.ما آزمایشا رو برای مریضامون 16روزه مینوشتیم...تازه من خودم روز 12م لک ...

شما تهران کار می کردی؟

من یه پریناتلوژیست خوب می خوام واسه سقط مکرر 

پیدا نمی کنم😔

من فعلا تو خماریه پریودم😂😂😂 ولی حتما اینو به پزشکم میگم نمی دونستم اگه بلاست بشه این اتفاق نمیوف ...

عزیزم من پریود دوم بعد پانکچرم بیست و پنج روز تاخیر داشت.طبیعیه تاخیر بعد پانکچر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من فعلا تو خماریه پریودم😂😂😂 ولی حتما اینو به پزشکم میگم نمی دونستم اگه بلاست بشه این اتفاق نمیوف ...

آره واقعا😂

خواهش میشه عزیزم حتما با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره عزیزم روز یازدهم انتقال یعنی شنبه رفتم آزمایش دادم منفی بود داروهام قطع کردم تمام دردها هم قطع ش ...

به منم گفتن بیا انتقال بده بازم، به حرف ما اهمیت نمیدن که کار خودشونو میکنن، امیدوارم خدا خودش بهمون رحم کنه...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشاالله هر چی خیر هست  من که دوست دارم دیر بشه هرچند خیلی خسته ام از استراحت مطلق  ولی ...

ای جووونم خدای من دوقلو داری...😇😇😍😍فرشته های کوچولوی من.چند هفته ای مگه؟وزنشون چنده؟ما دوقلوها رو 37سزارین میکردیم

واسه من بر اساس lmpحساب کردن اول 40 هفته داده 5بهمن.ولی بر اساس سونوی ان تی 5روز بیشترم.جنینم بلاست ...

عزیزم شما تو مرکز نازایی کار می کنین چرا پریود دوم انقدر طول میکشه بیاد ؟ تاره من ۵روزه پروژسترون دوتا زدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به منم گفتن بیا انتقال بده بازم، به حرف ما اهمیت نمیدن که کار خودشونو میکنن، امیدوارم خدا خودش بهمون ...

میگم شما روز چند انتقالت منفی شدی؟من 4 روزه داروهام قطع کردم هنوز نشدم

عزیزم حس تو حسادت نیست اصلا" غبطه هست و واکنش طبیعیه. خب معلومه وقتی انتقال دادی دوست داری مثبت بشه ...

چشم فداتشم ممنونم ،دیشب خیلی از خودم بدم اومد اصلا نمیفهمیدم چرا انقد نامرد شدم ،ممنونم که وقت گذاشتین باهام حرف زدین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم چقد از حرفات گریه ام گرفت دقیقا منم همینطورم،،اشکمم در مشکمه😭😭😭😭😭

فداتبشم قربونت توروخدا ببخشید ناراحتتون کردم ، بیشتر ازهمه چی این تنهایی داره دیوونم میکنه ، مجبور شدم بیام اینجا حرف بزنم ،ببخش عزیزم ،الهی که بزودی دل هممون شاد بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘