2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من دارم میرم برای انتقال برای منم دعا کنین 

انشا... که باردار میشی و تا آخر باسلامتی بچه نازتون رو به دنیا میارید. نگران نباشید و بدون استرس برید. خدا پشت و پناهتون عزیزم

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
والا من شنیدم دو تا شریان باید باشه  حالا منظورشون رو متوجه نمیشم  اگر رشد بچه اوکی هست ...

زینب خانوم شماکه اینجاباکاربرهازیادحرف میزنید.بودن کسانی که مرکزمشتاق اصفهان ای وی اف کرده باشن؟من موندم بین کلانتروفشارکی پیش کدوم برم.برای دومین باره میخام انتقال بدم.دکترکلانترکه فقط براانتقال میادواجازه نمیدن براسونووداروادم بره پیشش.فشارکی هم همه مریضاراتندتندسونومیکنه ودارومیده.من موندم چیکارکنم.هردوتاشون تومرکزمشتاق هستند.فشارکی جدا.کلانترواحمدی هم جداهستن.

ایشالله بار اخر انتقالته ۹ ماه دیگ میری واسه زایمانت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم ان شالله نوبت مادر شدن تو هم میرسه.. بعدشم تو حسودیت نشده..فکر میکنم داری بیشتر حسرت میخوری.. ...

ممنون عزیزم دیشب تا صبح گریه کردم ،از خودم بدم اومده بود ، واسم دعا کن گلم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب زوده واسه شنیدن ولی ۳تاساک حاملگی دیده شد من همش۲تاانتقال داده بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اوم ...

عزیزم حس تو حسادت نیست اصلا" غبطه هست و واکنش طبیعیه. خب معلومه وقتی انتقال دادی دوست داری مثبت بشه و دوست داری جای دوستت باشی الان. دلیلی هم برای عذاب وجدان نیست الان ناراحتی خودت رو تخلیه کن گریه کن ولی بعدش دعا کن و از خدا طلب آرامش کن و بخواه خودش کمکت کنه که این مسیر پر فراز و نشیب رو با خیر و خوشی بگذرونی. ان شالله شما هم به زودی مثبت میشی. نیمه پر لیوان رو ببین خدا رو هزار مرتبه شکر که برات جنین تشکیل شده و به مرحله انتقال رسیدی باز هم ان شالله انتقال میدی و مادر میشی. دلت رو بذار پیش دل کسایی که حتی به مرحله انتقال هم نمی تونن برسن. به خدا امیدوار باش و ازش طلب خیر کن. 

ممنون عزیزم دیشب تا صبح گریه کردم ،از خودم بدم اومده بود ، واسم دعا کن گلم 

عزیزم چقد از حرفات گریه ام گرفت دقیقا منم همینطورم،،اشکمم در مشکمه😭😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

بسلامتی عزیزم اینشالله صدای قلبشونم میشنوی همون لحظه یاد ماهم باش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بسلامتی عزیزم اینشالله صدای قلبشونم میشنوی همون لحظه یاد ماهم باش

حتما عزیزم انشالله دامن همه سبز شه انشالله صدای قلبشونو میشنوم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها من امشب خیلی داغونم ، خیلی بهم ریختم ،تا الان فقط گریه کردم ، دارم خفه میشم ، از خودم بدم اوم ...

عزیزم یروزی من و شما هم این حس شیرین رو تجربه میکنیم اگه این حسادت باعث میشه تلاشتو بیشتر کنی و ناامید نشی حس خوبیه. فقط به اون روزی فکر کن که میای اینجا خبر باردار بودنت و دیدن قلب قشنگشو میدی😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

برات صلوات فرستادم بحق امام رضا این دفعه مامان شی

عزیزم اون لحظه ای ک فکر میکنی خدا ولت کرده دقیقا همون لحظه داره نگات میکنه تادستتو بگیره من معجزه ی خدارو توزندگیم دیدم همون موقع ک ناامید بودم همون موقع ک فکرمیکردم جاریمو دوستامو ازمن بیشتر دوس داره ارتباطت باخدا رو نشکن فقط بسپر ب خودش بخدا معجزه میکنه چیزی ک اون میدونه رو مانمیدونیم الهی قربون خدا برم ک انقد باحکمته